מה הסיכוי

goblin572

New member
השאלה שלך מיותרת

אני לא בטוח שבתלפיות לומדים 3 שנים, אבל השאלה שלך/ניסיון שלך לעורר שוב ויכוח, מיותר.

shacharm2

New member
תגיד לי , מה אתה רוצה ממני?

אוקיי , אל תאמין שסיימתי עתודה זה נפלא. אם אתה רוצה "הוכחות" לקיומי
תדבר עם מהנדסיקאי, BMWE, או עדי (senzafine או איך שהוא לא כותב את זה...) . זה באמת משנה לך מה היו הציונים שלי לפני 4 שנים? אתה רוצה אני אשלח לך בפרטי. תגיד לי , מה לעזעזל נסגר איתך? ובאמת, שיהיו לך חיים באמת באמת טובים...

goblin572

New member
אתה אפילו לא קורא כמו שצריך

תגיד איך היית בהבנת הנקרא ביסודי?? נראה לי שיש לך קצת בעיה. כשכתבי "בטח שהוא סיים" דיברתי על הויכוח שלנו, לא על העתודה. ולמה לעזאזל שאני לא אאמין לך? או שאני לא אאמין "לקיומך"? אני באמת רוצה לדעת על הציונים.

shacharm2

New member
בוא נראה כי רשמת...

"שחר (אם זה באמת השם שלך) " . נראה לי הגיוני. שוב, תשמור את ה"נראה לי שיש לך קצת בעיה." לעצמך. וציונים לפני 4 שנים? זה לא מאד רלוונטי להשוואה להיום אבל שיהיה - 686 פסיכו' (למדתי לבד. דרך אגב, בראיונות מצאו לנכון לרשום את זה לעצמם), 114 בגרויות.

goblin572

New member
אתה איש ממש לא נחמד

יש לך אומנם ציונים טובים משלי. אבל אם כל הכבוד לך, ותסלח לי, אתה מתנהג כמו חתיכת חרא אמיתי. מהרגע ששמתי כאן את ההודעה הראשונה התחלת להתווכח איתי ולהתכסח. ולמרות שניסיתי לשנות קצת גישה (לא שהבנת את זה) ולהיות נחמד יותר, אתה עדיין ממשיך לדבר אליי כמו אל זבל. תאמין לי אולי טוב שלא קיבלו אותי לעתודה, עוד הייתי צריך לעבוד עם חבר'ה קריזיונרים כמוך. אז תסלח לי מאד אם הרגזתי אותך, אבל אתה מדבר אלי מגבוה, מתנשא עלי, תופס עלי תחת ומתייחס אלי כמו אל איזה טמבל שלא מבין מהחיים שלו. תסתכל רגע בהודעה הראשונה שלי מה בסך הכל רציתי שם? לברר כמה דברים כל הקשקשת שלך על זה שאני צריך "להתחבר למציאות"? בנאדם הסתכלת בכלל מה אני רוצה? יאללה, תהייה בריא ושיהיו לך חיים נפלאים....

shacharm2

New member
טוב.

ואתה ילד קטן, שחושב שעדיף שהצבא יתן לו הזדמנות שניה מאשר שיקח את המועמדים הטובים. היו פה כמה שחשבו כמוני, אני רק לא ריסנתי את מה שאני אומר. נעלבת? חבל. ואני באמת חושב שרשמת פה כמה שטויות ובגללן התייחסתי אליך ככה. פעם הבאה אל תרשום שטויות לא מבוססות.. ובמיוחד אל תשמיץ מסלולים שאתה לא מכיר.

