../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחה חה חה חה
אני ילד קטן?? אולי. חושב שעדיף שהצבא ייתן לי הזדמנות ויעדיף אותי על אחרים-תראה לי איפה אמרתי את זה? אבל עזוב, באמת נמאס לי להסביר את עצמי לא נעלבתי ממך, אבל שים לב שלמרות שבהתחלה אמרו לי כמה דברים, אתה היחידי שנשאר והתעקש להמשיך להתווכח איתי על שטויות. אני השמצתי מסלולים שאני לא מכיר?? מתי?? איך?? אם אמרתי שאני חושב שהעתודה פחות טובה מתלפיות? זאת השמצה בעיניך?? למה בגלל שלא התקבלת לתלפיות ואתה נמצא עכשיו בעתודה? בגלל זה מפריע לך שאמרתי את זה? אל תתרגש לא התכוונתי להשמיץ את העתודה, תאמין לי שאני הבנאדם האחרון שיעשה את זה. תחשוב בהיגיון איך אני יכול להשמיץ מסלול שאני כל כך רוצה להיות בו?? וגם לא רשמתי שטויות לא מבססות (אולי לך זה נראה ככה אבל לא נחזור להתווכח על זה). בכלל קיבלתי ממכם פה העתודאים יחס די מגעיל, תראה את ההודעות הבודדות שכמה רשמו לי קודם, מסתלבטים עלי וחושבים שזה מצחיק. תאמין לי אולי באמת עדיף שלא רצו אותי לעתודה. ועכשיו תסלח לי, אבל יש לימודים במכללה, בעתודה הטכנולוגית, אם אני אצטיין אולי גם אני עוד אלמד לימודים אקדמיים (למרות שלא נראה לי). בכל אופן אני מקווה שבעוד שנה וחצי, אני אוכל לכתוב כאן על זה שיש לי סיכוי למועמדות לעתודה האקדמית. טוב, חבר'ה יש לי עבודה לעשות, יאללה, תהיו לי בריאים כולכם!!!!