מה ה playlist שלכם?

מה ה playlist שלכם?

לכל אחד מאיתנו, או כמעט לכל אחד, יש המון מוסיקה במחשב, אחד מהתחביבים שלי הוא להרכיב אוספים מהשירים שיש לי במחשב או על דיסקים וליצור לי אוספים, יש לי אוסף דלתות משלי, אוסף סטונס, אוסף ג'פרסון וכו', מה שאני אוהב באוספים האלו, הוא שהם לא מכילים דווקא את השירים הכי מפורסמים, כמו אוספים רגלים שנמכרים בחנויות אלא את השירים שאני הכי אוהב. חוץ מזה אני אוהב ליצור גם אוספים כלליים, כאלה שמכילים שירים של להקות שונות,לפי נושאים או לפי אווירה, האוסף החביב עלי הוא זה שהרכבתי משירי סיקסטיס, שאני אוהב, והוא הולך ככה: i feel free-creem להיט ענק של הסקסטיס והמנון חופש מופלא, שמתחיל את היום בהרגשה מופלאה. kozmic bluz-janis joplin מלכת הנשמה האמיתי, בצורה משונה השיר הזה גם משתלב לי טוב עם הקודם. red house-jimi hendrix בלוז עצוב ומתוק של ג'ימי שבו הוא מפגין את הכישרון והנשמה היתרה שלו. lady jane-the stones מיק תמיד ידע לכתוב שירי אהבה נוגים, כאלה שצליל הבלוז שלהם מתערבב נפלא עם צלילי בלדות רוק, ויוצר אווירה מתוקה עצובה. there's something heppnin' here-bufflo springfild band: עוד המנון סיקסטיס עצוב עם לחן מתוק ומילים חזקות. snall faces- itchycoo park פשוט שיר קסום שמתאים לכל שעה, ותמיד גורם להרגיש בלונדון, מוזר איך שיר יכול לגרום להרגיש נוסטלגיה לעיר שלא הייתי בה מעולם, ולתקופה לפני שנולדתי. Bloomfield,Cooper & Stills - Season of the Witch: לא המנון, סתם שיר יפה, ג'ם מופלא של שלושה אנשים מוכשרים בטרוף. Creedence Clearwater Revival - I Put A Spell On You: פשוט ענק, אין מילה אחרת Animals - Don't Let Me Be Misunderstood: עוד שיר שמעורר בי געגעים לתקופה שלפני שנולדתי. Iron Butterfly - In a Gadda Da Vida: מעבר לחשיבות ההיסטורית של השיר הזה, הוא פשוט שיר טוב, טוב מאוד. Jefferson Airplane Triad: דרך מעולה לסגור את האוסף הזה, עם אחד השירים שאני הכי אוהב. אז מה רשימת השירים שלכם?, איזה אוספים אתם מרכיבים לעצמכם?, איזה הייתם רוצים להרכיב?

הפלייליסט שלי..... ../images/Emo79.gif

רשימת שירים ששמורה לי במחשב, ואותה אני שומעת הכי הרבה. לא לפי נושא מסויים, פשוט שירים שאני אוהבת: Beatles- Blackbird Beatles- Norwegian Wood Beatles- Something Dream Theatre- Trough Her Eyes Dream Theatre- another day Dream Theatre- Silent Man Guess who- American woman Guess Who- these eyes Guns and roses- welcome to the jungle Slash's snakepit- mean bone Janis Joplin- ball and chain Janis joplin- cry baby Janis Joplin- Summertime Jefferson airplane- white rabbit Jefferson Airplane- crown of creation Jimi hendrix- voodoo child Led Zep- thank you Led zep- communication breakdown Led Zep- Bring it on home The Doors- The End The Doors- Spanish Caravan The Who- Behind Blue Eyes The Who- young man blues The who- the kids are alright Santana- black magic woman

