מה הראל עושה לכם?

אז ככה

זה קשה מאוד לתאר אני שומעת הראל ס-ק-ע-ת-! ואין ל א יודעת כזאת הרגשה של יאייי הראלוש שליייי חחח וכל פעם שיש שיר שלו רואים את החיוך שיש לי על הפנים חחח

shelly9

New member
../images/Emo110.gifהממ קשה לענות...

הוא בין היחידים שהצליחו ומצליחים לרגש אותי... יש לו קול מלאכי כזה... לוידעת, אי אפשר להישאר אדיש לקול שלו
. רק הוא ולי ראיין
הם הזמרים, ובכלל בני האדם, היחידים שגרמו לי לבכות משיר שלהם או מהקול שלהם..

הצליל1

New member
כשאני שומעת את הראל סקעת שר..

אני חושבת על הרבה דברים.. אני חושבת על כך שאני ברת מזל שמזדמן לי לשמוע אותו ולהכיר אותו בראשית דרכו. אני חושבת על כך שיבוא יום והוא יהיה כל כך מפורסם ברחבי העולם, ואני אוכל לספר לילדי ולנכדי, שאני זכיתי לראות אותו בתחילת דרכו. אני חושבת על כך שאהיה גאה לספר לצאצאי על כי אני האמנתי בו לכל אורך הדרך, כי תמיד ידעתי שהוא נולד כוכב, שהוא יצירה מופלאה, שהוא זמר וכוכב שמפציע בשמי הבידור שלנו רק אחת לעשר או עשרים שנה. נכון להיום, לא נותר לי אלא להתענג על קולו המופלא, על הדרך המיוחדת שבה הוא מעביר את המילים אלי לתוך הנשמה. להודות לו על שהוא גורם לי להזיל דמעה כי מזמן לא שמעתי זמר שיכול להעביר לי מילים ומנגינה ולדעת שהוא מתכוון לכל מילה שהוא שר.

ayaliar

Well-known member
הממ זה מאד תלוי

אם אני שומעת אותו שר, אם אני רואה אותו שר, אם אני בהופעה, אם זה שיר מקפיץ, שקט, חדש, ישן באופן כללי אני מקשיבה מאד מאד. מתענגת על כל צליל, מחייכת כשהוא מחייך ומרצינה כשהוא רציני. ההרגשה בגוף היא פשוט של קסמים נעימים נעימים, זה מתאר את זה הכי טוב שיש. צמרמורות בלי סוף אבל קטנות ונעימות ולפעמים באות דמעות הכל עניין של סיטואציה ומצב רוח ועל מה אני חושבת? אני מדמיינת אותו שר. מצליחה ליצור תמונה בראש של כל תנועת שפתיים וכל וריד מתנפח אוהבת אותו עד כלות

גמאני מדמיינת אותו ../images/Emo12.gif

הקטע הוא שאני כבר זוכרת בעל פה מה הוא עושה בכל שיר, למשל יש את השיר מ-24, של בתוך, יש כזה קטע שהוא שם יד על הבטן כזה ומתקפל כזה כמה פעמים, בקטע הזה כששמעתי פעם את השיר, פתאום שמתי לב שגמאני עושה את זה
ויכולתי לראות אותו עושה את זה
אוי השלמות.

הורג אותי ברכות

פנימית וחיצונית זה מה שהוא עושה לי... אי אפשר שלא לאהוב אותו... יש לו את הכישרון להעביר בי את הרטט הזה בגוף... לא יודע איך להסביר את זה...

למעלה