מה זה אומר רוחנית?

המונשרי

New member
עכשיו אני חושבת שאני מתחילה להבין,

אולי כוונתך היתה לשאול מהי המטרה שלשמה התכנסנו יחד נשים מכל הגילאים / הרבדים/ העיסוקים ותחומי עניין. מה בעצם מלכד אותנו? איזה עניין משותף יכול להיות לנו? מה האג'נדה שלנו? ממה שאני מבינה - זה לשתף בשמחות ובקשיים , להתייעץ לשאוף עידוד ותובנות. {הרי כולנו עוברות פחות או יותר את אותם הדברים}. וזה נחמד כשישנה אחווה נשית של הקשבה ומתן עיצה טובה. לפעמים קורה שאין הסכמות וזה בסדר גמור- מותר לא להסכים לומדים מכל דבר. [ומגוון דעות זה בונוס]. מקווה שהצלחתי לענות.

candy77091

New member
כן הצלחת, תודה רבה לך!

מגוןן זה כיף ומעניין.אשמח להשתתף!!

"אתן הנשים יש לכן כוח מיוחד, עוצמה

של ממש" כך אמר לי מישהו אחד היום... אדם שדי מקורב לעולם הרוח/מיסטיקה. ועוד הוא אמר למה רק מעגל נשים ? אני אחקה אותך ואנחה מעגל גברים !! יופי ! בשמחה ואהבה. הלוואי השבתי לו.... מה את חושבת שהוא השיב לי ? או יותר נכון מה את היית משיבה על הרעיון של מעגל גברים ?

candy77091

New member
לדעתי מעגל הוא דבר מעולה!

האדם מטבעו הוא יצור חברתי, במיוחד עכשיו כשאנחנו מנתקים מגעים חברתיים, בגלל עידן המחשוב פחות דברים נעשים פיזית הכל עובר ברשת לדעתי זה חשוב במיוחד דווקא דרך הרשת לתמוך, לעזור, ולהקשיב.נכון, אנחנו הנשים רגישות אבל זה לא אומר שגברים לא יכולים לתמוך.אדרבא שיתמכו(פעיל) ויתמכו(סביל), כי העולם הוא מעגל ויש גם את המעל החברתי שלנו-הגברים והנשים -כשהם יכנסו למעגל הם ישפיעו גם עלינו לטובה..

קטיפ

New member
../images/Emo98.gifאני בסדר אין תלונות../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

חזרתי כעת מפסטיבל פיאסטה, ריקודים דרון אמריקאיים בפארק הירקון עשה לי אחלה בנשמה , נישנשתי שתי אמפנאדס.....יאמי:) לילה טוב:)

זה היופי בנשיות, היופי במעגל

מתקבצות להן כמה נשים יחד מישהי אומרת דבר מה כולנו מקשיבות לה כולנו בשבילה יש מי שתראה את עצמה בדבריה יש מי שתתן עצה טוהב יש מי שתחבק ויש מי שרק תקשיב ותהיה ולפעמים מתוך אותה אמירה, תעלה אמירה אצל מישהי אחרת כי למעגל אין סוף ואין התחלה כולנו שוות בו

למעלה