*מסמיק*
אקס...אני לא מסכים עם זה....בייחוד לא לאור העובדה שרוב האנשים לא יודעים את כל הסיפור. הנה הסיפור. הגעתי לפורום 20 פלוס, ורציתי במידה מסוימת להשליט שם סדר, ולתת קצת תוכן להודעות, ושלא יהיו הודעות סתמיות ``היי`` ``ביי`` וכו`. אז בכדי למשוך תשומת לב, רציתי לגרום לדיונים. בטפשותי הצלחתי לפגוע באנשי הפורום שם. בזכות זה הכרתי את 2 הבנות המקסימות שפגשתי היום: מורני ותגל. תגל התחילה איתי בצעקות, איומים, ריבים אינסופיים, וכו`....ובזכותה גיליתי את צוות המלאכיות, הנשמות הטהורות מ-``הפרעות אכילה``. עם מורני דיברתי בצ`אט באחת השבתות, והיא עודדה אותי ותמכה בי בריבים שלי עם האנשים, ועל כך שהשאירה אותי בתפוז אני מודה לה. אז גיליתי את פורום סטודנטים בזכות מורני...והבנתי שכאן יש יותר תוכן, ויותר דעות, ויותר שירים, ויותר סיפורים, ויותר הכל....בלי שטויות. גיליתי פה מנהלת אחראית, טובה, (שגם הצלחתי להתווכח איתה מספר פעמים....) שדואגת לכולם, שמה לינקים, ואכפת לה. החלטתי להישאר פה ולנטוש את פורום 20 פלוס. בדיעבד, זה התברר כצעד הנבון ביותר עבורי...כי: 1. הכרתי את האנשים הכי כיפיים שאפשר לספר להם ה-כ-ל 2. הסיפורים שלי נשארים פה יותר זמן (ולא מתקדמים 5 עמודים ביום) 3. יש כאן כמות מצומצמת יותר של אנשים, לעומת 20 פלוס, ותכנים טובים יותר. ולכל אותם אלו שאינם סטודנטים, אבל כותבים פה, אני חושב שאתם עושים בשכל. כן תרבו בכתיבה איכותית. אוהב את כווווולם תומר