מה זאת אהבה?

יוסי26.5

New member
מה זאת אהבה?

מה זאת אהבה? יש שמדברים על אהבה... אך מה זאת אהבה? האם זו אהבה לאם?לאב? האם זו אהבה לאחות,אח? האם זו אהבת הורים לילדיהם? אולי זו אהבת מולדת...!? וכן...זו גם אהבת גבר לאישה... או ההפך... הכל הכל מהול לרוב בעצב ושמחה... בבכי ובצחוק... וכן,גם גברים בוכים... לא תמיד רואים... אי שם בפינה אפלה,שלא יראו שלא ירגישו.. לעיתים נראה שריד של דמעה אי שם בזוית העין.. ושואלים: מה קרה לך,בכית??? והתשובה לא מאחרת... לא לא,רק נכנס לי מהשהו בעין... מוכר לכם/לכן ...נכון? ...ואם יש לי בעיניים,לפעמים קצת דמעות... כל שרציתי לאמר...יש לי אי שם חלום... צבי

ביילי_007

New member
פשוט מקסים, צבי

באמת זו שאלה שמטרידה הרבה אנשים בעולם, מאוהבים וגם לא. מזה האהבה, איך מגדירים אותה, ולמה היא קורה , ??? שאלת פה שאלות שאני לא בטוח שאני יוכל לענות. בכל מקרה זה פשוט נהדר.

יוסי26.5

New member
לאשת המסתור ורעם....

תודה על הפירגון... השירים שאת כתבת....הם שירים מקוריים שלך??? כי לפחות שני השירים הראשונים מוכרים לי מאיזשהו מקום... למענך...ניפצתי חלומותי ו...הקסם שבאהבתנו.. מוכרים לי ממקור אחר.. אם את מוכנה להזכיר לי בבקשה... תודה שוב..

קלייר

New member
יוסי אני בהלם/שירי מתפרסמים פה

הייתי בהלםשירי מתפרסמים פה ללא בושה ,מנסה למצא חן בזכות שירי מקוה שתפסיק אחרת אגש להנהלת תפוז

קלייר

New member
אי שם באופק/אהבה מצפה

אי שם באופק אהבה מצפה,שהחלום יהפך מציאות נפלאה,שהדמעה תהיה דמעה של שמחה ,האהבה היא האור של נפש בודדה

יוסי26.5

New member
אי שם באופק...

מילותייך יפות ומרגשות עד אין קץ.... אמרו לך את זה כבר פעם??? תודה קלייר... צבי

יוסי26.5

New member
קלייר...

אני לא יכול שלא להתפעל שוב ושוב מהשיר הפשוט והנפלא הזה... תודה לך שוב...ושוב...ושוב...

*קסנדרה

New member
צבי - תמשיך לכתוב , יפה

צבי יותר יפה לקרוא מילים שמתנגנות, נכון ?? מאשר מילים שצורמות ?? יופי תמשיך לכתוב.... קסנדרה

למעלה