מה ה playlist שלכם?

Creamy Weather

New member
פייליסטיות, פלייליסטיזציה,

פלייליסטיזם: With a little help from my freinds- Joe Cocker אני כל כך אוהבת את השיר הזה.. הקאבר כבר יותר מפורסם מהמקור והוא השיר מבחינתי.הוא כל כך מזכיר לי לילות אפלים מלאים בצרידות מתקתקה Save me- Aimee Mann זה פשוט שיר נ-פ-ל-א עדין וסימפטי ומרגש ומלא בתשישות נפש. Ocean- the Velvet underground כנ"ל Life on marc- David Bowie אחד השירים של דיוויד בואי שאני הכי אוהבת בעולם כולו, מלא בהרמוניה מחשבתית (אל תשאלו מה זה, זה מושג חסר הסבר) One more cup of coffe- Bob dylen כמו שאמרו לפני- "איזה שיר, הו! איזה שיר" Suzanne- Leonard cohen אחד השירים האהובים עלי בעולם כולו Lady Fantasy- Camel ה-שיר.

Katarzis

New member
קשה קשה קשה...

זו התוצאה: Deep Purple - Anthem Creedence Clearwater Revival - I Put A Spell On You David Bowie - Life On Mars Genesis - Firth of Fifth Led Zeppelin - dazed and confused Pink Floyd - Atom heart mother The Beatles - I Am The Walrus The Doors - Queen of the Highway Uriah Heep - Shadows of Grief

noosh

New member
שאלה קשה!

באמת שניסיתי לחשוב, אבל הבעיה היא שאני פשוט לא מצליחה להרכיב אחת
הקטע הוא שכל פעם שאני מוסיפה שיר, עוד שיר מצטרף אליו, ככה שיוצאת לי רשימה ארוכה מדי
ואני תמיד שוכחת דברים.... זה נורא תלוי ברגע המסוים.... לכן אני בד"כ שמה הכל באותה רשימה ופשוט לוחצת על random
(ד"א - יש לי מן קטע מוזר כזה.... אם יש אלבום שהוא לא אלבום קונצפט אלא סתם אוסף שירים, לא משנה אם זה של להקה ספציפית או כל מני אמנים, אני לא מסוגלת להקשיב לשירים ברצף של האלבום. אני תמיידדד אשים את זה על רנדום.... לא ברור למה
)

המממ...

יש לי כמה פלליליסטים במחשב. זה שאני מקשיב לו הכי הרבה מכיל 610 שירים של: אלאניס,בלוז טרבלר, בוב דילן, קאט סטיבנס, אלביס קוסטלו, פולטליין, פראנק סינטרה, ג'ף באקלי, ליאונארד כהן, מאניק סטריט פריצ'רס, מארק קנופלר, מוריסי, מרקורי רב, אואזיס, פייבמנט, פיטר גאבריאל, פט שופ בוייז, רדיוהד, REM, רובי וויליאמס, הסמית'ס, טורי איימוס, פרל ג'אם, נירוואנה, קאמל, המי, דייוויד באווי, דייוויד גריי, סיימון וגארפינקל. את שאר האמנים שאני מקשיב להם אין לי על המחשב.

Grimble Grumble

New member
ומה עם הפלייליסט הבא

The Doors - Alabama Song Jeff Buckley - Hellelujah Frank Zappa - Stairway To Heaven Janis Joplin - Leaving On A Jetplane G3 - My Guitar Want To Kill Your Mama David Bowie - White Light White Heat Jimi Hendrix - All Along The Watchtower The Toy Dolls - Lazy Sunday Afternoon Nico - The End אני חושב
שכיסיתי
פה הרבה מאד שירים שכולם קשורים אחד לשני...

niraf

New member
הפלייליסט שברקע עכשיו..

מורכב משירי המצברוח הנוכחי.. ערבוב של רוקנרול ורוק ובלוז וכולי.. the smiths - heaven knows i'm miserable now the smiths - handsome devil פורטיס - חתול מפלצת פורטיסחרוף (ביחד, לחוד, אין לי מושג) - ולס עם מטילדה rolling stones - paint it black uriah heep - july morning עידן רייכל והפרוייקט או משו - מדברים בשקט (שיר מקסים) van halen - ice cream man תיסלם - פרצופה של המדינה. קורין אלאל (מותר לדבר עליה פה?) - אי שם בלב deep purple - burn שלום חנוך - הדרכים הידועות ואיך אפשר בלי ג'ניס: janis joplin - a woman left lonely

matanbu

New member
קורין ../images/Emo99.gif

שיר בכיף שיר שקם עם הבוקר בא סוחף... יום נפתח... :) (שיר בכיף של קורין) חולה עליה, מאז שלמדתי לנגן את השירים שלה :) והיא גם אחלה גיטריסטית. ממליצה על זן נדיר (הביצוע עם המכשפות בליל המכשפות ענק) כשזה עמוק (עם ענבל) שיר לשירה חיה בתוך קופסא אנטרטיקה ימי הפרח והאהבה... סתם נו, אני לא יודעת על מה להמליץ, תנסו בכל זאת:)

