מה זה בה"ד 4.

• פותח הנושא RKIL
  • פורסם בתאריך

RKIL

New member
אז של מה??????

ועוד שאלה על הדרך איזה דרגה זאת רס"ר ?! סיטרואן וכוכב?

ט ל 1 1 1

New member
זה בסיס טירונות..

רוני סופרסטאר אעלק שם עכשיו אז תמסור לה ד"ש אם אתה מגיע

gegigu

New member
בדיוק חזרתי משם...

לבקר את אחותי אבל חיפשתי ולא הייתה רוני הבנתי שהיא די מסתתרת....היא בעצמה לא ראתה אותה!

RKIL

New member
בה"ד 4= בט"ר 4?

אני שואל את זה כי ראיתי שאבא שלי עשה את ההכשרה שלו שם . ויש לו 07 אז רציתי לדעת מה זה בה"ד4 כי אני הבנתי ממנו שהוא היה במודיעין משהו...אבל זיקים זה 02 ועוד משהו מוזר שהוא רשום בבמיס כרס"ר ועד כמה שידוע לי הוא לא עשה קבע

מ ס ט י ק

New member
רק בתקופה האחרונה זיקים זה 02

פעם זה היה בסיס הכשרה לטירונים שהכשיר יורת מ- 02... בתקופה שאני הייתי שם הכשירו 03.. (היום כבר לא אם אני לא טועה)

RKIL

New member
שתף אותנו מה מצחיק?!

הדרגות עולות גם לחייל רגיל שמשתחרר כסמ"ר?

deathcaster

New member
תשובה

"הדרגות עולות גם לחייל רגיל שמשתחרר כסמ"ר?" - לא ברור לי למה התכוונת כאן. אבל מה שהצחיק אותי זה שכל קשר בין מודיעין לזיקים הוא מקרי לחלוטין. לא צחקתי עליך , אתה יכול להיות רגוע.....

deathcaster

New member
אאאאההההההההה עכשיו הבנתי !

היה יותר פשוט לשאול את אבא שלך איפה זה בה"ד 4 !!!! אתה לא חושב ? אז היה מתברר לך הכל ! בה"ד 4 היה פעם בשטחים ליד קלקיליה , בגלגולו הראשון היו עושים שם טירונות קרבית לכל דבר גם למודיעין וגם ליח' מיוחדות . לימים הרבה פעילויות מיוחדות עברו ממנו למתקן אדם , והוא הפך לבט"ר של טירונות 02 , ובאמצע שנות ה-90 העבירו אותו לזיקים , זה עונה על השאלה שלך ? גם בה"ד 3 בירוחם היה פעם בשטחים בבסיס שהיום נקרא בט"ר חורון ( חרוב ) ולמי שהיה שם יודע בדיוק מה זה "אח שלי גיבור "

deathcaster

New member
וכתשובה לשאלתך האחרונה

כן הדרגות עולות גם במילואים , המפתח הוא 150 ימי מילואים של שמ"פ תקין כתנאי להעלאה בדרגה במילואים הן לחוגרים/נגדים עד דרגת רס"ב והן לקצינים עד דרגת סרן - מרס"ן זה כבר קשור למיוניים ותפקידים.

למעלה