מה הסיכוי

גברים לא רוצים חכמות מהם.

זה נכון. אבל מהסיבה שגברים מחפשים מחמאות כל הזמן, הם חוששים שאישה חכמה מהם לא תפרגן להם. אם אישה תשכיל לפרגן לגבר גם אם הוא לא חכם (ויש מה לפרגן...על עבודה\לימודים וכו') אז הגבר לא ירגיש גרוע אם זה. ואכן אישה צריכה ללמוד לפול לרגלי הגבר, כמו שגבר צריך ללמוד לכבד את האישה. כל מין והנטיות שהוא נולד עמהם.

"ליפול לרגלי הגבר"?

הו מיי גוד. אני מקוהה שלעולם לא נתחתן. כן? ~אגב, אפשר איזה שטיח על הריצפה בזמן שהיא נופלת? די קר עכשיו. חבל שהיא תצטנן (כי בטח זה יקרה הרבה פעמים)~

תראי הגישה שלך בעייתית מאוד.

כשאני אומר לפול לרגלי הגבר אני לא מתכוון שהיא באמת תפול... אני מתכוון ל-הערצת הגבר. כי גברים צריכים את זה!! אין מה לעשות!! כמו שאישה רוצה שבעלה יאהב אותה ויכבד אותה, כך גבר רוצה שאשתו תעריץ אותו. ואני לא מתכוון דווקא להערצה עיוורת, אלא להערצה מסוימת שהגבר ירגיש שהוא חשוב לה. ואם לא הבנת את זה, זה בעייתי מאוד.. .

הבנתי, אבל

לא אהבתי את הניסוח. גם אני לא התכוונתי שתשים לה שטיח. וכשאני לא אוהבת - אני פשוט הופכת לעוקצנית. אה, ואם לא שמת לב, נשים מאד אוהבות שמעריצים אותן.

יא אללה...

לא התכונתי שאני מעדיף רזה וסתומה, אבל עדיף רזה נחמדה באופי מאשר שמיינע מושלמת שכמוה

../images/Emo188.gif

אבל הוא פשוט שכח שיש נשים שמאד משמינות אחרי לידות, או שהן סתן טוחנות חסה עד לחתונה ואחרי זה... ה' ישמור. אולי הוא בסוף יפול על אחת כזו ואז ייזכר, שפעם, כשהוא עוד היה רווק, צעיר ורזה, הוא קשקש קצת בפורום של שידוכים, ו... צחוק הגורל.

תודה על המחמאה אבל....

אני לא חושב (ועוד רבים וטובים) שאם אני לא אוחז בדעה שלך (שהיא אגב הפוכה מדיעות רוב הגברים!) זה עושה אותי לסתום.... וה``שמיינע`` היה בסך הכל כינוי חיבה... ונא לא לעבור לפסים אישיים

אין,

לא היה ולא יהיה שם חיבה למשקל עודף.

ממש לא!

אני אמרתי את דעתי מבחינה תיאורטית (שהרי החברה החמודה והרזזזזזזה שלי שוקלת 52 ק``ג) ואתה התנפלת עלי כמו איזה לא`דע מה

מותק,

אל תשכח להאכיל אותה. שלא תגווע ברעב. ~לעזאזל, אין אפילו אייקון של חסה~ וכמובן, ברגע שהיא עולה 200 גרם - תכניס אותה למשטר של דיאטה, שלא תהפוך למפלצת, חס וכרפס.

תקשיבי בייבי

אם את כבר יורדת לקטנות.... אז לי אין בעיה שהיא תשמין עוד כמה קילו... ולדעתי היא באמת מידי רזה אבל מד לעשות... היא רזה וחתיכה... זה הטבע שלה גם אם היא תאכל כמוך...חח

סוף דבר (?)

בערך שבוע-שבועיים אני כאן (מאז נולד הפורום הנוכחי). לא משעמום ולא מעודף שעות מיותרות, אלא כיון שבתקופה זו של חיי הייתי רוצה לבנות בית לתמיד. מיציתי את תקופת ה"חופש" של אחרי הגירושין, למדתי, השכלתי, השגתי, ניסיתי... זהו. רוצה קרקע יציבה. ויותר מאי פעם - אני הכי מוכנה לזה עכשיו. היו לא מעט פניות דרך המסרים מתוך נסיון של חלק מהקוראים/כותבים כאן להכיר. הכל זרם עד לגילוי הנאות שלי, בנוגע למשקל. אני לא יודעת מה אתם חושבים - אבל אני לא נוהגת לשקר, ולא רוצה להגיע לפגישה ולגלות שהבחור לא סיפר את כל האמת, וסתם חשב שאולי זה יהיה בסדר אם הוא יעלים מידע כזה או אחר (בטח כזה שאפשר לראות בקלות). אני לא רוצה שיעשו את זה לי, ואני לא רוצה לעשות את זה לאחרים. אני הוגנת לעצמי, לאחרים ולאלוקים. זו הייתה הזדמנות לשמוע את תגובותיכם (שרובם הפתיעו אותי לטובה, אבל נראה לי שבפועל המציאות הרבה יותר עגומה) וגם לסנן את אלו מכם שהנושא מכביד עליהם (תרתי משמע). אני לא שופטת אף אחד. אני מודעת לקושי ולא מנסה להתכחש לו. שיהיה לכל אחד ואחת בדרכו ובדרכה - בהצלחה.

זהו סוף דבר:

אם מסתכלים על שידוכים כפי שצריך להסתכל על זה, שהכל השגחה פרטית, והכל מאתו יתברך שמו, אז אין הבדל בין שמן רזה וכל דבר אחר, אנשים תיקלטו הקב``ה מזווג זיווגים, צריך לעשות השתדלות, ולהתפלל הרבה ולבקש בזכות אבות, זה הכל, תאמיני שהכל לטובתך, נכון שאת לא רואה את הטוב כרגע, אך גם להבדיל אא``ה ילד לא רואה את הטובה שאביו עושה לו כשמונע אותו מדבר שיהיה לו רע מזה, אבל ברור לנו שאם זה מה שקורה לנו זה רק טוב, תיתחזקי השם יהיה בעזרך, בקרוב תבשרי בשורות טובת.

למעלה