Wonder goat

New member
יש לי 1050 שירים בפליי ליסט

כי אני מעביר מהדיסקים שלי למחשב אני קונה אותם על תיראו אותי ככה :eek: :p

LadyG

New member
אהבתי את הרעיון

אז גם לי בא להרכיב Play list משלי: Back street luv - Curved Air אני מאוד אוהבת את הלהקה הזו. יש לה בעיני צליל סיקסטיס מובהק למרות שהשיר הזה הוא כבר מתחילת השבעים. וסוניה כריסטינה הסולנית שלהם, ענקית. Melinda more or less - שוב אויר חטוב. יופי של שיר. Lady in black אוריה היפ. שיר שנשמע טוב גם כשמוציאים אותו החוצה מהאלבום המקורי. House of the rising sun - Frijid pink איזה ביצוע מחשמל לשיר קלאסי נהדר. אין מתחרה לביצוע הזה. Waterloo sunset - Kinks טעם וריח של לונדון בסיקסטיס. אין...אין על לונדון. Paint it black הסטונס. טוב, אני אוהבת כל כך הרבה שירים שלהם, אבל גם בשיר הזה יש לי תחושת לונדון חזקה וזה מספיק. Get ready - Rare Earth בישוב בו אני גרה מסיבות גיל העשרה שלנו נחשבו למסיבות הכי לוהטות בכל גוש דן. טוב, זה היה מזמן. כל מסיבת יום שישי היתה נפתחת בקטע הזה. אז בשביל הנוסטלגיה. All right now - Free עוד להיט מסיבות שלנו בגיל העשרה. Born to be wild - Steppenwolf כי אפשר להרגיש את הרוח מכה בפנים ותמיד נדמה לי ש- The sky is the limit רק רעש המנוע של ההארלי חסר ברקע. Hey Joe - Jimmy Hendrix כי צלילי הגיטרה המחשמלת שלו תמיד עושים לי את זה. Somebody to love - Jefferson Aiplane כי גרייס סליק היא גרייס סליק וג'פרסון עם הצליל הפסיכדלי שלהם, פשוט כייף. American Woman - Guess who תמיד עושה לי מצב רוח טוב. Eve of destruction -Barry McGuire משירי המהפכה של הסיקסטיס. אהוב עלי במיוחד. Where do the children play - Cat Stevens כי זה יופי של שיר. Itchycoo Park - Small Faces כי יש בו הכל. סיקסטיס, פסיכדליה והוא נוגע לי עמוק עמוק בלב. Bad moon rising - credence Clearwater revival כי כשעצוב לי, אני תמיד שומעת אותו. טוב, נסחפתי קצת. מספיק ל- Play list אחד.

קיר קמט

New member
האמת , קשה לי להרכיב פלייליסט.

מאז ומתמיד היו נכנסים לי שירים של תקופות - למשל , בזמן האחרון אני כל הזמן טוחן את WOULD של אליס אין צ'יינס , אבל אני די בטוח שעוד כמה זמן אני כבר אשמע אותו אולי פעם בשבוע, כמו שאני תמיד עושה אחריי ששירים נתקעים לי חזק בראש. אי לכך ובהתאם לזאת , מעולם לא ניסיתי לצמצם את הפלייליסט שלי (אני פיראט גדול , נודה באמת המרה ! למרות שאין לי כל תוכנת P2P במחשב.)

ganooov

New member
לי אין פלייליסט קבוע. ../images/Emo13.gif

לרוב אני שומע את שירי "תיאטרון החלום" או שירים של סאטריאני כשאני גולש
.

ממ../images/Emo184.gif../images/Emo168.gif

יש לי פשוט בווינאמפ רשימה קבועה של ממ בערך 150 שירים שאני הכי אוהבת ואני מורידה כמה מידי פעם וגם מוסיפה גם יש לי את כל הפסקול של ג´יזס

moshel

New member
MY PLAY LIST

טוב מכיוון שחלק מהשירים שלי כבר נאמרו על ידי 2 מעמיתי אני יערוך PLAYLIST שמורכב משירים שלא הוזכרו כאן עדיין 1.JEFFERSON AIRPLANE - WHITE RABBIT לא הביצוע המוכר מהתקליט אלא ביצוע מהופעה חיה שיש לי אותו פתיחה מהממת ביופיה וביצוע פשוט אדיר הכי טוב שאני מכיר של שיר זה 2. נעבור למלכה JANIS JOPLIN- PIECE OF MY HEART שיר שמתחבר ניפלא לשיר מס.1 3. MAX FROST AND THE TROOPERS - SHAPE OF THING TO COME השיר הניפלא מתוך הסרט הנוער לשילטון 4. VANILLA FUDGE - YOU KEEP ME HANGING ON קאבר מושלם לשיר הידוע של DIANA ROSS ביצוע שעולה לאין שיעור על המקור 5 THUNDERCLAP NEWMAN - SOMETHING IN THE AIR עוד שיר מהתקופה הניפלאה ההיא:)) 6.GRASSROOTS- LETS LIVE FOR TODAY עם הפיזמון הבלתי נשכח SHA LA LA LA LA LA LIVE FOR TODAY 7. ZOMBIES - TIME OF SEASON עם סולו האורגן המשגע 8. BLOOD SWEAT & TEARS - I CANT QUIT HER פשוט אין לי מילים לתאר שיר ניפלא זה מלא רגש 9. CHICAGO -25 OR 6 TO 4 שבירת קצב נהדרת לשיר מס 8 10. אחרון חביב JEFF BACK - BOLERO פשוט סיום אדיר שמכניס אותכם חזרה לשיר מס 1:)) טוב יש לי עוד 300 ואם שמתם לב אין שום שיר של URIAH HEEP :)) כי יש כל כך הרבה שירים טובים מחוץ ללהקה האדירה הזאת בנוסף לכך אני רוצה לידע אותכם על ערב חדש שלי שניקרא "ערב אגדות רוק" כן כן השם הזה על שמו של פורום זה:)) שיתחיל החל מיום רביעי ה5.2.03 במסגרת הערב אני יארח מוסיקאים וחברים לתיקלוט יחד איתי בבלקוני נחלת בנימין 5 ת"א הערב יהיה מורכב כולו מאגדות הרוק של פורום זה משנות ה60 וה70 לא עוברים את 1979 וביום רביעי ה5.2.03 יתארח אצלי צלי סיגלסקי מלהקת שליחי הבלוז וביום רביעי ה12.2.03 אני יארח את מוטי דיכנה מלהקת הסיקסטז בערב שכולו 60 כל הפורום מוזמן כמובן לערבים אילו ולתת חסות כי את השם של ערבים אילו הוא שלכם:) ואני שוב מזכיר הכניסה לכול האירועים שלי בבלקוני היא חינם ללא תשלום וכול חבר בפורום זה יכול לבוא ולהיות אורח שלי ולתקלט יחד איתי ההגבלה היחידה תיאום מראש ותיקלוט עד 1979 של אגדות רוק שלכם באהבה D.J MOSHEL

