"מה זה בדסמ עבורך"?

דווקא אין לי בעיה עם בקשות

בקשות הן לא שליטה מלמטה. יש הבדל גדול.

הרבה פעמים בשיחה על פנטזיות ועל העדפות עולות בקשות. אני חושב ששימוש בהעדפות האלו והתחשבות בהן בהחלט יכולות להעשיר את הסשנים...

כרגע החברה בעיקר מבקשת סשנים של שליטה ואני מסרב. אז מה זה אומר? שאם אני כן אעשה איתה סשן, זו שליטה מלמטה"

gaya36

New member
ברורררר

אבל אולי לא הובנתי נכון לגבי הבקשות... ברור ששני הצדדים תמיד אמורים להיות פתוחים וקשובים ובעיקר לומדים להכיר ולכבד את רצון האחר לא זאת הייתה כוונתי.

וכשאני חושבת על זה אפילו קשה לי להסביר... נניח וביום שלישי לא בא לי? והצד השני מאוד רוצה משהו שלי לא מתאים כי לי באופן אישי הדברים באופן כללי צריכים לזרום עם הרצון שלי, בחיי היום יום אני יודעת גם להתפשר ואם צריך גם "לכופף" את הראש אבל שם אני חייבת לעשות את הדברים בדרך שלי ובראייה שלי אחרת זה מכבה אותי....

אני והבדס"ם שלי

דרך חיים או פנטזיה מזדמנת?
עבורי זו דרך חיים, זה לא כל החיים זה חלק אינטגרלי מהחיים.

מה עושה לך את זה יותר, מנטלי או רק בסקס?
בעיני זה השילוב המנצח, אין האחד שווה בלי השני.

מחפש/ת "להגשים חלום" בסטוץ או מערכת יחסים של רק שליטה בלי/עם זוגיות ? או גיוון של גם וגם...
לא מאמינה בסטוצים, לא מתאים לי ולאופי שלי, כיוון שאני מאמינה ששליטה היא תהליך שלוקח זמן עד שמתחילים בכלל לגלות אותו, אין בעולם שלי מקום למה שאני רואה כחיקוי.

לכן מחפשת זוגיות משולבת בבדס"ם.

מה מחרמן יותר הצד השולט או הנשלט?
גם וגם אצלי בעיקר הצד הנשלט אבל לא רק.

במה שונה/או שלא מבחינתך הפורום הזה משאר הפורומים באשכול המבוגרים שגם שם את/ה כותב?
לא כותבת בפורומים אחרים כאן
כן כותבת באתרי בדס"ם אחרים.

gaya36

New member
משמח לראות שרוב החברים שענו כאן

א. מתחברים למקום הזה דהיינו פורום בדסמ, ב. מה שמושך יותר זו מערכת יחסים גם משולבת אבל בעיקר ארוכה ולא כסטוץ שזה אגב יכול להראות לטעמי יותר על המשיכה לחלק המנטלי.....

למעלה