מה הסיכוי

מה הסיכוי

של אישה חכמה אש, כשרונית באופן מיוחד, אהובה, מיוחדת, יפהפיה, בוגרת מאד, מצליחנית, מרתקת ונאמנה, אבל... שמנה? ~חיסכו ממני תגובות מרושעות, חסרות טקט וילדותיות~

pizarro

New member
כנראה שאת לא כ"כ שמנה

אם את הכישרון והחכמה שלך את מנפחת בלי שום פורפורציות, אז אני די רגוע גם לגבי הנפח שלך שהוא לא נורא עד כדי כך.

לצערי

היא/הוא צודק/ת לחלוטין. ככה זה נראה לפחות עד עכשיו.

לדעתי אתם טועים!

אם מסתכלים על שידוכים כפי שצריך להסתכל על זה, שהכל השגחה פרטית, והכל מאתו יתברך שמו, אז אין הבדל בין שמן רזה וכל דבר אחר, אנשים תיקלטו הקב``ה מזווג זיווגים, צריך לעשות השתדלות, ולהתפלל הרבה ולבקש בזכות אבות, זה הכל.

ברור ברור

אבל המציאות קצת הרבה יותר אפרורית.ועדיף לדביבות לא להיות אופטימיות במיוחד

בעולם של שידוכים?

כאילו, בעולם של הכרויות המצב יהיה יותר טוב, או איפה בדיוק?

בדיוק כך,

בעולם של הכרויות המצב הרבה יותר קל. תבין. בעולם השידוכים הדרישות מורכבות מ:גבוהה בהירה ו..כמובן,רזה.. מה שכן,יש המוני בחורות שחומות תמירות ויפות,או נמוכות ובהירות שנראות טוב.ואם דיברנו ספציפית על בחורה שמנה בשידוכים,ייתכן שהיא מאד נאה,ויש לה עיניים יפות או כל דבר אחר בגופה שיכול לעשות את הבחורה מאד נאה בעיני חלק מהמסתכלים.. אבל בשידוכים ההצעה לא היתה עוברת את הסף.כי רוב הבחורים לא `יתלכלכו` על מלאה..

לדעתי, את טועה.

כמו שכתבתי בתגובתי בשרשור המקורי, מן הסתם יקח לה יותר זמן, אבל אם באמת היא מוצלחת, (ולא נראית באמת נורא) אז סוף הכבוד לבוא...

ובמילים אחרות:

"תגידי, איך הבחורה נראית?" "אהה..ה....ממ... ש... שמנ... אהמ. מלאה" "מה? מ-מ-ש מלאה?" "כן" "מלאה או שמנה?" "אם לדייק, אמ... שמנה". "אוי. חבל. הוא מחפש רק רזות". זו שיחה קלאסית של אמא שלי מול שדכניות. כשאני עונה לטלפון - אני חותכת מיד. באמת שחבל על האנרגיות. פשוט, אין לנו צ'אנס, אלא אם כן גם הוא שמן, או בא ממשפחה מפורקת, או בעל מום חיצוני.

למעלה