מה זה הדבר הזה?!

../images/Emo4.gif

" אך יש הבדל בין לנסות לבין להפוך את הדבר ליסוד המלתחה. ותארו לעצמכם תמונה של אישה במידות 40-42, שזו המידה הממוצעת של בנות ארצנו, לובשת את אותו הג'ינס הנמוך. או בחור, עם כרסונית בירה בולטת וישבן תואם, מושך אל המותן את אותו הג'ינס. נורא. הבטן נשפכת, הישבן נמעך ונמרח לצדדים, וזאת מבלי שאזכיר את פס התחתונים הבולט שנראה דוחה. הגזמתי בתיאור? ממש לא. וגם הפושעים שנפלו אל תוך הטרנד מודעים לעניין. אבל מה? זה אופנתי, אז לא איכפת להם להפוך ללעג. "זה מקנאה, הם לא מבינים כלום", הם יגידו על כל הדואגים שינסו להעביר ביקורת על לבושם ולהציע להם פיסת בד מחמיאה יותר. ומה שקרה לפני שנה עם המכנס הנמוך חזר אלינו העונה עם חצאית A שתקפה אותנו מכל כיוון אפשרי. לבנות עם ישבן גדול לא איכפת מזה שגזרה מסוימת זו הופכת את הגידול האחורי לענק עוד יותר, שנראה מאחור כמו בטן בהיריון. הן לא חושבות על זה שאותה חצאית, בגזרת עיפרון למשל (שגם היא תוצר הרטרו), תיצור רושם של מחוך ותצמיד את כל העודפים. בנות יקרות, 'אופנתי' היא לא מילה נרדפת למגוחך. אתן לא חייבות ליפול לרגלי מכתיבי האופנה רק כדי להרגיש קוליות. אתן גם לא חייבות ללמוד את תורת הסטיילינג רק כדי להבין מה מתאים לגופכן ומה לא. מבט אחד מושקע ונטול כל השפעה חיצונית במראה יספיק לכן."

אז כתב. ביג פאקינג דיל. יקירתי, אני

מפנה אותך לאבן היסוד שבפתיחת מאמר זה, המילה שעליה עלייך לשים את הדגש, ואני מצטטת: "איתי גורביץ' מתמרמר .." וכו'. שיתמרמר. שיתמרמר עד שיתעלף. למי אכפת?!

קודם כל שיפסיקו בכלל עם המכנס

הנמוך, זה הגיע לכך שאחותי בת ה12 אומרת לי שמכנס נורמלי זה מכנס עם גזרה נמוכה כמו עכשיו ושמכנס שמגיע קצת למטה מהפופיק זה מאוד גבוה... דיייייייי נמאס לי לראות את החוטיני של הבחורות או את התחתונים של הגברים... שיחזרו לגזרה השפוייה וזהו זה...

שאלה, זה לא אותו דביל שכתב על

החיילים ? כי זה אותה כתיבה של ילד בן 12 שלא מבין כלום מהחיים שלו... וחוץ מזה אומנם זאת מדינה חופשית אבל הוא יכול להביע את דעתו בצורה יותר נורמלית...

קראתי.. ולא הבנתי מה לא בסדר

א. הוא ביקר גם את עצמו שגם הוא הלך ככה עד שהוא קלט שהוא טועה בעקרון הוא לא יורד כאן על שמנים אלא על הביגוד והטרנד החדש בתחום הלבוש לאחרונה..(גזרות נמוכות מאוד מאוד מאוד) זו דעתו והאמת גם דעתי (למרות שאני מקבלת דעות אחרות) כל האופנה הזו שנכנסה לאחרונה, הגזרה הנמוכה הזו זה באמת קצת מציק ולצערי יש בנות מלאות שזה בהחלט לא מחמיא להם (מה לעשות זו עובדה) שבגלל שזה "באופנה" לובשות את זה ולא בגלל שזה יפה בעינהן. אז גם אני קוראת לכולן, מי שבאמת חושבת שזה יפה לה, שיבושם לה.. אבל מי שלא, שלא תכנע לצו האופנה אלא תלבש מה שיפה ומחמיא לה בלבד. יום נפלא לכם

את לא חושבת שהוא דיבר מגעיל ???

לדעתי האופנה הזאת סתם מגעילה ולא מחמיאה לאף אחת, אני גם ככה לא אוהבת את האופנה... אבל שידבר יפה!!!!

גלי 34

New member
מסכימה עם דיקלה

אני חושבת שכל אחד צריך להתאים את הלבוש למבנה הגוף ולא לפי האופנה. הכותב צודק ולא מצאתי שהוא צוחק על שמנות בכתבה...

עופר 123

New member
רגע, רגע, רגע....

כתבת ש"יש בנות מלאות שזה בהחלט לא מחמיא להם (מה לעשות זו עובדה)". ממש לא מסכים שזו עובדה. מי קבע שזה לא מחמיא? למה אם רואים בטן עגלגלה זה לא מחמיא? למה אם רואים בטן נשית ואמיתית זה לא מחמיא? האם מה שמותר לאחת אסור לאחרת? למה לאישה אחת מותר ללכת מאווררת, והאחרת צריכה להסתתר מאחורי בד? נראה לי שאשה שמחליטה ללבוש בגדים שחושפים בטן לא שטוחהף היא זו שמורדת נגד צו האופנה, היא המשוחררת האמיתית.
עופר

עופר, עם זאת אני חושבת שכל בחורה

צריכה להתלבש בהתאם... כלומר הלבוש יראה טוב על הבחורה ולא משנה אם היא שמנה או רזה... לבוש שידגיש את יופייה, אם זה נמוכה אז למשל שתלבש משהו שיגרום לה להראות גבוהה יותר..... לבוש צריך תמיד להדגיש את יופייה של הבחורה

זה כמו למשל שלדעתי הגזרה הנמוכה

לא יפה לדעתי, בכלל זה מגעיל אותי... לא מעניין אותי לראות את החוטיני של הבחורות

עופר אמרתי לדעתי..

כל אחד ודעתו. אני לא חושבת שבטן נשפכת זה מחמיא.. יש בגדים מהממים לנשים מלאות שזה נראה הרבה יותר יפה. ושוב.. מי שאוהבת את זה.. שיבושם לה. אני לא

gorly00

New member
גם אני חושבת../images/Emo132.gif

שכל אחת צריכה ללכת עם בגדים שמחמיאים לה ומתאימים לה, אשה שמנה למשל לא יכולה ללכת עם חולצת בטן חשופה ומכנס קצר ונמוך, עם כל הכבוד אני בעד שאנשים יקבלו את עצמם כמו שהם ויהיו בעלי ביטחון עצמי אך גם לזה יש גבולות ואני חושבת כמו דיקלה שיש בגדים אחרים לנשים מלאות שיראו עליהם מקסים.

עופר 123

New member
אבל, אבל, אבל...

מי קובע את הגבולות? למה הגבולות הם כאלו? בשבטים עלומים בינות לעצי גדות האמזונס הולכים בבטן חשופה, ואף אחד לא עושה מזה עניין. למה אצלנו כן עושים? חוץ מזה, למה לרזות מותר מה שלשמנות אסור? ושוב - מי קבע? תוהה
עופר

למעלה