מה העניינים?

• פותח הנושא TPA
  • פורסם בתאריך

TPA

New member
מה העניינים?

הי לכולם חזרתי,אני לא פה כל יום כמוכם ועוד מעט אני אעדר ליותר זמן. אז קודם כל תודה על ההתיחסות אלי,במיוחד למורני. דבר שני אם יש כאן מישהו כרגע אני אשמח לדבר איתו. ודבר שלישי תמיד יש את האיימייל, אז תשתמשו בו. ``boat drink`` TPA

נעים מאוד TPA

אני בדרך ללימודים אל תוך הלילה. אם צריכים אותי טלפונית, משאירים לי דוא``ל אם טלפון ואני מחזיר צלצול, או את מספר הטלפון שלי :) בשעה כזאת אין פה הרבה אנשים

TPA

New member
איפה פה?

איפה זה בדיוק פה. ונעים להכיר אותך איקס שחור. והולדן כפי שאמרתי פיבי יותר מתאים:) ודרך אגב הבנתי שאתם מכירים יותר טוב מהלימודים אומשהו כזה יום טוב, TPA

bduya

New member
היי...

מניינים? ממצב? מקורה? אני פה... לדבר... לקשקש... ;-)

שלום לך, מר TPA.

אני אורח בפורום הזה, פחות או יותר כמוך..... אז.... בוא נחליף חוויות? איך זה להיות בפורום הזה? מה אומר על האנשים? אקס.

bduya

New member
קודם אתה...

מה אומר על האנשים??? (אם אפשר לפחות את זה להוציא ממך) :)

bduya

New member
נכון...

רק הרשה לי להוסיף- ``...לפחות את זה`` וחוצמזה נכון שאתה מדבר עם אנשים... אבל לא פה. למה? ווי וואנט אקס נאו! היר! ;-)

bduya

New member
טוב נו...

אני מוותרת.. אבל רק בגלל שאני יודעת שאתה לא יודע לכתוב... נוט! תכתוב! מיד! נו? אההה.... מחכה ללחוץ על התגובה? אז שניה... הנה. תכתוב תגובה...

מממ.. טוב, נו...

אה... אז... איפה להתחיל? אז ככה.. יש את הולדן - לא מכיר אותו. בהתחלה, הוא עשה טעויות של טירון, אבל הוא למד. וזה חשוב. והסיק מסקנות. ועכשיו הוא בן אדם לתפארת. ישר כוח.. מי עוד?

bduya

New member
-תורי-

אז... כן, הולדן- כזכור לי עשה טעות... למד? לא יודעת.. לא הספקתי להכיר אותו. אבל חוץ ממנו יש את יעל- שהיא בסדר... חמודה. ויש את צוש ודור- שמצחיקים אותי והם אחלה בכלל... ויש אותך- לא בא! ויש את מורן- שאין לי מה להגיד עליה... מילה אחת לא תספיק והשורה עומדת להגמר... מקסימה. ויש את שניני- המממממ... אני אוהבת את הילדה הזו. מתה לראות אותה שוב. ויש את נאסטי- שהיא גם לא פה! וזה אוףףףף ויש את הממממממ.... בבר- שהיא גם אחלה. ויש את קארל- הממממממ... גם אחלה. ויש את הממממממממממממממממממממממממממממממממממממ... אמרתי על כולם אחלה? אז מה הקטע? סתם להזכיר שמות? טוב אז שמות... בדויה בדויה בדויה בדויה בדויה סתם קרצייה... אההההה ויש את שווארמה... שאני אל מכירה אותו בכללל אבל הוא מצחיק לאללה ו... ו... טאפ! ברוך הבא! ;-) תור מי עכשיו?

מממ...

כמו חדש - אין לי שמץ. לא מכיר. אותו דבר, על בעלך, מר זמיר. משהינקו - אין לי שמץ של מושג מי זה... יש עוד אנשים?

*מסמיק*

אקס...אני לא מסכים עם זה....בייחוד לא לאור העובדה שרוב האנשים לא יודעים את כל הסיפור. הנה הסיפור. הגעתי לפורום 20 פלוס, ורציתי במידה מסוימת להשליט שם סדר, ולתת קצת תוכן להודעות, ושלא יהיו הודעות סתמיות ``היי`` ``ביי`` וכו`. אז בכדי למשוך תשומת לב, רציתי לגרום לדיונים. בטפשותי הצלחתי לפגוע באנשי הפורום שם. בזכות זה הכרתי את 2 הבנות המקסימות שפגשתי היום: מורני ותגל. תגל התחילה איתי בצעקות, איומים, ריבים אינסופיים, וכו`....ובזכותה גיליתי את צוות המלאכיות, הנשמות הטהורות מ-``הפרעות אכילה``. עם מורני דיברתי בצ`אט באחת השבתות, והיא עודדה אותי ותמכה בי בריבים שלי עם האנשים, ועל כך שהשאירה אותי בתפוז אני מודה לה. אז גיליתי את פורום סטודנטים בזכות מורני...והבנתי שכאן יש יותר תוכן, ויותר דעות, ויותר שירים, ויותר סיפורים, ויותר הכל....בלי שטויות. גיליתי פה מנהלת אחראית, טובה, (שגם הצלחתי להתווכח איתה מספר פעמים....) שדואגת לכולם, שמה לינקים, ואכפת לה. החלטתי להישאר פה ולנטוש את פורום 20 פלוס. בדיעבד, זה התברר כצעד הנבון ביותר עבורי...כי: 1. הכרתי את האנשים הכי כיפיים שאפשר לספר להם ה-כ-ל 2. הסיפורים שלי נשארים פה יותר זמן (ולא מתקדמים 5 עמודים ביום) 3. יש כאן כמות מצומצמת יותר של אנשים, לעומת 20 פלוס, ותכנים טובים יותר. ולכל אותם אלו שאינם סטודנטים, אבל כותבים פה, אני חושב שאתם עושים בשכל. כן תרבו בכתיבה איכותית. אוהב את כווווולם תומר

לזה בדיוק התכוונתי..

אין סיפור. מה שהיה, היה. מה שעכשיו, זה מה שקובע... בגל זה לא נכנסתי לכל הסיפור.

וגם לך אני מודה

על העידוד בשעות הקשות....והעזרה :) בלי האימיילים ממך, אני לא מאמין שהייתי פה תודה תומר

למעלה