מה הקטע...

c o l e

New member
מה הקטע...

של על הפורום הזה אני לא בטוח כל כך שזה אמיתי כל העסק הזה אני רוצה שמישהו יתן לי דוגמא אחת ללחש שפעל לו

dopey_wizard

New member
עדיין יש פה אנשים כאלה???

אכשיו אני מתחיל להזכר .... אם אתה לא בטוח אז תעזוב את זה.. אם אתה רוצה הוכחה תוכיח לעצמך.. {דוד}

L e s t a t

New member
אוקיי

תגיד לי, התחלק לך איזה סקאד על השכל? אם אני אכתוב לך כאן יומן שלם של נסיון מאגי, כל הכשפים שהטלתי ופעלו לי, למה שתאמין לזה? אני באותה ההזדמנות יכול לכתוב לך ולספר לך סיפורים על אנשי המאדים שבאו לפלוש לכדה"א! אתה לא בטוח שזה אמיתי? יופי לך.. קודם תקרא קצת על הנושא. אני מציע לך לקרוא קודם את הספר "החוויה המאגית" של אריאל גליקליך, אחר כל את "כוחו של התת-מודע" (למרות שהספר לא מתיימר לעסוק במאגיה וכישוף, הוא אכן עושה זאת בהצלחה יתרה) מאת ד"ר (מה-שמו?..לא זוכר שם פרטי) מרפי. ואז את "מאגיה בתיאוריה ופרקטיקה" מאת אליסטר קראולי.

c o l e

New member
אתה יודע מה....

אני רוצה שתיתן לי לחש לשינה למשל.... או שתיתן לי לחש לא משנה למה ואני יעשה אותו נחיה ונראה
ועוד משהו אני גם התעניינתי בזה לפני לא הרבה זמן וגיליתי את הפורום הזה רק היום ואם הייתי מגלה אותו לפני אני חושב שכבר הייתי מכשף

Crystal Water

New member
...

בשביל שהלחש יהיה הכי קשור אליך, והכי יכוון למטרה, אתה זה שצריך לכתוב אותו. ומן הסתם, בשביל לעשות כישוף סתם בשביל להוכיח (ואתה גם לא מאמין שהוא יפעל, פקפקן שכמוך) הוא לא יפעל. אם אתה לא מאמין בכל הנושא הזה, אין שום סיבה שתעסוק בו.

c o l e

New member
אני מאמין....

תראה אני אמרתי כל יום איזה 10000000 פעמים לחש ממכושפות (סדרה אהובה עלי
) שאמור לקרוא לשד זה ישמע מוזר אבל הרגשתי שיש לידי מישהו למשל שהלכתי לישון אז הרגשתי שמישהו מתיישב לידי ממש הרגשתי שמשהו התיישב לי על המזרון אבל שהסתכלתי לא היה כלום.... וועוד דבר יש דבר כזה כוחות
ולא כמו במכושפות (כדור אנרגיה, כדור אש....) אלה טלקנזיס אולי ריחוף וכאלה

RainBird

New member
אני יודע שזה ממש לא המקום והזמן אבל... כשהייתי מדיאה עשו לי מבחנים כלכך קשים רק בשביל לחשים עלובים ביותר עד שיקבל אותי מכשף שילמד אותי וגם הוא היה טיפש גדול, והיום כל מתיימר טיפשי יכול לקום בבוקר ולומר שהוא מאג גדול... ועוד לא מתבסס על ממש שהוא ישב ושינן איזה לחש בשפה העתיקה שמחוץ לעולם ,שפת האלים בהם עוצבה האדמה עצמה אלא סתם שטות ששמע ממכושפות. ואתם עוד תוהים לאן נעלמתי. ארדן

אתה קצת ממהר...

לכשף עוד לפני שאתה יודע מה זה כישוף...? לא נראה לי... יכול קצת לסבך אותך. אני מציעה לך בדיוק כמו שלסטט הציע, תקרא קודם כמה ספרים או אפילו תשתתף בפורום כמה שבועות ואחר כך תראה אם זה מתאים לך ומה מתאים לך.

c o l e

New member
אני...

אמרתי אני התעסקתי בזה קצת ויש לי ידע כללי על כל זה אבל לא עשיתי מעגל הדלקתי נרות ועשיתי ממש כישוף וחוץ מזה אין לי פגיון שרביט וכל אלה... (כולל את ספר הצללים)

BomberMan

New member
אז לא ילך לך בטוח

אם אין לך שרביט משובץ באבנים יקרות, ואין לך פגיון עם ידית שנהב - אין לך סיכוי להצליח. לא ראית מספיק סרטים וסדרות? תתבייש לך. אני מציע לך לראות עוד כמה סרטים ורק אז לבוא אלינו. כי אנחנו למדנו הכל מסרטים... ומכיוון שלא ראית את כל הסרטים שאנחנו ראינו, אנחנו לא יכולים לעזור לך. יש כמה דברים יפים ב"שר הטבעות" ואולי גם "מגרש השדים"... תנסה אותם :)

Jerald_Admonds

New member
אני עדיין

לא מסכים עם הגישה של בומבר מן.. אבל הפעם זה באמת מוגזם..! או שהבנאדם רציני, או שהוא עושה את עצמו. אם הוא האופציה הראשונה אז זהו, אנחנו כולם אבודים!! סוף העולם הגיע. להתראות עולם אכזר..

תיראה..

אני בעד קצת חוש הומור מדי פעם אבל לבנאדם אין הרבה ידע במאגיה והוא שואל שאלה רצינית וגם מצפה לתשובה רצינית ולא ללגלוג נכון שהוא אמר דבר מוטעה אבל כמו שאמרתי הוא רק מתחיל ואתה בתור מישהו משבין בנושא יותר ממנו אמור לתקן אותו ולהעניק לו יותר ידע ולא לצחוק לו בפרצוף כאילו הוא עשה מעשה נורא כ"כ זה חסר כבוד מצידך... אני מקווה שתיקח את הדברים שלי ברצינות... נ.ב- אני לא באה בהאשמות אלא אני רק מביעה את דעתי!

c o l e

New member
אני יודע....

ואני לא מפגר ואני יודע בדיוק איך נראה פיגיון ושאפשר לעשות שרביט ויש לי גביש כוורץ אז קטן עלי

witch13

New member
הידעת שיש שר הטבעות לילדים?

ובו רואים דברים יותר מאאאאגניבים
וזה היה ברוח הקלילות והההומור

BomberMan

New member
יש גם מגרש השדים לילדים

אני לא צוחק. השטן מוחלף בפוקימון, והמגרש בפיקצ´ו :)) סתאאאם - זה גם היה ברוח ההומור... בערך.

witch13

New member
../images/Emo8.gifד"א,האימייל שלך תקע לי את המחשב!

פוקימון רווווווווולז! בעצם לא..

BomberMan

New member
מהה זה?!

איך הוא תקע?! זה סה"כ אימייל... שאפילו עובר בדיקת וירוסים... אשלח שוב.

למעלה