אואה ניבלוגים אתה לא יודע למה הכנסת
את עצמך. יש לי בערך 5 ג´יגה שירים במחשב... כל דיסק שאני קונה אני מעבירה למחשב מיידית, כי נסיעות של שעתיים בכביש הערבה כל יום עלולות להזיק להם... ובאמת שאין לי כסף לקנות פעמיים אותו דיסק

בכל מקרה, כל זה מחולק ללהקות 1, להקות 2, דיסקים מלאים, ניו אייג´, וג´אז. שכל אחד מהם זה פלייליסט בפני עצמו.

אבל הפלייליסט הנוכחי זה בערך ככה רנסנס - BLACK FLAME שיר יפייפיה, אני חולה על הלהקה הזו, היתה לי אפשרות לקנות תקליטים שלהם אבל לא היה לי כסף, פעם הבאה שאני הולכת לראות אופרה אני אזכור לבוא עם סטוקים של ניירות שמודפס עליהם 100 דולר

ג´נסיס - MORE FOOL ME לא יודעת למה, אבל עם כל הדיסק המתקדם שלהם (SELLING ENGLAND BY THE POUND) השיר הזה, פשוט ומקסים, פשוט תפס אותי. בנזין - גשם עוד שיר יפה, ישראלי, שההתחלה שלו תמיד מזכירה לי את WISH U WERE HERE... המורה שלי למוזיקה אמר פעם "מחקים את פינק פלויד?! נפלא!!! מה כדאי שיחקו, את אביב גפן?!!?"
TOY DOLLS - THEY´RE COMING TO TAKE ME AWAY חחחחחחח שיר ענקקקק!! תשיגו אותו, זה יכול להיות גם של נפוליאון ה14 (זה משעשע) - אני לא מאמינה שזה נחשב פשע להשיג שיר שאין מצב שנשיג אותו בארץ. THE DOORS - THE END אני לומדת לנגן את זה (או לפחות משתדלת...), אז אני טוחנת אותו קצת

אבל בכיף, זה מוריסון ידידי. DAVID BOWIE - IT AINT EASY הייתי בטוחה שהשיר הזה יופיע בכריסטיאנה פ (IT AINT EASY TO GET TO HEAVEN WHEN U´RE GOING DOWN), חבל שלא, אבל עדיין הוא מעביר לי את ההרגשה הזו של הסרט. כנראה שזה הקסם של מיסטר בואי. JEFFERSON AIRPLANE - SOMEBODY TO LOVE מישו המליץ עליו, אז אני כמו ילדה טובה הורדתי

לא מתאכזבת סו פאר DEEP PURPLE - LOVE CONQURS ALL אייתתי לא נכון, אני מודעת לעובדה

אני פשוט מביצפר ואין לי כוח

ERIC CLAPTON - COCAINE איף יו וואנה הנג אאוט אנד יוב גוטה טו טייק האר אאוט, קוקאין... ROLLING STONES - PAINT IT BLACK לא יודעת למה
טוב, זהו, עכשיו אני חוזרת לשיעור מתמטיקה (ייאי מי)... ואני נוסעת למוצקיןןןןןןן בשעה 2

(
באסה שנגמרו הכרטיסים לרוקי!!!!!! ) סופשבוע רגוע לכולם!

HAVE FUN