מה זה אינטגרטור?

יעלית9

New member
מה זה אינטגרטור?

אני מתכנתת דוטנט. ניסיון בפיתוח.
הציעו לי תפקיד: אינטגרטור - דורש ידע בתכנות אבל אמרו שהתפקיד לא ממש תכנות.
מה הכוונה בעצם?

zaske

New member
יש לזה הגדרות נזילות

בדרך כלל -
מישהו שאחראי על הרכבת כל החלקים של המערכת לכדי תוצר אחד של בילד.
הרבה פעמים הוא אחראי על הוצאת הבילדים עצמם, על כתיבת installers למוצר (או packaging בעולם הלינוקס), אצלנו למשל הם גם כותבים כל מיני דברים נלווים, למשל כל מיני סרביסים שעוטפים את הדברים של הפיתוח, או עוזרים בכתיבה של מה שצריך על מנת להריץ את המערכת שלנו בסביבת פרודקשן

היתרונות של התפקיד הוא שאת נחשפת ברמה מעמיקה לכל מיני צדדים של המערכת שמפתחים אחרים לא נחשפים , ולפעמים לדברים שקשורים במערכת ההפעלה ברמת הסיסטם.

החסרון הוא שאת כנראה לא באמת "משפירצה קוד" בכמויות, כמו שאומרים בנתניה.

nomad21

New member
ככה זה אצלנו

אני עושה את זה כחלק מהמשרה שלי, והבאסה העיקרית שזה גורם לי לכתוב פחות קוד , כי זה נוטה להשתלט על הזמן ברגע שדברים לא עובדים.

זה משתנה מחברה לחברה פירוש המילה "אינטגרציה" - זה חיבור בין חלקים. בתלות בחברה, זו יכולה להיות משרה שהיא יותר בכיוון של פיתוח וזו יכולה להיות משרה שהיא יותר בכיוון של בדיקות. עדיף לברר מה בדיוק הכוונה בחברה המסוימת הזו.

אצלנו תפקיד האינטגרטור

הוא בין היתר (ובעצם העיקר) לנג'ס שיפתחו משהו שהבטיחו ללקוח.

האינטגרטור עושה את זה בכמה שיטות:
1.מפציף את תיבת המייל שלי בכמה שיותר מיילים כדי שאפתח לו את הפיצ'ר ההזוי שהלקוח ביקש והוא ירד ממני.
2. אם זה לא עוזר אז הוא שולח שאלות במסנג'ר כמו "הבטחת לי לפני שבוע, למה ליבגני עשית ולי לא?"
3. אם גם זה לא עוזר הוא מסמס. ושוב ושוב. ואז מסמס "לא שכחת אותי נכון?" (איך אפשר לשכוח אני פוחדת לצאת מהחדר שלי לשירותים שמא אתקל בך במסדרון..)
4. אם גם זה לא עוזר הוא שולח לי מייל מאוחר בלילה כי אז הוא יודע שאני נחמדה כי הילדים ישנים והבית מסודר ואענה לו ואולי יתחשק לי גם לפתח לו.
5. אם גם זה לא עוזר הוא שולח מייל לרשימת תפוצה של כמעט כל חברות הבנות+חברות האם של החברה שבה אני עובדת וכותב שדניאלה הבטיחה אך לא קיימה.

ואז אני נכנסת למנהל שלי והוא אומר לי "הוא פשוט משוגע - אל תדברי איתו יותר "

זהו בערך.
בהצלחה.

לא אמרתי שהיא מתנהלת מסודר..

פשוט לי זה לא מפריע איך שהיא מתנהלת..

יש לזה יתרונות וחסרונות.

בוגריאל

New member
את מתבזבזת שמה בחיי

את חייבת למצוא לך איזה חברת web 2.0 טובה, נראה לי תהני חבל על הזמן

אתה לא יודע איזה כיף כאן

עכשיו התקשרו אלי בהול ששום דבר לא עובד לכל איזה ארגון ענק..

חייבת לעזוב את הכל ולבדוק את התקלה..
ביטלתי את כל הישיבות שלי להיום. וניתקתי את הטלפון..

אחזור לקרוא את התגובה שלך כשאסיים..

בוגריאל

New member
נו, הסתדר לך?

שלחתם יותר מדי הודעות IIOP והסרבר פתח עשרות קונקשנים דרך הפרוקסי שמוגדר בלי keepalive על חיבור רשת שמישהו שינה ל 10 מגה half duplex בגלל שהכבל היה רועש אבל לא הגדיר בצד השני ולכן יש 8% פאקט לוס שגורם ל retransmit ואז הת'רדים התפוסים ממפים נועלים יותר מדי זיכרון שהולך ל old generation ומתנקה רק ב Full GC אבל אז מוגדרים 16 GC Threads על 4 קורים ומכיוון שרצות שם 2 JVM's הת'רדים צריכים לעשות yield וכל העסק קורס?

לא

אשמת הלקוח.
הוא הגדיר איזו תכונה ושכח להסירה

אתה יודע.. לפעמים זה לא באשמתי(או אשמת שאר הצוות כאן)..

בוגריאל

New member
קודם כל את תמיד אשמה

הלקוח מאשים את איש המכירות שמאשים את איש הפריסייל שמאשים את התמיכה שמאשימה את התוכניתן שמאשים את איש ה QA שעובר את ההגנה ובועט... שער!!!!!!!!! 1-0 מדהים ממרחק של 20 מטר מהריליס!

נתן.ל

New member
במקרה שלך השאלה היא קצת אחרת

למה את לא מכניסה לו את הפיצ'ר?

כי אין לי זמן

יש לי מלא דברים לעשות
מלא אינטגרטורים/רפרנטים/מנהלי פרוייקטים/ועוד על הראש

יש לי ערימה שבראשה הדבר הכי דחוף.
וכשאני מסיימת אותו משהו אחר עולה. והם אי שם בתחתית.

אז נשמע שאת מתנהלת איתו לא נכון תפני אותו למי שקובע את סדר העדיפויות של הערימה שלך. כל פעם שהוא מנדנד, תגידי לו: "אני מאוד רוצה לעזור לך, אבל המנהל שלי קבע סדרי עדיפויות אחרים, תפנה אליו".

זה לא עוזר להגיד להם את זה

אני כל הזמן אומרת (וכולם אומרים)

אבל הם ממשיכים לבוא.

בוגריאל

New member
אני מכיר אינטגרטור כמטמיע

לקחת מערכת, להטמיע אותה אצל הלקוח, לקסטם את המערכת לצרכים שלו, להדריך ולשלוח לשלום, עד הלקוח הבא.

יעלית9

New member
תודה על התשובות

אני כבר שולחת מייל ומבטלת את הראיון.
ממש לא מה שאני מחפשת.

למעלה