מה זאת אהבה?

גאיה ק

New member
מה זאת אהבה?

אוסף תשובות שרק מילדים ניתן לשמוע.. מצוטט מתוכנית רדיו של דליק ווליניץ בכל 6 בבוקר בגל"צ. הציטוטים הם של בני 5 - 6 : "אהבה זה, כשיש הרבה רעש בחדר שינה של ההורים" "אהבה זה כשאמא מכינה קפה לאבא, ולפני זה היא בודקת אם הוא מספיק טעים" "אהבה זה כשאבא ואמא אוהבים אחד את השני כמו החיה הענקית הזאת - היפופוטם" "אהבה זה, כשאבא ואמא יהיו חברים בעוד הרבה הרבה שנים" "אהבה זה כשסבא מורח לסבתא לק על אצבעות הרגליים, כי יש לה כאבים בפרקים והיא לא יכולה להתכופף, וגם לו יש כאבים, אבל הוא בכל זאת מתכופף" "אהבה זה כשאבא ואמא קוראים אחד לשני בשמות חיבה ולא בשם האמיתי שלהם" "אהבה זה כשאבא ואמא נמצאים יחד הרבה שנים, וכל יום אוהבים אחד את השני עוד יותר, ועוד יותר"

משפט מקסים כביטוי לאהבה

"אהבה זה כשסבא מורח לסבתא לק על אצבעות הרגליים, כי יש לה כאבים בפרקים והיא לא יכולה להתכופף, וגם לו יש כאבים, אבל הוא בכל זאת מתכופף"

מה זאת אהבה..והפעם מילדה בת 50

להקשיב בשש בבוקר "לשירים" שנכתבו כטיוטה... להיות ער לכל תזוזה שלי במיטה... להבחין מתי אני עצובה... " ולחקור" מה יושב לי על הנשמה... ולא להרפות עד שתקבל תשובה... לתת לי תמיד תחושה שאני בעדיפות ראשונה.. לעסות גב, צאוור, או כתף כאובה... ביד חמה, רכה , ונעימה ... לאחר מעשה אהבה לעבור בהתנצלות לסיבוב על הצד.. ולהירדם רק לאחר שאתה חש אני רוויה... לספור את השעות...הדקות..עד שאתה בא... לחוש בכל נימיי את הכמיהה אליך... למצוא בין זרועותיך את השקט והשלווה.. להיות "מכורה" לחום וניחוח גופך... לחוש מרחפת על ענן.. בבוקר שאחרי "לילה לבן" להביט בך כשאתה ישן.... ולרצות לחבק ולגונן... לחוש הכי מחוברים,כשהמבטים מצטלבים. ... אם לכל זאת לא קוראים אהבה.. אינני מוצאת מילה אחרת במקומה... גם אם לא מצהירים אותה... אנו יודעים שאין צורך להכריזה..... כי פשוט חשים אותה......

גאיה ק

New member
שתמצאי,ערדניקית, במהרה את כל אלו ועוד.

וגם אנחנו.

PINOKY1

New member
אהבה?

עוד רעיון - כשאוהבים מישהוא הוא הדבר האחרון שחושבים עליו לפני השינה, והדבר הראשון שחושבים עליו כשמתעוררים. איך?????

למעלה