מה הפריוש של המילים Dexterity Constitution במהדורה השנייה של מו"ד
T TheRedEye New member 17/7/06 #8 אוקיי מצאתי ועכשיו אני מחפש "נטייה" הפירושים המתקבלים: noun tendency; leaning (ideological); trend; נטייה מגנטית magnetic declination, magnetic variation; נטיית ליבו one's tendency אבל אני מחפש משהו שיותר מתאים לDND מישהו?
אוקיי מצאתי ועכשיו אני מחפש "נטייה" הפירושים המתקבלים: noun tendency; leaning (ideological); trend; נטייה מגנטית magnetic declination, magnetic variation; נטיית ליבו one's tendency אבל אני מחפש משהו שיותר מתאים לDND מישהו?
ע עופר לובזנס New member 17/7/06 #14 אני ממליץ שתנסה את אתר"מורפיקס" זה מילון עברי אנגלי חינמי די שימושי שיושב על הרשת(פשוט חפש בגוגל)
T TheRedEye New member 17/7/06 #15 יש לי שלושה מילונים לידי זה לא מה שמריע לי אני רק צריך את המילה "עוצמה" בהקשר הכי טוב לDND עוצמה ראשונה שניה שלישית רביעית חמישית שישית שביעית שמינית
יש לי שלושה מילונים לידי זה לא מה שמריע לי אני רק צריך את המילה "עוצמה" בהקשר הכי טוב לDND עוצמה ראשונה שניה שלישית רביעית חמישית שישית שביעית שמינית
T tapas tapas New member 17/7/06 #19 אני חושב שבאנגלית קוראים לקסמים first level, second level וכו. יש לך את המהדורה באנגלית ואתה לא מבין אותה? או שאתה מנסה לתרגם אותה או משהוא כזה?
אני חושב שבאנגלית קוראים לקסמים first level, second level וכו. יש לך את המהדורה באנגלית ואתה לא מבין אותה? או שאתה מנסה לתרגם אותה או משהוא כזה?
T TheRedEye New member 17/7/06 #20 אוקיי תודה הסתדרתי סיימתי לתת סימניות לספר הסרוק של המהדורה השנייה בעברית יצא ממש טוב! עכשיו זה יהיה אפשרי להשתמש בו בתור שה"ם
אוקיי תודה הסתדרתי סיימתי לתת סימניות לספר הסרוק של המהדורה השנייה בעברית יצא ממש טוב! עכשיו זה יהיה אפשרי להשתמש בו בתור שה"ם