אוקיי, הסבר:
אני מאוד מסכים שהכי טוב זה כמה חבר'ה שנפגשים לשחק יחד ולא חוגי D&D. חוץ מפעילות התנדבותית בקהילה, שם האפשרות שלי להגיע לקהל רחב של שחקנים מתחילים מצומצמת יחסית, אני גם משה"ם בקהילת מו"ד בMSN שמונה 270 חברים, אשר מתוכם 240 מתחת לגיל 16. החברים שם יכולים לשחק בהרפתקאות בקהילה שעוברות בשילוב בין פרי-פורם לD&D. אני מראה לשחקנים אין אפשר לשחק בהרפתקאות מרתקות בלי גילגול קוביה אחד, בלי מבוכים שורצי אורקים ובלי חידות טיפשיות שכתובות על דלתות במבוך בלי שום סיבה. אני יכול לומר לך שסגנון המשחק של מלא שחקנים שם השתפר בהרבה רמות ויש גם שחקנים שלי לשעבר שמריצים הרפתקאות מאוד מורכבות ומרשימות יחסית לילדים בני 14. בנוסף יש שם מלא פינות של עצות לשחקן המתחיל שם אני מראה להם בדרכים שונות איך לא להפוך למאנצ'קין רודף נק"נ ואוצר וגם קישורים למאמרים נוספים בסיוע של מערכת "האורק" שעוזרים להוסיף עומק למשחק (תודה לOgmios בהזדמנות זו). להגיע ל270 שחקנים זה לא מעט יחסית למה שבן אדם אחד יכול לעשות בשביל קידום משחקי תפקידים בקרב קהל צעיר. אני מאמין שעם ראש קצת יותר פתוח מצד החברים פה וקצת פחות אליטיזם וארס גם הפורום הזה היה יכול להגיע לקהל רחב יותר וככה לסייע ליותר שחקנים לשפר את המשחק שלהם לרמות חדשות. בכל מקרה אני באמת שמח על הקו שDDN מנחה לשמור על דיונים מקצועיים ככל האפשר בלי להכפיש סתם שיטות או את האופן בו אנשים בוחרים לשחק.