matanbu

New member
אואה ניבלוגים אתה לא יודע למה הכנסת

את עצמך. יש לי בערך 5 ג´יגה שירים במחשב... כל דיסק שאני קונה אני מעבירה למחשב מיידית, כי נסיעות של שעתיים בכביש הערבה כל יום עלולות להזיק להם... ובאמת שאין לי כסף לקנות פעמיים אותו דיסק :) בכל מקרה, כל זה מחולק ללהקות 1, להקות 2, דיסקים מלאים, ניו אייג´, וג´אז. שכל אחד מהם זה פלייליסט בפני עצמו. :) אבל הפלייליסט הנוכחי זה בערך ככה רנסנס - BLACK FLAME שיר יפייפיה, אני חולה על הלהקה הזו, היתה לי אפשרות לקנות תקליטים שלהם אבל לא היה לי כסף, פעם הבאה שאני הולכת לראות אופרה אני אזכור לבוא עם סטוקים של ניירות שמודפס עליהם 100 דולר :) ג´נסיס - MORE FOOL ME לא יודעת למה, אבל עם כל הדיסק המתקדם שלהם (SELLING ENGLAND BY THE POUND) השיר הזה, פשוט ומקסים, פשוט תפס אותי. בנזין - גשם עוד שיר יפה, ישראלי, שההתחלה שלו תמיד מזכירה לי את WISH U WERE HERE... המורה שלי למוזיקה אמר פעם "מחקים את פינק פלויד?! נפלא!!! מה כדאי שיחקו, את אביב גפן?!!?"
TOY DOLLS - THEY´RE COMING TO TAKE ME AWAY חחחחחחח שיר ענקקקק!! תשיגו אותו, זה יכול להיות גם של נפוליאון ה14 (זה משעשע) - אני לא מאמינה שזה נחשב פשע להשיג שיר שאין מצב שנשיג אותו בארץ. THE DOORS - THE END אני לומדת לנגן את זה (או לפחות משתדלת...), אז אני טוחנת אותו קצת :) אבל בכיף, זה מוריסון ידידי. DAVID BOWIE - IT AINT EASY הייתי בטוחה שהשיר הזה יופיע בכריסטיאנה פ (IT AINT EASY TO GET TO HEAVEN WHEN U´RE GOING DOWN), חבל שלא, אבל עדיין הוא מעביר לי את ההרגשה הזו של הסרט. כנראה שזה הקסם של מיסטר בואי. JEFFERSON AIRPLANE - SOMEBODY TO LOVE מישו המליץ עליו, אז אני כמו ילדה טובה הורדתי :) לא מתאכזבת סו פאר DEEP PURPLE - LOVE CONQURS ALL אייתתי לא נכון, אני מודעת לעובדה :) אני פשוט מביצפר ואין לי כוח :) ERIC CLAPTON - COCAINE איף יו וואנה הנג אאוט אנד יוב גוטה טו טייק האר אאוט, קוקאין... ROLLING STONES - PAINT IT BLACK לא יודעת למה
טוב, זהו, עכשיו אני חוזרת לשיעור מתמטיקה (ייאי מי)... ואני נוסעת למוצקיןןןןןןן בשעה 2 :) ( באסה שנגמרו הכרטיסים לרוקי!!!!!! ) סופשבוע רגוע לכולם! :) HAVE FUN

אם כבר רנסנס.

לא עדיף את : Song of Sheherazade? שיר מדהים! או שאנחנו לא מדברים על אותה להקה..

CaerBannog

New member
האלבום המתקדם של ג'נסיס?

את באמת חושבת שג'נסיס הוציאו רק אלבום אחד של רוק מתקדם? אוי, הבורות... אממ כל מה שהלהקה הוציאה מאז הקמתה, אז לעזיבתם של פיטר גבריאל וסטיב (?) האקט הם כמו מהתקליטים הכי משפיעים ודוממיננטים ברוק המתקדם...

LadyG

New member
אין משהו יותר מעצבן

מלקרוא את התגובה אוי, הבורות... כן, כולנו חכמים וכולנו יודעים הכל. מתן לא אמרה שג'נסיס הוציאו אלבום רוק מתקדם אחד. והאם אלבומיה הם החשובים, משפיעים ודומיננטים ברוק המתקדם? על זה אפשר לדבר.

the band member

New member
Genesis

כן, אלבומיה של ג'נסיס הם בין החשובים, משפיעים ודומיננטים ברוק המתקדם (כמובן שאני מדבר על התקופה המתקדמת...)...

למעלה