"מה זה בדסמ עבורך"?

עונה

דרך חיים או פנטזיה מזדמנת? חלק ממני, מאז ולעולם.

מה עושה לך את זה יותר, מנטלי או רק בסקס? לא חושבת שאפשר להפריד בין שני הדברים. סקס מתחיל בראש וגם שם זה לגמרי מנטלי. אבל בעקרון אני דוגלת במערכת יחסים שוויונית בכל מה שלא קשור לסקס, אז אולי זה עונה לך על השאלה.

מחפש/ת "להגשים חלום" בסטוץ או מערכת יחסים של רק שליטה בלי/עם זוגיות ? או גיוון של גם וגם...
מבחינתי זה חלק בלתי נפרד מהסקס שלי, תהיה אשר תהיה המסגרת, ולכן זה חייב להיות שם גם בזוגיות. אם זה לא בזוגיות זאת פשוט יזיזות, כמו אצל ונילים

מה מחרמן יותר הצד השולט או הנשלט? מה ז"א? השולט מחרמן אותי, ולהיות נשלטת מחרמן אותי. גם להתחכם, כמו שאת רואה

במה שונה/או שלא מבחינתך הפורום הזה משאר הפורומים באשכול המבוגרים שגם שם את/ה כותב? צריכה לחשוב על זה. בגדול, אני לא ממש רואה הרבה הבדלים

gaya36

New member
גם אני עונה....

אצלי זה בא הפוך , תמיד הייתי דעתנית ולא נתתי "שינווטו" לי את הדרך ובקיצור חייבת להיות בשליטה
אבל מה... לא הבנתי או התוודעתי למושג בדסמ עד שבזמנו אותו חבר טוב סיפר לי על מאווייו לנושא וזה היה בעצם הטריגר (חוץ מהזעזוע מוח שהיה לי) להכנס וללמוד על העולם הזה אבל בעיקר להבין את עצמי יותר ולהיות שלמה עם זה.

אני הרבה יותר מתחברת לקטע המנטלי ונכון שיש חיבור לזה גם בסקס אבל זה בעיקר הראש , החשיבה ההחלטה של מה שאני רוצה לעשות.

אוהבת גיוונים ולכן לא רק בדסמ או בכלל סקס עושים לי את זה והלב מתרחב ומחייך מהמון דברים קטנים .

כמובן שהצד השולט ....

כבר תקופה ארוכה שאני כותבת רק בפורום בדסמ ולא בפורום אחר שקשור לאשכול המבוגרים , כי כאן מרגישה באמת בבית, שמבינים בדיוק מה זה בדסמ ובכלל כיף ומרגיש לי חופשי לקרוא, לכתוב ולהתייעץ...

שבוע נפלא פורום יקר!

JamesNox

New member
עבורי

בדסמ זה דרך חיים. הפחד הכי גדול שלי והחופש הכי אמיתי.

רק בסקס זה משחק בשבילי. שליטה אמיתית היא מנטלית.

במערכת היחסים הכל הארד קור. לכל החלטה ופעולה יש משקל כבד. בסטוצים זה קליל. מקסימום לא ניפגש שוב.

מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?
אוהב את שניהם. צריך את הסאביות.

ואני כבר לא כותב בפורומים אחרים. הייתי כותב ב״זוגיות פתוחה ואחרת״ וב״זוגיות גאה״ ז״ל.

למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים מנטלית?

אני אישית חושבת שגם הסקס מתחיל קודם כל בראש - אז ללא החלק המנטלי זה לא באמת יהיה שם.
לא ממש הבנתי את השאלה

gaya36

New member
מנטלי זה יותר דפוס חשיבה

בעיני קשור יותר לשפת דיבור ולאו דווקא התנהגותי או שפת גוף. אני לא חייבת לממש בסקס את מה שחושבת בראש ודווקא מילה, פקודה או הוראה עושים לי את זה יותר משפת גוף או אקט מיני.
גם המילים שיוצאות מתוך חשיבה על פנטזיה בעת המשגל עושים לי את זה יותר מאשר המימוש... החלק החושב והמדבר בעצם בעיני ,קשור יותר למנטליות... למען האמת הראש קצת עייף אז מקווה שכן הצלחתי להסביר את עצמי.....

אני חושבת שכן...

זה כמו שהמחשבה על משהו שקורה כרגע והמשמעויות שנותנים לו - משפיעה יותר מעצם המעשה הטכני עצמו.
אם כך אני לגמרי איתך. למשל, ספנק יכול להיות סתם חבטה כייפית על הטוסיק - אבל הוא מחרמן ושווה פי עשר כשהוא אמצעי חינוך, משמעת או ריסון.
או לאונן כי המאסטר מתקשר אלייך ודורש את זה - עושה את זה הרבה יותר מסתם לשלוח יד כי בא לך...
לזה את מתכוונת?

gaya36

New member
בדיוק !התכוונתי שלרוב סקס

(בעיני כמובן )זה תוצר מוגמר, זה גם בסדר שנותנים ביטוי לתשוקה ואהבה אבל כל הקטע שהראש פועל כל הזמן ולא על אוטומט אלה לחפש משמעויות, הגיון וגיוון תמידי עושים לי את זה ביג טיים.

