מה הקב"א הכי נמוך? מישהו יודע מה הקב"א נמוך? אני פשוט מכירה מישהי מסכנה עם קב"א אחד מעל הכי נמוך...
מ מיקה די New member 31/7/01 #1 מה הקב"א הכי נמוך? מישהו יודע מה הקב"א נמוך? אני פשוט מכירה מישהי מסכנה עם קב"א אחד מעל הכי נמוך...
M mitgo New member 2/8/01 #3 אהה קב"א נעליים.. לרב מצוי במג"ב... אני בעצמי לא האמנתי כמה הרף יכול להיות נמוך... מסתבר שיש חבר´ה, לא להאמין בעלי קב"א 43-44 !!@ לא נעים..
אהה קב"א נעליים.. לרב מצוי במג"ב... אני בעצמי לא האמנתי כמה הרף יכול להיות נמוך... מסתבר שיש חבר´ה, לא להאמין בעלי קב"א 43-44 !!@ לא נעים..
A aliandra New member 5/8/01 #4 בכל זאת צריך להעריך אותם... קשה להגיע לכזה מצב לרוב. ויש גם כאלה שמזייפים במבחנים בכוונה או סתם מתוך חוסר מוטיבציה, עייפות או שבא להם להתגרות בצבא, וצריך להעריך אותם על התעוזה שלהם... הם בסוף שומרים עלינו ממג"ב! מסכנים.
בכל זאת צריך להעריך אותם... קשה להגיע לכזה מצב לרוב. ויש גם כאלה שמזייפים במבחנים בכוונה או סתם מתוך חוסר מוטיבציה, עייפות או שבא להם להתגרות בצבא, וצריך להעריך אותם על התעוזה שלהם... הם בסוף שומרים עלינו ממג"ב! מסכנים.