מה הקטע...

witch13

New member
הוא תקע מהסיבה הפשוטה שהמחשב מפגר!!

וכל אימייל שהוא מקבל, הוא נתקע. ככה זה האווטלוק 4 הזה.. הגיע הזמן לעדכן, לא?

אתה לא חייב..

שיהיה לך פגיון ושרביט אלו לא כלים נחוצים בכישוף זה רק כלי עזר, הכלים עצמם לא בעלי כח אלא במסורות מסוימות כגון הוויקה משתמשים בהם למטרות שונות אלו לא כלי חובה בכישוף וספר הצללים זהו ספר שאתה מכין בעמצך ואתה יכול גם להתחיל בכישוף בלי ספר הצללים אבל עדיף שתכין אותו כדי שכל הידע שיש לך יהיה יותר מאורגן...הדבר הכי חשוב במאגיה זה אמונה לא החפצים שאתה משתמש בהם...

dopey_wizard

New member
שאני התחלתי לעסוק בכישוף

הדבר הייחידי שהיה לי זה כמה ספרים כמה מחברות ועוד כמה טקסטים במחשב... ומידי פעם הייתי קונה נרות.. אתה לא חייב את כול הדברים האלה.. אתה הוא הכלי העיקרי, כול השאר זה כלי עזר בכדי לעזור לך {דוד}

dopey_wizard

New member
כישוף זה לא כמו מתמטיקה

אתה לא יכול לקחת משהו שמישהו אחר יתן לך לעשות בלי להרגיש ולצפות שזה יעבוד.. דבר ראשון זה דורש קצת ניסיון כדי שמשהו יצליח לך.. לא בגלל שאתה צובר נקודות או משהו אלה בגלל שתלמד קצת איך לעשות את זה נכון בשביל עצמך.. וגם להבין קצת איך זה פועל.. סה"כ זו עבודה אנרגטית, אתה לא יכול לעשות את זה בלי להשקיע אנרגיה. זה אותו הדבר שתנסה לבנות בית.. מישהו יסביר לך איך לבנות ומה לעשות ואתה סתם תחשוב על זה שאתה עושה את זה ותצפה לבית... אבל לא יהיה בית כי לבנית.. ולא יצליח הכישוף כי לא כישפת... {דוד}

נתה

New member
כישוף אמיתי

אם תאהב אבל ממש חזק צפרדע היא תהפך לנסיכה

c o l e

New member
כולם.....

אני חושב שאף אחד פה לא רציני

witch13

New member
אם אתה היית רציני, אנחנו היינו גם

תראה, אני גם אוהבת את "מכושפות", אבל אני לא מסתמכת עליה כעל מקור לידע מאגי. רק הכינוי שלך(ד"א, קול הוא הדמות האהובה עלי), מראה שאתה לא רציני. תלמד קצת, ותבין שהחיים זה לא סדרת טלוויזיה, למרות שמכושפות זו בהחלט סדרה טובה, אבל היא לא משקפת את מה שקורה במציאות\במאגיה. תוריד את הציפיות, תלמד, תחזור אלינו, ואני מבטיחה לך שכולנו נעזור לך ברצון
דנה

gershon17

New member
חשדנות זה מאד יפה

במיוחד שהיא במקום. יש בארצות הברית קרן שנקראת "קרן ראנדי", שמציעה מעט יותר ממיליון דולר למי שיבוא ויוכיח שיש לו כוחות על טבעיים (הטלת כישוף וקללות שבאמת עובדות כלולות בזה, כמובן). כבר שנים רבות הקרן קיימת, ואף אחד עוד לא הצליח לקבל את הכסף. זה בגלל שכל מי שהגיע לא באמת בעל כוחות, אלא רק חושב שהוא כזה (או משקר ביודעין). את הקרן מפעילים אנשים מספיק ידועים ומכובדים, שאפשר לסמוך עליהם שאם מישהו יצליח להוכיח להם את הכוחות שלו הוא באמת יקבל את הכסף (אחרת יוכל גם לתבוע אותם, לדוגמה). ובקיצור, תמצא המון אנשים שיגידו לך שיש להם כוחות, ואז גם יתרצו למה הם לא מנסים להשיג מיליון דולר ("כסף לא משנה לי" זה התירוץ המוצלח מכולם. במיוחד אצל פותחות בקלפים שלוקחות 200 שקל לביקור). מי שלא חושד בכאלה סובל מתמימות גדולה.

למעלה