מה הראל עושה לכם?

מה הראל עושה לכם?

הרגשה של קסמים נעימים נעימים...
עכשיו רציני, אתם שומעים את הקול היפה שלו, על מה אתם חושבים? מה אתם מרגישים? איך אתם מתנהגים, פנימית וחיצונית?

עונה לעצמי... ../images/Emo3.gif

אני חושבת... עליו, מן הסתם
זה פשוט מדהים. אין הרבה שירים, וזמרים בפרט שגורמים לי להרגיש ככה, שנוגעים בעדינות כזאת בנשמה ומרעידים אותה כל כך חזק, שממלאים אותי בהרגשה ענקית כל כך, שאני כבר לא יודעת איך להוציא אותה החוצה... פנימית- די קשה להסביר... בערך מה שכתבתי כאן, כמה שורות למעלה... חיצונית- עדיף שלא תתפסו אותי שומעת שיר של הראלי
אח שלי צוחק עליי.... קורא לי שלולית.... מכאן תבינו לבד

t0mi

New member
אני עונה

אני מרגישה שבא לי להתעלףףף, הקול שלו זה משהו על טבעי! נשבעת לכם!

t0mi

New member
חחחח כן, יש לי הרגשה שאתן מאמינות

לי..... חחחחחח

ההרגשה שלך נכונה לחלוטין ../images/Emo9.gif

זה מה שכל כך יפה בפורום הזה, בלי מילים אנחנו מבינות אחת את השניה

t0mi

New member
חכי, אני מנסה לקרוא

את נמחשבות שלך..... את..... רגע..... זה קשה....... מתה על סקעתתתתתתתתת

את ממש מוכשרת!!!

אני גם רוצה לנסות לראות מה את חושבת....
שנייה.... שנייה.... אני יודעת
הראל סקע תמושלם!

t0mi

New member
לאאאאאאא

אני חושבת שהראל סקעת מושלם לא הראל סקע

../images/Emo41.gifעונההה../images/Emo41.gif

אמממ חיצונית--לפעמים אני עוצמת עיניים ורקר מקשיבה לשירר...לפעמים אני פשוטטט כל הזמן אומרת:"איזה קוללללללללל!!!" ופנימיתתת...וואההה וואהה שאני שומעת אותו שרר לא רק שאני מתרגששתת מוות! <<אפילו בלעוף
>> אני לא מבינהה איך לבנאדם יכול להיות קול כל כך מדהים ומרגששש...ולפעמים כל הבטן שלי מתהפכתת מהתרגשותתת באמתת...הוא פשוט מ=ד=ה=י=ם

אחלה טופיק

וואו.. קשה לי להגדיר את ההרגשה. דבר ראשון אני תמיד שרה איתו.. כי אני כל כך מתחברת לשירים שלו והם כל כך נוגעים לליבי.. אז אני רוב הזמן עוצמת את העיניים ומקשיבה לקולות של שנינו מתמזגים
אני גם שמה יד על הלב.. כי אני פשוט מרגישה שהוא עומד ליפול. ויש לי זרמים בגוף.. כי הקול שלו פשוט אלוהי.. הוא כל כך נעים וכל כך מרגש.. זה פשוט לא יאומן! אני גם מחייכת כמובן.. אני מחייכת כשאני שומעת את הקול שלו, או כשאני רואה אותו. הוא כל כך חשוב לי.. אני כל כך אוהבת אותו. באמת שהוא עושה לי טוב
ולפעמים אני גם מזילה דמעות..... במיוחד שאני גם שומעת אותו וגם רואה אותו, כמו בקדם אירווזיון.. אני פשוט רעדתי כולי. גאד הוא מדהים!

למעלה