מודעת פנימית - זה לא כל כך פשוט
היי PowerPuff-Girl. קודם כל את צריכה להבין מה זה מודעות. מודעות זה מצב, בו אתה מודע לעצמך. להיות מודע לעצמך, זה תמיד להיות בעל יכולת בחירה. תמיד, זה בכל רגע נתון. אפרט קצת יותר. אנחנו לא עושים בחירה בכל רגע בחיים שלנו. אני מתכוון לבחירה של מה לעשות עכשיו, מה להגיד, איך להתנהג, איזה מחשבות לחשוב וכו´. הבחירה בד"כ נעשית באחת הדרכים הבאות: 1. איכשהו 2. אינסטינקטיבית 3. אינטואיטיבית 4. על בסיס של הרגלים, סטריאוטיפים, שבלונות,"מסכות" וכו´ 5. כשילוב של 4 האפשרויות הקודמות. כל הדרכים האלה מראות, שאנחנו לא שולטים בחירה שלנו, כי אנחנו תוצר החברה והחינוך שלנו, יש לנו הרגלים ואנחנו לא כל כך זוכרים את עצמנו בכל רגע, אלא, זורמים איכשהו עם החיים. בן אדם מודע, אינו בוחר על בסיס הדברים שכתבתי למעלה, וגם לא על בסיס של לשקול כל דבר(כי שקילה נעשית על בסיס של חינוך, הרגלים, סולם ערכים...), הוא עושה את זה בצורה שונה, איני יכול לתאר זאת במילים, כי זאת דרך חיים וצורת חיים שונה ממה שהרוב מכירים. אפשר להראות את זה, אבל קשה מאוד לדבר על זה. זה ידע שהגיע אלינו מהמזרח הרחוק וגם בארץ יש מקומות שאנשים לומדים את עצמם, לומדים להיות מודעים(אני לא מתכוון לסדנאות למיניהן), כי 99.9% אינם מודעים ואינם יודעים מה זה, אפילו עם הם עוסקים על לדבר על זה בפורומים כמו זה

על המילה פנימית, אני אכתוב בפעם אחרת, כי זה עוד נושא מאוד גדול לשיחה ואני לא רוצה להעמיס עליך עכשיו. אני אציע לך תרגיל קטן כדי לבדוק אם את מודעת. כל פעם שאת עולה או יורדת במדרגות, תספרי אותן. פשוט תזכרי בזה כל פעם שאת מגיע למדרגות ותספרי אותן. תכתבי לי כאן, מה יצא לך מזה. כמה פעמים נזכרת לעשות את זה ואם זה היה קשה