goblin572

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחה חה חה חה

אני ילד קטן?? אולי. חושב שעדיף שהצבא ייתן לי הזדמנות ויעדיף אותי על אחרים-תראה לי איפה אמרתי את זה? אבל עזוב, באמת נמאס לי להסביר את עצמי לא נעלבתי ממך, אבל שים לב שלמרות שבהתחלה אמרו לי כמה דברים, אתה היחידי שנשאר והתעקש להמשיך להתווכח איתי על שטויות. אני השמצתי מסלולים שאני לא מכיר?? מתי?? איך?? אם אמרתי שאני חושב שהעתודה פחות טובה מתלפיות? זאת השמצה בעיניך?? למה בגלל שלא התקבלת לתלפיות ואתה נמצא עכשיו בעתודה? בגלל זה מפריע לך שאמרתי את זה? אל תתרגש לא התכוונתי להשמיץ את העתודה, תאמין לי שאני הבנאדם האחרון שיעשה את זה. תחשוב בהיגיון איך אני יכול להשמיץ מסלול שאני כל כך רוצה להיות בו?? וגם לא רשמתי שטויות לא מבססות (אולי לך זה נראה ככה אבל לא נחזור להתווכח על זה). בכלל קיבלתי ממכם פה העתודאים יחס די מגעיל, תראה את ההודעות הבודדות שכמה רשמו לי קודם, מסתלבטים עלי וחושבים שזה מצחיק. תאמין לי אולי באמת עדיף שלא רצו אותי לעתודה. ועכשיו תסלח לי, אבל יש לימודים במכללה, בעתודה הטכנולוגית, אם אני אצטיין אולי גם אני עוד אלמד לימודים אקדמיים (למרות שלא נראה לי). בכל אופן אני מקווה שבעוד שנה וחצי, אני אוכל לכתוב כאן על זה שיש לי סיכוי למועמדות לעתודה האקדמית. טוב, חבר'ה יש לי עבודה לעשות, יאללה, תהיו לי בריאים כולכם!!!!

shacharm2

New member
טוב..

"בכלל קיבלתי ממכם פה העתודאים יחס די מגעיל, תראה את ההודעות הבודדות שכמה רשמו לי קודם, מסתלבטים עלי וחושבים שזה מצחיק. תאמין לי אולי באמת עדיף שלא רצו אותי לעתודה." כן , אני באמת לא יודע איזה השמצות. תחשוב למה התנהגו "אליך" ככה.

shacharm2

New member
אל תדאג חסרבורג , אני רגוע , זה בסד

בסדר.. לחץ דם/כולסטרול בסדר גמור אצלי. חזרתי מריצה הרגע. יוצא עוד מעט. * דרך אגב - עשיתי נסיון בסגווי מוקטן וזה עבד לי, אבל עשיתי את זה עם חיישני מרחק יחסית לרצפה,אז זה עובד רק על רצפה ישרה..

Regina Phalange

New member
זאת רק אני,

או שהוא קרא לעתודה "זנב לאריות" ואז הכחיש מכל וכל שהוא זלזל במסלול?

goblin572

New member
בואי אני אתן לך פירוש

אני אמרתי "ראש לשועלים-זנב לאריות" ודיברתי על עצמי (אם לא קראת נכון) הפירוש: ראש לשועלים-במכללה בה אני לומד, הכוונה היא שאני אחד החזקים שם, אם לא החזק ביותר, אבל אני נמצא בין שועלים (חיות קטנות יחסית ואמללות). זנב לאריות-בעתודה. אני, יחסית לחלק לא קטן מהעתודאים בינוני ומטה מבחינת ציונים ותוצאות, ולכן אני הזנב. אבל בעתודה אני נמצא עם אריות (חיות גדולות, חזקות, מלכי החיות). כך שלמעשה, אם לא הבנתי אותי נכון נתתי מחמאה לעתודה, ולא זילזלתי בה. טוב די, נמאס לי, אני מרגיש כמו אבשלום קור. נמאס לי כבר להסביר את עצמי כל פעם מחדש. שיהיה לכולכם בהצלחה, ואני מבטיח לכם לכתוב בפורום הזה כמה שפחות עד להודעה חדשה... ביי

Regina Phalange

New member
טעות שלי, סורי

אחרי 80 הודעות מאבדים ריכוז, ואז תוהים למה לעזאזל קראתי את כל 80 ההודעות, ואז זה כבר דיון בפני עצמו...

I t a m a r P

New member
אם הבנתי נכון את מה שהוא כתב

(אין לי כוח לחזור ולחפש את זה בסבך שמעליי), הוא דיבר על עצמו ולא על המסלול. כלומר, הוא אמר שבעתודה האקדמאית הוא עצמו היה כנראה "זנב לאריות" (כיוון שלהרבה עתודאים אחרים יש סכמים גבוהים משלו), והוא היה מעדיף זאת על פני מצבו הנוכחי של "ראש לשועלים" בעתודה הטכנולוגית.

shacharm2

New member
הרכב עם ה 2 גלגלים..

דיברתי על זה אז בפורום
אולי הרדמתי אותך עם זה...

למעלה