מה הסיכוי

../images/Emo12.gifאממ..

אני מכיר בחור ישיבה שמן מלא התחתן עם בחורה רזה עם מום קל וחיצוני ונשואים באושר ובעושר, כל אחד יבחר מה שטוב ומתאים לו.

את שמה לב לבעייתיות שבדברייך,

אם תשמעי על בחור שהוא שמן, תורידי על זה, או שתבדקי במה בדיוק מדובר? ומה רע בבחור מבית מפורק? הכרתי כאלו טובים ומעולים. את לא יכולה לבחור לאיזה סטיגמות להתייחס ולאלו לא. או הכל, או כלום..

אתה צודק.

סטיגמות זה סטיגמות זה סטיגמות. בעעע... אין לי בעיה עם בחור שבא מבית מפורק- דווקא תהיה לו משפחה נהדרת מהצד שלי. אין לי בעיה עם הורים גרושים, ילד חריג במשפחה וכו'. אבל בכנות, יש לי בעיה עם גבר שמן, בעיקר משום שאני מתמודדת עם זה בעצמי. מספיק גם ככה קשה.

אם היא גם שמנה וגם יפהפיה,

אז כנראה שהיא רק `מלאה`. וא``כ, לדעתי יקח לה קצת זמן, אבל בסופו של דבר היא תקבל בחור כערכה.

"שמנה" זה עניין יחסי

אבל אני לא נוהגת ליפות את זה או להקטין את מה שקיים. ובכל מקרה: הלוואי שאתה צודק.

mikel 23

New member
אין סיכוי

אא``כ יהיה מישהו שיש לו גם איזו בעיה.תחשבי טוב,למה שבחור רגיל יקח שמנה שתיראה כמו..(אחסוך את התיאור)אחרי לידה.עם קצת רצון אפשר להרזות.זה גם מראה על חוסר אופי.

הרשה לי להעיז ולכתוב

שאתה נשמע בחור רדוד מאד. זה שהסיכוי של אישה שמנה להישתדך עם מישהו עם בעיה - ברור כשמש, אבל אישה שלא מסוגלת להרזות מסיבות שונות - לא מראה כלל על חוסר אופי. זה בדיוק כמו אדם חרש - שדווקא הראיה שלו חדה יותר. כך גם בנושא זה. אתה בכלל חיודע מה זה "חסרת אופי"? ~נראה שלא~

כל עוד היא ביתו של הקב"ה,

סיכוייה גבוהים מאוד. חברים, לפי התגובות כאן מתקבל הרושם שכנראה שכחנו קצת מהי אמונה... עם הרבה אמונה ועם אין סוף תפילות לזה שהאמונה מופנית כלפיו, הכל יסתדר. לא בכדי נאמר לנו "ארבעים יום קודם יצירת הוולד...". ומה שנקבע משמיים סופו להתקיים ולא יעזרו שום טיעונים לוגיים כמו "שמנה", "חיוך עקום", "איי.קיו נמוך".
"אנחנו מאמינים בני מאמינים, ואין לנו על מי להישען"

אופססססססססססי ../images/Emo9.gif

עוד יחשבו שאין על מי להישען. קבלו תיקון {
}:
"אנחנו מאמינים בני מאמינים ואין לנו על מי להישען, אלא אלא אלא על אבינו, אבינו בשמיים!"

*שבשמיים /tapuzforum/images/emo8.gif

מסכים לכל מילה, ותוספת - נדמה לי שהיא בקשה לחסוך ממנה תגובות מרושעות / ילדותיות, אז למה..? חבל להוריד את הרמה, בשביל זה יש פורומים אחרים..

בהחלט שיש על מי להישען!

~גם עליו וגם עליה
~ יש רגעים שקצת קשה עם האמונה, אבל בטוח שהכל לטובה.

בחורה חכמה אמורה להבין

שבמצב כזה אף אחד לא יקח אותה ועליה לעשות דיאטה.. כאילו לאן נעלמה החכמה שלה? ואיך בדיוק היא יפיפייה עם השומן? אקיצר השאלה לא בדיוק הגיונית. אז אין מצב אלא לענות תשובה שאת בעצם רוצה שנחסוך לך. אז הנה חסכתי...

למעלה