מסכימה לחלוטין.

זה עד כדי כך, שלפעמים תוך כדי סקס, אני מגדירה לעצמי *במילים* את מה שמתרחש באותו רגע, כדי להעצים את ההנאה והתחושות. למשל - "וואו, על רקע השקיעה כמו שתמיד רציתי", או "הוא עושה ככה וככה ואני ככה וככה" וכן הלאה. זה מעצים הכל פי כמה וכמה. לפעמים זה אפילו זרז אורגזמה מצויין... נסו ותהנו

כשקראתי "שליטה מנטלית" חשבתי על 24/7, ביטול עצמי מוחלט, ושאר דברים שהם פשוט לא אני.

A לוןA

New member
גמני עונה

"מה זה בדסמ עבורך"?
תוכן: דרך חיים או פנטזיה מזדמנת?

איך אמרו הגששים?
"-זה... זה דרך חיים, זו השקפת עולם, זו צורת חשיבה, זו אמונה בצידקת הדרך.
- אתה הבנת את זה ברוך??!!?"

מה עושה לך את זה יותר, מנטלי או רק בסקס?
בהחלט מנטלי

מחפש/ת "להגשים חלום" בסטוץ או מערכת יחסים של רק שליטה בלי/עם זוגיות ? או גיוון של גם וגם...
בעיני בדסמ זה חלק ממכלול. סטוצים בדסמיים מעניינים אותי הרבה פחות (אם בכלל)

מה מחרמן יותר הצד השולט או הנשלט?
אני שולט. נקודה. זה לא עניין של מחרמן או מכבה. מבחינתי, זה כמו לשאול אותי אם מחרמן אותי יותר להיות גבר או אישה- האופציה השניה מבחינתי לא רלוונטית.

במה שונה/או שלא מבחינתך הפורום הזה משאר הפורומים באשכול המבוגרים שגם שם את/ה כותב?
הפורום הזה הוא מהרבה מאוד בחינות הבית שלי. אני קורא גם באחרים, מגיב לפעמים- אבל ה-פורום שלי זה בהחלט זה (וזה הרבה מלפני שניהלתי אותו)

gaya36

New member
כמו שאמרתי

זה אכן הבית של רובנו כאן , אני שמחה שיצא לי להכיר (ואפילו שזאת הכרות רק וירטואלית) אותך ועוד חברים טובים מכאן.

ועכשיו, אתה הבנת את זה ברוך?

תשובותי

דרך חיים או פנטזיה מזדמנת?

נראה לי שזה חלק ממני. לא פנטזיה ולא דרך חיים, כיון שאני לא חי כך היום.

מה עושה לך את זה יותר, מנטלי או רק בסקס?

אפשר גם וגם? בעיני זה לגמרי מנטלי. הסקס זה רק הביטוי של זה.

לפעמים זה פשוט צץ - כשיוצאים ואני פשוט "לוקח פיקוד"... זה לא מחייב שיש סקס, אבל ההשפעות ניכרות מיד

הייתי במערכת יחסים ארוכה שזה היה חלק ממנה. כרגע אני לא מתעסק בשליטה - מדי פעם איזה סשן קטן עם החברה, אבל אני מעדיף לא ללכת לשם.

למה? בעיקר כי אני לא יודע לאזן בין זה לבין דברים אחרים שחשובים לי בקשר.

בשבילי (ונראה לי שכמעט כל השולטים כאן יסכימו איתי), זו השקעה רצינית - זה לקחת אחריות מלאה על הנשלטת. כרגע אין לי רצון להשקעה כזו של אנרגיה.

מה מחרמן יותר הצד השולט או הנשלט?

אין לי מושג. אני לא נשלט.

ניסיתי. באמת. אני יכול לעשות כל מה שאומרים לי (אם זה מה שאני בוחר), אבל זה לא מחרמן אותי ואני לא מגיע לשום ספייס.

אז אין לי מושג אם זה מחרמן או לא.

האם לשלוט זה מחרמן? זה מספק איזה יצר בסיסי. לפעמים זה גם מחרמן ברמות, בשאר הזמן זה מרגיש "נכון"

במה שונה/או שלא מבחינתך הפורום הזה משאר הפורומים באשכול המבוגרים שגם שם את/ה כותב?

אני מודה שבדס"מ נוגע בי בנקודה שעושה לי משהו ולכן אני קורא כאן.

אני ממעט להגיב, בעיקר כי אני לא פעיל בנושא כרגע, אין לי אג'נדה ומראש אני לא בקטע של S&M

gaya36

New member
לגבי המשפט שרובנו נסכים איתך כאן

שזה מוציא מאיתנו הרבה אנרגיה אתה ממש צודק, ולכן לי באופן אישי תמיד היה יותר קשה כאשר הבקשה באה מלמטה , מהרצון של אותו חבר טוב. לי באופן אישי יותר קל כשהדברים באים ממני ואולי כי כך אני שלמה יותר? לא יודעת....

למעלה