מה הפרק האהוב עליכם

travis blink

New member
מה הפרק האהוב עליכם

הפרק האהוב עלי הוא כמובן סופ נאצי הפרק הכי גדול שיש מה שלכם

rubynet

New member
אני לא יודע לגבי פרקים מלאים...

יש המון עים המון, כי סכ"ה סייפלד זה קולאז´ עצום של קטעים, אבל מבחינת קטעים, אם יש קטע שאני חושב שממש (LITERALY) השתנתי מצחוק זה קטע הסיום של THE MARINE BIOLOGIST עים הכדור גולף שג´ורג שלף מהלוויתן, פשוט אלוהי...במיוחד עים המונולוג השייקספירי של ג´ורג´ שעשה לעצמו המון כבוד....
))

Carpet Crawler

New member
אני חושב שהפרק האהוב עליי הוא...

"The Outing", הפרק בו עיתונאית מאוניברסיטת ניו-יורק מבינה שג´רי וג´ורג´ הומואים, עם הציטוט הקלאסי ...Not that there´s anything wrong with it זה הפרק שראיתי הכי הרבה פעמים והוא לא מפסיק להפיל מצחוק. מה גם שהוא היה בעונה הכי אהובה עליי בסדרה, העונה הרביעית, שכללה את הפרקים הכי טובים בסדרה לדעתי, כדוגמת "התחרות/ההתערבות", "הילד בבועה", "החיטוט", "המכונית המסריחה" ועוד. אגב בשם הפרק "The Outing" יש טעות תרגום אם כי די תמימה לפי מה שנראה לי, כאשר ב"Outing" הכוונה להוצאת מישהו אחר מהארון. יש קטע בפרק שג´רי רואה את הכתבה בעיתון וצועק: !I´ve been outed, i wasn´t even in מה שתורגם ל"פסלו אותי, ואפילו לא שיחקתי", ולכן כנראה הפרק נקרא בעברית "הפסילה". אבל לא נורא כבר היו טעויות הרבה יותר איומות. !Now she thinks we´re gay! not that there´s anything wrong with it No, no! offourse not! people´s personal sexual prefferences are nobody´s buisness but their own- !!!!!!!!! זוחל השטיח, חושף.

rubynet

New member
הטעויות של התרגום בערוץ 3 ממש...

מעצבנות!!! כמו היום ב-SUMMER OF GEORGE, ג´ורג´ יושב וראה THE WHITE SHADDOW אצל ג´רי, וג´רי מפריע לו ומדבר איתו, אז ג´ורג´ מצביע על המסך ואומר: "SHADDOW!!!" והתרגום העברי כותבים: "תשתוק !" אז זה די מעצבן והמון המון פרקים מכילים את זה, אני מעדיף לראות את הפרקים שהורדתי מקאזאה בלי תרגום, כל הניואנסים UNTOUCHED.

Carpet Crawler

New member
מסכים...

אבל זו למשל הייתה טעות של שמיעה לא טובה. היו הרבה טעויות של טפשות טהורה, כמו "The Hamptons" שתורגם ל"משפחת המפטון" (באמת, זו לא בדיחה!). אבל הכי עצבן אותי בתרגום החדש באחד הפרקים הישנים, ג´ורג´ אומר לג´רי: you know me, i´m a vault מה שתורגם לפירוש הפוך לגמרי מהמשפט: "אתה מכיר אותי, אני קשקשן"!! זוחל השטיח, רוצה לבקר פעם אצל משפחת המפטון.

hospital_food

New member
בקשר לפרק הכי טוב

מה דעתך זוחל יקר להתמש בטולס שתפוז הביאו לך ולשנות כבר את הסקר הזקן בראש הדף. שאלת הסקר צירכה להיות לדעתי , איזה פרק הכי טוב, אולי לא מקורי,אבל זו השאלה שמעסיקה רבים ומאוד מעניין איזה פרק יזכה. עכשיו צריכים לחשב איזה פרקים יכנסו לסקר פרקים שחייבים להיות בו הם: סופ נאצי ההתערבות מרב גרפין מארח ידה ידה ידה ותנו עוד הצעות ....

Carpet Crawler

New member
בקרוב...

אתה צודק לחלוטין. עניין הסקרים יטופל בקרוב. אני עובד על רעיונות למספיק סקרים בשביל להחליפם כל שבועיים לפחות. אז רק קצת סבלנות. זוחל השטיח, מכריז.

benleevolk

New member
שני פרקים שאני מאוד אוהב...

אבל אני חושב שלא הוערכו מספיק הם The Chinese Restaurant ו-The Bizarro Jerry. במסעדה הסינית, מה שיפה זה שהפרק כאילו מצולם בשוט אחד, ומראה את התלבטויותיהם של החבורה. (לא כולל קרמר, נו, זה מה יש). בביזארו ג´רי הקטע בו איליין מגיעה לבית של הביזארו ורואה את החבורה השנייה פשוט מבריק. מעיצוב הבית ההפוך, דרך הנימוסים, הביזארו קרמר שמביא אוכל והדוור הנחמד.

IC4

New member
וואן שוט ../images/Emo13.gif

אני גם זוכר שתמיד אהבתי את הרעיון של ONE SHOT וגם כל פעם שאני נזכר בפרק הזה זה הדבר הראשון שאני חושב עליו אבל גיליתי באחת מהצפיות שהוא לא עשוי יותר מדי וואן שוטי הם ויתרו על הפרנציפ למען בדיחה - ג´רי מסביר לאיליין איך האישה שלא זכר את שמה תעביר את הידע שהוא היה במסעדה במקום להפגש עם הדוד שלו להורים של ג´רי ואז הם יעצבנו אותו... אגב לשאול בסקר מה הפרק הכי אהוב עליכם זה כמו לשאול את מי אתם הכי אוהבים "בקסטריט בויז, ספייס גירלס, בריטני ספירס, דסטיניס צ´יילד" קיצר , לא נראה לי רעיון יותר מדי טוב. אולי זה בגלל שאני עייף אבל למי ממש איכפת מה הפרק הכי מייןסטרים ? הרי ברור שהפרק הכי טוב הוא ...
---- וארגס!!

צחי א

New member
אחד הפרקים שאני הכי אוהב -פרק ההסכם

בו ג´רי ואיליין מנסים לחזור להיות שוב זוג. זוכרים את תנועות הידיים?

homer

New member
שלושה פרקים שאהובים עלי במיוחד

האחד הוא "the opposite" שבו ג´ורג´ עושה בדיוק ההיפך מהאופי שלו ומצליח בהכל. איליין: Was that the opposite or you basic instinct? ג´ורג´: instinct איליין: stick with the opposite!! השני הוא הפרק "ההתנזרות" (לא להתבלבל עם "ההתערבות", שזה משהו אחר לגמרי) שבו ג´ורג´ נהיה חכם ואיליין נהיית טיפשה, עם תאוריית הכרוב ותאוריית פועלי הניקיון. פרק לא פחות מגאוני. והשלישי הוא "תשובה מוחצת", עם השרימפס של ג´ורג´. hey George! the ocean called, they ran out of shrimps oh yeah? well the jirk store called, they ran out of you! why do they need me? you´re their best modle oh yeah? well, i have sex with your wife!! מה לעשות, איים אה ג´ורג´-פאן.

למעלה