מה זה בעצם?

PowerPuff-Girl

New member
מה זה בעצם?

שלום! מה שלומכם? מקווה שאתם מאושרים... סליחה שנאי שואלת כי זה בטח נשאל המון פעמים כבר פה, אבל מה זה בעצם מודעות פנימית? תודה :)

jongler

New member
שלום מקווה יקרה

"מודעות פנימית" זה : מ´, ו´, ד´, ע´, ו´, ת´, רווח פ´, נ´, י´, מ´, י´, ו- ת´ רצף של אותיות, הברות, שתי מילים שכל אחד מאיתנו מכניס לתוכן את מה שמתאים לו, את הפירושים שלו, הסיפורים שלו על הצורות הללו. באהבה מקווה-שאנחנו-מאושרים JonGler נ.ב. יש לך חיוך מקסים :)

טאטו6

New member
ואני חשבתי...

שמודעות פנימית היא מודעות לפנימיות שלנו לעומת החיצוניות שהרי מילדות ועוד ליפני אנו מודעים לעצמינו דרך הסביבה , ילד לומד להכיר את עצמו דרך ההתנהגות של הוריו איליו ואחר כך של הסביבה המורחבת יותר עד שמודעותו לעצמו היא תוצר חיצוני חברתי, מודעות פנימית בעצם אמורה להפוך את הגלגל,

jongler

New member
בוקר טוב טאטו ../images/Emo42.gif

האם במילה "ואני.." ה- וו´ הינה וו´ הניגוד? או וו´ החיבור?

R2

New member
באמת אתה מקווה שאתה מאושר?

האם אתה מעדיף להיות מודע,נאור או מאושר..? מה הכוונה ל"מקווה"..? אתה יושב מחכה בתקווה ש..... או בתקווה ש.... או ...

PowerPuff-Girl

New member
גירל=בת

קודם כל אני את ולא אתה... דבר שני אני מקווה שכולם מאושרים בגלל שאני לא מכירה פה אף אחד ואולי יש מישהו שלא מאושר אבל בכל מקרה... אני מקווה שהוא מאושר או שהוא יהיה!

אליקים

New member
ותמשיך להשאל

כאשר מפסיקים לשתות מים מבאר, ומתחילים לשתות ממעין... כל טוב אליקים

R2

New member
היי אליקים..!

האם צריך להיות הפסקה מסוימת בין השתיה מהבאר,להתחלת השתיה מהמעין..? אם כן האם ההפסקה הזאת צריכה להיות קצרה או ארוכה..? ומאיפה שותים בזמן ההפסקה..?

אליקים

New member
נגמרה המנוחה?

אפשר לשתות משניהם ביחד, גם מהבאר וגם מהמעיין. מרוצה? בוטלה ההפסקה.

R2

New member
אולי קוקה קולה...

בהפסקה לשתות משהו מתועש לא טבעי מעשה בני אדם, האם אתה שולל את זה..?

R2

New member
מודעות פנימית זה...

שאלה שנשאלה כאן,עדיין מעבדים את התשוה,והגורו שלנו בפורום עוד לא נתן את המלה האחרונה..! דרך אגב שמתי לב שאת יודעת מה זה אושר,ומקווה שאנו מאושרים. אולי תתני לנו הסבר קצר מה זה אושר ואז נדע אם אנו מאושרים או לא..?

PowerPuff-Girl

New member
כל אחד והאושר שלו...

טוב שמתי לב שאי אפשר לקוות פה שכולם יהיו מאושרים בלי שמפצצים בשאלות כאילו לקוות לאושר זה כזה מוזר.. לדעתי לכל אחד יש את האושר שלו והוא יודע מתי הוא מאושר... נגיד יש בנאדם עשיר ויפה ולכאורה יש לו הכל, לי זה נראה מאושר אבל הוא לא מאושר כי אין לו כלב, או לא יודעת מה אבל כל אחד מחליט לעצמו מתי הוא מאושר. וזה בכלל לא קשור במה שיש לך (חיצונית, כספית וכו´).. כי אם אתה שמח בלב, לא משנה מה יקרה אתה תהיה שמח וזה הכי מדהים! לדעתי...

R2

New member
אין לך ברירה מיכל,אנחנו....

קבענו שיש לנו גורו ואנו נכנעים,אז מה תעשי..? האם להיות גורו זו ההחלטה של הגורו או של המאמנים בו..?

מלוואח

New member
גורו גורו - גורו גורו - גורו גורו

תקרא שוב את מילותיה של מיכל... ועכשיו שאל עצמך : למה אני צריך סמכות של גורו ? למה אני צריך גורו ? למה אין לי חשיבה עצמאית ? למה אני צריך מישהו שייתן לי כללים ? שיגיד לי מה לעשות ? שיאמר לי מה לעשות ומה לא לעשות ? שייתן לי תשובה "חותכת" ? למה אני לא מספיק טוב בשביל זה ???? בהצלחה, אחי...

R2

New member
כאשר אלוהים אומר תמות אני מת..

יש לי ברירה אחרת. זה לא גורו..?

למעלה