מה הקטע עם הארלי ?

פנומן 72

New member
מה הקטע עם הארלי ?

וייסלחו לי כל הגרופים של הארלי, אני חייב להבין את הקטע.
עזבו את זה שאני חושב שזה אופנוע מכוער שנראה כאילו איזה רדנק הרכיב אותו באסם שבחווה שלו,
אבל מה הקטע עם הכידון הגבוה הזה שגורמת לרוכב להראות כאילו הוא רוח רפאים ...
ויותר מזה, אם הידיים כל הזמן מעל גובה הכתפיים - זה לא גורם לנימול ? הרי כל הדם זורם למטה.

מנשה ש

New member
if i have to explain you wouldn't understand

מנשה ש

New member
...ואני תקוע עם איזה קטמ... מחכה להזדקן, להשמין ולקנות בנדנה

את אותה השאלה אפשר לשאול גם על סופרספורט

תנוחה לא נוחה, מנוע צורח, גוף כואב אחרי חצי שעה ומאחור אתה יכול להרכיב חתול.

iec

New member
אז ספר לנו כמה זמן לקח לך

לדרוס אותו...
&nbsp

החתול הזה חיי חיים טובים

נאסף כגור עזוב, טופל היטב, גדל להיות הבריון של השכונה

אבל הוא עדיין רק חתול

אה, ולפני כחודש

הוא נתפס וסורס על ידי הרשות המקומית כך שיתכן ומדובר בהתאבדות

פנומן 72

New member
ועדיין לא קיבלתי תשובה

&nbsp
וכוסית ליד אופנוע זו לא תשובה.
אפשר לצלם אחת כזו גם ליד ג'אווה.

fanano3

New member
אל תצפה לתשובה חד משמעית

כל אחד והמשיכות שלו, כל אחד עם האהבות שלו והסיגנון שלו
לא כולם אותו דבר וזה מה שיפה בכך

פנומן 72

New member
לא מתעכב על המשיכה

&nbsp
אלא על ענין הכידון הגבוה - זה לא מרדים את הידיים ?

מנשה ש

New member
והנה התשובה

ברור שאפשר לצלם דוגמנית ליד טוסטוס ישן, אבל כמעט ואין בהקשרים מסחריים שאינם אמנותיים. הדוגמנית היא חלק ממסע יחסי ציבור שבונה עולם משמעויות סביב המוצר המסחרי. הדוגמנית היא חלק מאותן משמעויות, שקונה אותו מוצר מסחרי רוצה להזדהות איתו ולהיות מזוהה איתו. בחירת הדוגמנית, העיצוב הכללי של הסטאפ ועוד הם חלק מבניית זהויות אלו. כמו שאתה יכול להבדיל בקלות בין יצרני אופנועים שונים והזהות שהם מטפחים לעצמם, כך אתה יכול בקלות לזהות את ההבדל בין תמונות קידום מכירות של קטמ, דוקאטי, ב.מ.וו. או הארלי דיווידסון.
מה שברור, שעולם משמעויות זה לא מדבר אליך, אבל עדיין אתה יכול לפענח אותו מתוך אותם צילומי קידום מכירות ועיצוב הלוגו של הארלי דיוידסון.
אני יכול להעיד על עצמי שסוג האופנוע שבבעלותי אינו רק מסמל עבורי משהו שאני חושק בו, אלא ולא פחות מזה, מסמל דברים שאני רוצה שהסביבה תייחס אלי. זה חלק מעולם הצרכנות הדפוק שכולנו חלק ממנו. רק שבאופנועים פותחה רזולוציה עדינה יותר מאשר במכוניות. שם רוב הסיפור הוא אם יש לך או איך לך המון כסף. אף אחד לא קונה תדמית של הרפתקן רק בגלל שהג'יפ עולה כמו דירה יקרה בבאר-שבע. במחשבה שניה, אולי זה נכון גם לבעלי אופנועי ב.מ.וו.
אם שיקולים תועלתניים מאפיינים קניית מכונית וקטנועים, הרי שברור שמשקלם היחסי בקניית אופנוע והחזקתו הם שוליים. לכן שאלות תועלתניות לגבי בחירת אופנוע הן מגוחכות במקרה הטוב. כנראה שעדיין לא הבנת מה המשמעות הכללית של אפונוענות או רכיבת אופנוע.

למעלה