מה הסיכוי

screwless

New member
אהההה זה

אני מניח שאתה מתכוון למשהו שמאזן את עצמו ע"י חישניים ונע לפי תנועות הגוף של הבנאדם... לא ידעתי שככה קוראים לזה פשוט... עכשיו אני מבין על מה אתה מדבר כשתבנה דגם שפועל גם על הרים... אני אשמח אם תשלח לי אחד לחיפה

שבלול 4

New member
כן, עם הסכם שלי אני כנראה

אתאים להרבה מסלולים. אבל אני לא רוצה. זה העניין, המטרה שלי היא לא העתודה- זה לא שאני ארגיש גאווה אם אני אתקבל או משהו. יש לי מטרה אחת (לפחות בנוגע להשכלה האקדמית שלי
)- רפואה ואין לי שום סיבה להתקבל לעתודה סתם, למקצוע אחר.

gadik6

New member
מנצל"ש, סיכויי קבלה למדעי המחשב

מה הסיכויים להתקבל למדעי המחשב בבן גוריון עם ממוצע בגרויות של כ111, פסיכומטרי 601... סכם מתוקנן 695 וסכם למדעי הטבע/מדעי המחשב 297 *השאלה בשביל חבר, תודה.

StasikD

New member
נמוכים.

כי לפי המאמרים, מתחשבים בשלב האחרון רק בפסיכומטרי.

srulik12

New member
אממ גם לדעתי נמוכים

ממוצע בגרויות טוב, אבל אתה חורג בכמעט 60 פסיכו מהדרוש לבן גוריון, 60 פסיכומטרי זה קריטי איך שהבנתי... אבל לך תדע, שמעתי שיש מקומות שמורים לעתודאים, אז גם אם אתה מעט למטה יש מצב להתקבל לאוניברסיטה... בהצלחה בכל אופן

lex144

New member
נצל"ש 2, ממוצע בגרות בפיזיקה

הממוצע של ה-5 יחידות יוצא לי 94.8 כשאני מחשב ככה: 2 יח' - חשמל ומעבדה, פרקי בחירה, מכניקה - 1 כל אחד ממה שהבנתי מעגלים את הציון למעלה וזה יוצא 95 אבל באתר של הטכניון ושל בן-גוריון רשום לי 94 להתקשר אליהם או שאני טועה?

srulik12

New member
לא חישוב מדוייק...

חשמל - 1.5 יחידות מכניקה - 1.5 יחידות בחירה - יחידה מעבדה- יחידה

Danielovich

New member
הסבר

מכניקה וחשמל כל אחד 1.5 נקודות מעבדה ופרקי בחירה הם 1 נקודות על אחדץו ועכשיו תחשב מחדש, אמור לצאת כמו שהם רשמו. יום טוב

StasikD

New member
תן לי לנחש, קיבלת הכי הרבה בחשמל?

תנסה ככה: 1.5 חשמל, 1.5 מכניקה, והשאר- 1 ו1. ואם גם זה לא יוצא, זה לאבאמת משנה כלום. נקודה 1 בפיזיקה לא משפיעה באמת על הממוצע הכללי.

lex144

New member
אז ככה

יוצא 94.4 עם ה- 1.5 חשמל\פיזיקה. הניחוש לא נכון, מעבדה הכי גבוה. וזה משפיע ב- 0.03 נקודות בסכם של הטכניון!
אבל זה באמת לא משנה (אם הקבלה לעתודה מבחינת הצבא לא תלויה בציוני בגרות).

Kurayami

New member
סיכויי קבלה

שאלתי לפני כשבוע מה סיכוי הקבלה - אבל עכשיו כשהציונים הגיעו לטכניון התברר שטעיתי בחישוב הסכם.. הסכם יוצא 91.53 (פסיכו' 711 בגרויות 112.5) טכניון - ה.חשמל [1] סיכויים?

nvrmnd

New member
נצל"ש - הרשמה לקורסים

התקבלתי להנדסת מחשבים בעברית והגיע לי הזמנה לכנס הסברה ורישום לקורסים. ללכת לשם אפילו שאין לי אישור שאני הולך ללמוד שם? ולהתחיל בכלל להירשם לקורסים? כשיגיע אישור מהצבא שיגיד לאיזה אונברסיטה אני הולך(אם יגיע...), יהיה כבר מאוחר מידי להרשם לקורסים, או שאפשר להרשם גם אז, וככה לא לבזבז זמן להרשם לקורסים בכמה אונברסיטאות שונות?

למעלה