מה הפואנטה?לדתיים

לא לא מקובל

עכשיו לדתיים יש 69 מנדטיים ואתה לא שומר על כשרות ולא שם כיפה ולא שם ציצית אז למה שאני יאוכל חזיר ביום כיפור שישהיו לכם רק 30 מנדטיים?

preacher

New member
איך 69?

אתה סופר גם ליכודניקים? יש לי לא מעט חברים ליכודניקים וכולם חילונים גמורים, זוללי טרפות ומחללי שבת.

למה לי להיתנצר או להיתאסלם?

הרי שניהם ההעתקים לא מוצלחים של היהדות ואני לא שייך לאיזה עם ערבי או עם נוצרי אני שייך לעם היהודי והוא החליט שלא יהיו נסיעות בשבת

יש לי שאלה אליך

תגיד למה אין תחבורה ציבורית בשבת אם כמו שאתה אומר רוב העם רוצה ליסוע בשבת? למה אני לא ראיתי שום הפגנה שהעם רוצה תחבורה ציבורית בשבת

preacher

New member
לא יודע.

אולי לרוב העם יש רכב פרטי. אני לא אומר שרוב העם רוצה תחבורה ציבורית. אני אומר שרוב העם מחלל שבת. אין לי כרגע מספרים מדויקים ואם אמצא אני אפרסם כאן.

L7

New member
רוב האנשים פסיביים והמיסיונריות

מכריעה אותם בקלות. אנשים רבים רואים כפייה דתית כמכת טבע כמו ברד או שרב או שיטפון- תופעות שלא יוצאים בגללן להפגנות.

לL7

כל אחד ונקודת המבט שלו אבל כמו שאתה יודע אנחנו חיים במדינה דמוקרטית ודמוקרטיה אומרת שהרוב קובע אז מה לעשות שהרוב לא רוצה תחבורה ציבורית בשבת אני חושב שאנשים חילונים כמוך מסתירים מאנשים את האמת ומשפיעים עליהם לרעה ומונעים מהם לדעת את האמת מאנשים ומסיתים אותם מדרך הישר ואני גם חושב שאתה מאמין באבולוציה ומאמין בביג באנג בגלל שאתה לא רוצה לדעת ולהאמין שיש אלוקים ונשען על התאוריות המגוכחות האלה כדי להיתנער מהמציאות של הבורא ולא לקיים מצוות אבל בכל זאת את רק הדעה שלי ואני לא משתשמש בדעה שלי ולהגיד שכולם חושבים ככה כמוך"אנשים רבים רואים כפייה דתית כמכת טבע כמו ברד או שרב או שיטפון- תופעות שלא יוצאים בגללן להפגנות."

L7

New member
אתה לא מבין דמוקרטיה. זה גם העדר

כפייה. הדתיים מנצלים לרעה את מגרעות הדמוקרטיה כדי לכפות אלילות=שמירת שבת על ציבור המעוניין לבחור ולהחליט בעצמו. אני מאמין במפץ הגדול כמו בקוקה קולה. תופעה מעניינת אך לא משפיעה על חיי היום יום שלי. אין למפץ הגדול ולאבולוציה אפילו שמץ דמיון לעבודת האלילים האינטנסיבית שלך ולתקשורת הדמיונית היומיומית בינך לבין אלוהיך. ושוב לגבי "כולם חושבים ככה"... הרוב חושבים שמוחמד וישו הראו את האמת אז מה, תלך בדרכם?

איזו אלילות?

אנחנו לא מאמינים באלילים אנחנו מאמינים באל אחד ולא באלילים הוא זה שיצר אותנו והוא זה שנתן לנו תורת אמת הדתיים לא מנצלים שום דבר אנחנו אמורים להיות שומרי שבת זאת הוראה מלמעלה "שמור את יום השבת לקדשו" זאת טענה ממש מגוכחת דרך אגב לידעתך החילונים גם כופים על הדתיים זה נקרא "כפיה חילונית" נ.ב סתם היה בא לי להוסיף את שיר קבלת השבת אני מקווה שתלך לבית כנסת ותשיר אותו עם כלום זה ממש מרגש "''לכה דודי לקראת כלה פני שבת נקבלה. לכה... שמור וזכור בדיבור אחד השמיענו ק-ל המיוחד השם אחד ושמו אחד לשם ולתפארת ולתהלה לכה דודי לקראת כלה פני שבת נקבלה לקראת שבת לכו ונלכה כי היא מקור הברכה מראש מקדם נסוכה סוף מעשה במחשבה תחילה לכה דודי לקראת כלה פני שבת נקבלה בואי בשלום עטרת בעלה גם ברינה ובצהלה תוך אמוני עם סגולה בואי כלה, בואי כלה בואי כלה שבת מלכתא לכה דודי לקראת כלה פני שבת נקבלה

אה ובקשר לישו ומוחמד

אנחנו הינו קימים עוד לפני שהנצרות והאיסלם חלמו להיווצר שני הדתות האלה הם העתקים לא מוצלחים של היהדות ושוב ההוכחה שלי לכך שאנו העם הנבחר היא מליונים של עדים במעמד הר סיני לעומת ישו(בנאדם אחד) ולעומת מוחמד(בנאדם אחד) זאת ההוכחה הנצחית והוכחה שקובעת שהדת היהודית היא הדת הנכונה אז אם כמו שאתה אומר הרוב קובע אז הרוב(מליונים של אנשים)ראו את מעמד הר סיני וראו את עם ישראל מקבל את התורה לעומת אנשים אחדים שטוענים שם השליחים של אלוקים נ.ב אתה יודע מה אני יגלה לך סוד היו הלכתי ברחוב ואלוקים היתגלה אליי והוא עשה איתי ברית ונתן לי תורה חדשה והוא אמר לי ליצור דת חדשה בשם טולוסי יופי עכשיו עוד 500 שנה תיהיה לנו עוד דת

רוב העם לא מחלל שבת

וחלק מאלה שמחללים מאמינים באלוקים והם שלמים עם זה שאין תחבורה ציבורית בשבת

מה טועה?

אני יודע מה שאני אומר לא כולם יודעים כמוך על תאורית האבולוציה ועל המפץ הגדול אבל הם עדיין מחללים שבת אבל מאמינים באלוקים חלק לא מדליקים אש בשבת(לא מעשנים סיגריה וכדומה) רוב העם מאמין באלוקים ורוב העם לא רוצה תחבורה ציבורית נקודה

preacher

New member
איך אתה יודע?

עשית סקר? קראת סקר? תביא מראה מקום, או משהו. להגיד "אני יודע נקודה" לא מוכיח כלום.

אני יודע כי

כי פשוט מאוד ככה זה לא כולם יודעים על תאורית האבולוציה ותאורית המפץ הגדול אז הם מאמינים באלוקים(וטוב שכך) והקבוצה של מחללי השבת בארץ מתחלקת ככה 1.אלה שמחללים שבת אבל מאמינים באלוקים(חלקם לא מדליקים אש בשבת) 2.אלה שמחללים שבת ולא מאמינים באלוקים(אנשים כמוך שחושבים שתאורית האבולוציה נכונה) 3.ויש את אלה שמחללים שבת ולא מאמינים באלוקים בגלל איזה מקרה שקרה להם בחיים(מוות חבר קרוב,אהבה כוזבת,אונס וכדומה)

L7

New member
הפרמיטיביות שלך מדהימה. מי סיפר

לך את גיבוב השטויות הזה אלוהים?

סלח לי איש "נאור"

אולי אתה יכול לחלק את מחללי השבת יותר טוב ממני קדימה תנסה..

למעלה