מה הצבעתם השבוע?

ady18

Well-known member
מה הצבעתם השבוע?

אצלי: דפנה והעוגיות אמיר ממי-מירי יום חדש נפלא אריק רוצה בנות

dragonit12

New member
אני:)

עברי: יום חדש נפלא אשם רוצה בנות יידים למעלה יפתי לועזי: אבריל מיקה בשר מת סמאק דאט This ain't a scence, it's an arms race

מצב כפית-מצב כפית-מצב כפית-מצב כפית

בייינלאומי
Bones - Killers Famous last words - My chemical romance Grace Kelly - Mika how to save a life - fray This ain't a scence, it's an arms race - Fall out boy ישראלי הלילה יעבור - Ifty(למרות שהוא משתמט השיר יפה...
) יום חדש נפלא - אריק ברמן אשם - סינגריה מכונת השירים הגדולה - חמי רודנר לא היה לי מה לבחור איך - דפנה והעוגיות כי לא היה לי מה לבחור וליאורה תבקש

Sweet Revenge

New member
Happy valentine's day../images/Emo23.gif

בינלאומי: מיקה עצמות מיי כמיקל רומנס איך להציל חיים פול אאוט בוי ישראלי+נימוקים: רוצה בנות [איזה כיף שסוף סוף נכנס למצעד!!] יפתי ידיים למעלה [כי עוד לא התרגלתי לחדש..] לא נרדמת ת"א ביט 69 [כי צריך להודות שקצת נמאס מיום חדש נפלא.. ולא ידעתי למה עוד להצביע..
]

Sweet Revenge

New member
אבל אני לא מחבבת את העוגיות ממש..

אני גם לא מתה על התינוקייה של ביט 69.. אבל לא היה לי משו אחר..

limors2

Well-known member
איזה מצעד מגעיל../images/Emo4.gif

זה ככ קשה! שיוסיפו עוד הצבעות! 5 זה לא מספיק
עברי: All right - Amiram inc. Once - Blackfield איך - דפנה והעוגיות(
) ידיים למעלה - כנסיית השכל אשם - סינרגיה בינלאומי: ופה לא היה לי עוד מקום לעזור לביונסה נגד הפחמימות
Anna-Molly - Incubus Bones - Killers Lithium - Evanescence This ain't a scence, it's an arms race - Fall out boy Grace Kelly - Mika

ttReU

New member
אממ אני לא בטוחה..

קראתי את החוקים.. וממ הבנתי שלא לפתוח שירשור חדש.. אז הוספתי לכאן למרות שזה לא כ"כ קשור רק רציתי לדעת הדר מרקס כאן? היא יכולה להגיב ?

ttReU

New member
אה..

פשוט אני ממש ממש צריכה להשיג אותה.. אני משדרת ב106 FM של ירושלים ואני רוצה שהיא תתארח בתוכנית שלי.. היא לא מגיבה לי לאיימל.. תודה בכל זאת..

ttReU

New member
תודה..

אם במקרה היא תיהיה פה.. ולמישו יהיה בא לעשות לי טובה תביאו לה תאיימל שלי [email protected] תודה..

Inbar789

New member
ההצבעות שלי../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

ישראלי: All right - Amiram inc. איך - דפנה והעוגיות [בשבילך ליאורה
] הלילה יעבור - Ifty יום אחרון - טל שגב ממי - מירי מסיקה בינלאומי: Famous last words - My chemical romance Grace Kelly - Mika how to save a life - fray [
] Lithium - Evanescence This ain't a scence, it's an arms race - Fall out boy

למעלה