מה הקשר??!!!

לסבו

New member
מה הקשר??!!!

אנשים מקשרים את קיילי מינוג להומוסקסואליות, למה? מה קיילי קשורה לזה בכלל??? היא סטרייטית, אני לא מבינה למה דוחפים אותה לכל מקום, מישהו מוכן להסביר לי?
 

DecayCell

New member
כי היא דיווה

למרות שאני לא סובל אותה. וגם את מדונה לא. מרילין אלוהים מנסון הוא הסקסי מכולם
 

לסבו

New member
אבל עדיין לא הבנתי למה היא קשורה?!

למה היא קשורה לזה?! ולמה היא אייקון של הקהילה? יש מלא דיוות, סו? תסבירו לי בבקשה. נ.ב: שיפרתי לי את החתימה.
 

DecayCell

New member
הרבה דיוות הן אייקונים...

רק שעל שר, למשל, אף אחד לא שומע בזמן האחרון (בניגוד מוחלט לקיילי מינוג, ובטח ובטח שבניגוד למדונה והנשיקות הלסביות האחרונות שלה).
 

resputin

New member
לפני כמה זמן,

היה כאן דיון קטן על למה מדונה הפכה לאייקון גאווה, אם תחפשי אותו בארכיון אולי תמצאי. אני מניח שהיא פתחה בטרנד המסויים הזה, ולעיתים היום זמרים (בעיקר זמרות) משוייכות ל"אלילת גייז" ו"אייקון גאווה" כמעט ורק לפי המוזיקה שלה, ולא לפי הפעולות שאחרי.
 

TwelveEyes

New member
בעיקר בגלל ש...

המוזיקה שלהן מושמעת הרבה במועדוני גייז בחו"ל. עניין הדיווה גם מקושר עם דראג קווינז, שחלק ניכר מהן פשוט מחקות ו\או נוהגות לשיר שירים של ברברה, מדונה, שר, קיילי ושות'. למה זה ככה? אני חושבת שזה קטע פסיכולוגי שבא כתשובה לסטריאוטיפ של ההומו הטיפוסי - רכרוכי, חלש, "אישה". אימוץ הדיוות כגיי אייקונז כאילו בא להגיד: "אישה אישה, אבל חזקה, עצמאית ובעלת השפעה, שלא מפחדת מאף אחד".
 
למעלה