מה זה אומר?

grizelda

New member
מה זה אומר?

היי. ידיד שלי הכין לי קמע שאמור להגן עלי. אני רוצה לדעת מה בעצם הציור הזה אומר. יש לי פירוט על 12 מהרונות. האם זאת אחת מהרונות שאני פשוט לא יודעת עליה? בבקשה תביאו לי מידע. תודה, גריזי.

אז ככה,

אני לא מבין גדול ברונות אבל לפי המאמר שקראתי במאמרים של הפורום, הרונות הן אינן ציורים, הרונות הן מילים (שמורכבות מאותיות) שעוזרת לתעל את האנרגית שאת שולחת. התמונה שהעלת נראת לי כמו ציור של איש? לא הבנתי מה הסמלים ליד אומרים? אלו בכלל סמלים? אם תוכלי להעלות תמונה יותר ברורה של הסמלים אולי מישהוא מבין החברים יוכל לעזור........ תודה על תגובה מהירה "ניאו המקורי"

grizelda

New member
לא יכולה

זה הכי קרוב לאיך שזה נראה. אני לא יכולה לצייר משהו יותר מדוייק

High Lander

New member
נדמה לי שאלה (המשולשים) הם

סמלי האלמנטים (אדמה , אש , אויר , מים)

L e s t a t

New member
לפי מה שהבנתי מהציור

המשולשים הם אכן מסמלי האלמנטים, הציור שהם מקיפים במרכז אינו מוכר לי.

Unknown Spell

New member
נראה לי שאני יודע

המשלושים אכן מסמלים את 4 היסודות. ונראה לי שהסמל המרכזי אמור להיות הבאנדם שעונד את הקמע (במקרה זה את) שזה אולי אומר שהקמע אמור לזמן את שומרי המגדל,ולהגן עלייך מפגיעות רוחניות ו/או פיזיות..

grizelda

New member
תודה

זה באמת נשמע הגיוני... תודה רבה. אני אוהבת לדעת במה אני משתמשת לפני שאני באמת עושה איתו משהו.

hsotrt

New member
עכשיו הבנתי!!

את מחזיקה אותו הפוך!! אני חושב... בעיקרון כשאת הופכת את התליון הדמות הזאת נראת כמו טווס גדול, ולפי מתוסים נורדים, טווס היה שומר עץ החיים ועץ המוות! אני חושב... אל תתפסו אותי במילה!!! :)

זה באמת נראה כמו טווס!

כל הכבוד לך על ההבחנה..!!

grizelda

New member
יתכן

יתכן שהוא לא הבין מה הוא חרט שם, כי הוא חיבר לזה חוט כך שהקמע יהיה בזווית שהראיתי כאן.

למעלה