מה הקטע עם הארלי ?

Aricc

New member
אולי אתה מעט צעיר, אבל בגדול תחשוב דוג' דארט [פלימוט וליאנט]

חלונות מנואלה, בלי מזגן, אוטומט 3 מהירויות, ספסל קדמי 3 מקומות, פגוש מצופה ניקל/כרום, על הדשבורד פרווה בהירה ועליה נמר עם ראש מתנדנד, מהמראה תלוי עץ ריח.

gray

New member
ולמה זה ככה?

לכל פרט יש הסבר-המטרה היא ביצועים, והמחיר הוא הדברים שציינת-זה די פשוט.
בקסטום אתה משלם מחיר, גם כלכלי וגם פיזי לא נמוך בכלל, אבל למה? מה התמורה??
לרכב רגוע? כי עם תנוחת ישיבה נורמאלית אי אפשר לרכב רגוע? והמכלולים הרעועים? גם כדי לרכב רגוע? אם התרוץ היה שכדי לרכב רגוע לא צריך יותר מיזה והמטרה היא אופנוע זול הייתי מבין-רכיבים זולים אופנוע זול, אבל אתה מקבל רכיבים עתיקים (כלומר את תקציב הפיתוח כבר מזמן החזירו) ונחותים-במחיר של בולם GP שהושקעו מיליונים בפיתוחו-WTF??
לכן השאלה רלוונטית לקסטום ולא לכלים אחרים שבהם קיים הסבר פשוט לכל דבר.
גם בקסטום ההסבר פשוט-הכל בשביל הפוזה, אבל לרבים קשה לקבל את ההסבר הזה, כי הוא אידיוטי בעיני רבים, אז ממשיכים לחפש הסבר שיהיה הגיוני, ולעולם לא מוצאים, לכן בכל פורום אופנועים בעולם תמצא שירשור עם השאלה הזאת-אבל לעולם לא תמצא תשובה.

1cohen

New member
כידון של הארלי לא חייב להיות גבוה...

פנומן 72

New member
ובכל זאת

אלה שנוסעים עם כידון גבוה וגומעים מרחקים קואסט-טו-קואסט - הידיים לא נרדמות להם ? ...

1cohen

New member
לא מכיר מנסיון אישי...

הנה תיאור של הרוכב הזה (לפי התמונה נראה מספיק אמין):
Harley motorcycles with high handlebars - why and are they uncomfortable after a while?

No, they are very comfortable. I have some back problems, Ape hangers force me to sit straighter. No, your arms don't get tired. Your not holding, your arms up, just resting them higher. Your shoulders will get sore at first, but that goes away. Apes can be adjusted for how you like to ride. Siting up or lay edng back. As far as the aesthetics, that depends on if your o'l lady thinks they are cool looking. My wife loves them.

הציטוט לקוח מהלינק הזה: [URL]https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090311061753AA8PlVB[/URL]

ובנוסף, תציץ כאן בתיאור של Ape hanger hadlebars
[URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle_handlebar[/URL]

Ovibi

New member
כדי לדעת את התשובה תזדקק לתואר ראשון בפסיכולוגיה וסטאז' של

כמה שנים בקבוצה של רוכבי הארלי.
בהצלחה

פנומן 72

New member
אני חושב שזה התחיל ככה

&nbsp
מישהו אמר - בואו ניצור מפלצת - משהו שהוא האנטי-טייפ של אופנוע - וכל האנרכיסטים והנונ-קונפורמיסטים פשוט יעופו על הבן-כלאיים הזה, וכל פעם שנעבור בכביש עם ישיבת הקוף המרקד כשהפראנזים מתנפנפים להם מהידיות ועם המזוודות הדבוקות לנו בצדדים, עם האגזוז הענק והמבריק - עם הבטן והבנדנה - כולם יידעו שהגעתי העירה ויגידו לעצמם - "אךךך איזה אנרכיסט מאדר פאקר - אני מת עליהם ..."
זה משהו שרוכב YZF-R6 לא יוכל לשאת מלבד "יופי של ואנס מרעיש יש לך, אח שלו" ...
&nbsp

התאוריה שלי שונה

אני חושב שאיזה חקלאי מוכשר שנמאס לו לכוון את המרחק בין הגלגלים כך שיתאים לגידולים השונים, החליט לפתח טרקטור דו גלגלי.

Aricc

New member
החקלאי רצה לייצר את המגפיים הכי מכוערות לרכיבה

והתחיל עם האופנוע

ninja300se

New member
בדוק את עניין הרדמות הידיים ללא אופנוע...

עמוד או שב, הרם את ידיך אל מעט מעל גובה הכתפיים, השען אותן על מדף למשל והמתן מספר דקות......תודה ? אין צורך.

tygger

New member
בעבר היה לי אינטרודר והכידון שלו היה גם Monkey Bars.

חלק קוראים לזה Ape Hangers.
&nbsp
זה לא נוח. זה נראה מגניב מהצד, אבל אחרי תקופה מאוד מאוד קצרה (רכיבה שניה לתל אביב) אני החלפתי את זה בכידון נורמלי יותר, עדיין היה גבוה אבל לא ברמת הפיגור של מה שהיה לי.
&nbsp
התנוחה מציבה אותה בפוזה של מצנח למול הרוח וזה פשוט זוועה.
כאבים בגב תחתון בגלל הישיבה וההתנגדות לרוח, כתפיים כואבות

wirthi

New member
ארלי

עד שלא תרכב על ארלי לא תבין ארלי
&nbsp
תום
תאי צילום

פנומן 72

New member
לרכב על משהו שאתה לא נמשך אליו

זה כמו לשכב עם מישהי שאתה לא נמשך אליה:
אתה תעשה לעצמך V על עוד כיבוש אבל לא תרצה לחזור על זה ...

למעלה