ThE RhythM

New member
לי אישית אין אחת...

לא, אפילו לא אחת אני פשוט עורך לי שירים לפי המצברוח גם אם זה דורש ממני מאמץ יתר!

שאלה בלי קשר..

רק רציתי לשרשר. אני רוצה לקנות עוד אלבום של דיפ פרפל (יש לי את משין הד, אין רוק ודיפ פרפל), רציתי אחד שלהם עם קוברדייל, איזה עדיף? ברן, או סטורמברינגר? אני נוטה לכיוון ברן... מה דעתכם?

LadyG

New member
Burn קצת יותר טוב

אבל ביננו, שניהם לא הברקת הדור. אם אתה מוכן ללכת על עוד אלבום עם גילאן אז Fireball יכול להתאים.

moshel

New member
DEEP PURPLE

קנה את שניהם אבל אם תשאל את דעתי אני אוהב את STROMBRINGER יותר אבל רק קצת יותר:)) D.J MOSHEL

אם כבר אלבום אחד, אז למה לא

Made in europe? גם הופעה חיה, גם ביצוע מחשמל של מיסטריטד... אם אתה חייב לבחור אחד משני העליונים אזי בתור אחד שיש לו כמעט כל אלבום שהנבלות האלו הוציאו אני חייב להסכים עם LadyG בנוגע לכמה הם שווים, אבל הייתי הולך על סטורמברינגר: כי דיפ פרפל בשנים האלו זה לא בלקמור אלא השיתוף בין קוברדייל לגלן יוז והנגיעות של הרית'ם אנד בלוז שהם הכניסו לסגנון של הלהקה. תכלס - הסתכלתי עכשיו על רשימת השירים בשני האלבומים והתבעסתי, עדיף לקנות את השלישי שלהם עם רוד אוונס וניק סימפר (דיפ פרפל - דיפ פרפל עם הציור של הירונימוס בוש על העטיפה).
רק רציתי להגיד אבל לא ידעתי איפה לשים את זה בלי שהמודרייטור הזועם ידרוס אותי באשמת אוף-טופיק, שיש לכם פורום נפלא ואני לא מבין איך פספסתי אותו עד עכשיו.

made in europe ללא ספק

מסכים מאוד. הקטע שם קשור גם לסאונד. מבינים מיד שמדובר בהופעה בפני קהל עצום. הסאוד מרשים. הגיטארה של בלקמור עומדת מול פני היוניברס והפתיח של מיסטריטד עושה לנשמה שמות. הקול של קוברדייל בבלוזים שהוא מאלתר מדהים. הבאסים של יוז והכיניסות עם הקול הגבוה וכל זה בשילוב ההמונד של לורד התופים המדהימים של פייס שבתקופה הזו הפך בבירור למתופף הגדול ביותר עלי אדמות... זה ממש להתרגש.

my playlist

במקרה התוודעתי בימים האחרונים לפורום הזה, ומגיע לכם ישר כח! בכל מקרה הנה רשימה שאפשר להעביר איתה לילה מוצלח במיוחד: 1. who´ll stop the rain - CCR 2. smoke on the water - DEEP PURPLE 3. 21st century schizoid man - KING CRIMSON 4. mother´s little helper - ROLLING STONES 5. one of these nights - EAGLES 6. soulshine - ALLMAN BROTHERS 7. midnight rider - ALLMAN BROTHERS 8. the night they drove old dixie down - THE BAND 9. alive - PEARL JAM 10. starman - DAVID BOWIE 11. Dancing With the Moonlight Knight - GENESIS 12. while my guitar gently weeps - GEORGE HARRISON 13. paranoid - BLACK SABATH 14. Crosby, Stills, Nash, & Young - Four Dead In Ohio 15. Fleetwood Mac - Rhiannon

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

לפי הרשימה הזאת לא צריכה להיות לך שום בעיה להשתלב, אז אתה מוזמן להשאר ולהשתקע

למעלה