מה הסיכוי

תודה שחסכת.

גם ככה לא קל, אז בטח שרצוי לחסוך משפטים כואבים. מאז שאני זוכרת את עצמי כולם שאלו "כל כך יפה, לא חבל?" אפשר להיות שמנה ויפה. כי פנים יפות הן מתנה בלי קשר לגוף. ויש נשים רזות בדיוק לפי ספר החוקים של הדוגמניות אבל מכוערות בפנים. בדיוק כמו שאדם נכה לא בהכרח חייב להיות גם מכוער. השאלה הגיונית, כי לכל אדם יש קשיים. אין לך מושג מה עברתי בחיים ומה גרם לי לנתב את כל הכעס, העצב, הקושי, הטוב והרע למקום מסוים. יש שפונים לסמים, יש שפונים לסגריות, יש שמחפשים לפרוק אנרגיות בדרכים הרבה פחות מוסריות. אצלי זה מתבטא בצורה של אוכל. תחשוב על זה קצת.

לדעתי הקלות שבה היא תימצא את השידוך

די תלויה בכמה היא שמנה, אם לא מדובר בשמנה בצורה חריגה ונוראית היא תצליח למצוא את זיווגה.. גם אם היא שמנה בצורה נוראית, יש מצב שהיא תימצא. (למעשה, ודאי שאם היא יכולה עדיף שתנסה להרזות) אגב.. בנישואין שניים הדבר מהווה פחות בעיה.

אגיד לך

אני סובר שהסיכוי שלה לקבל גבר מוצלח ובן אדם טוב הוא גדול על פני ``חתיכה``. כי הגבר שיקח אותה לוקח אותה בגלל הפנימיות השווה שלה ולא החיצוניות. מה שאין כן הפוך שיש מצב שהחיצוניות תחפה על הפנימיות ורק אחרי תקופה יתחילו הבעיות ח``ו

הבעיה בשידוכים היא,

שאין צ'אנס להכיר מבפנים, כי הדבר הראשון שבודקים הוא החיצוניות. במקומות העבודה השונים שלי, בהם עבדתי (גם) מול גברים, חילונים וחרדים כאחד, היו כאלה שהתאהבו והודו שהאופי שווה הכל. אבל לקח להם זמן לראות מעבר. אלא שכמו שאומרים: "גבר רצוי לא מצוי, גבר מצוי לא רצוי. גבר מצוי ורצוי - נשוי".

אני משתדלת להאמין בזה כל רגע ורגע.

אבל כרגע נמצאת בתחושה קצת קשה. זה יעבור, בטוח. תודה.

זמניט

New member
בוודאי שיש סיכוי

אני מכירה כמה דוגמאות לכך וחוץ מזה תמיד יש בחורים חכמים, יפים, מצליחים וכו` אבל שמנים כך שהיא בטח תסתדר

יותר קשה

כי בחורה יכולה ליפות את עצמה בהרבה דרכים ולגבר אין כ'כ איך להראות טוב כשהוא לא כל כךךךך

אז ככה

אלף כל, זה תלוי עד כמה שמנה, יש בחורות מידה 38 40 שחושבות שהן מאד שמנות... אבל בוא נניח שאת יותר מזה.... אז צ`מעי, לנו הגברים חשוב מאד מראה חיצוני מה לעשות... גם אם זה בא על חשבון האופי..

בכלל לא!

קודם כל אני לא צדיק. אני פשוט לא רדוד ואני מודע היטב לאיך נראית אישה אחרי שלושה ארבעה לידות. ומה שאני עוד יותר יודע זה להשוות. חיים עם יפה יהיה לי 15\20 שנה גג. חיים עם חכמה יהיה לי 50\70 שנה. מה עדיף?

וכאן נגעת בנקודה רגישה

צודקת. גברים אינם אוהבים נשים חכמות, הם מפחדים. ואני יכולה באיזשהו מקום להבין אותם.(כמובן לא להצדיק..) גבר סטנדרטי לא יקח אישה שרמת האיי קיו שלה עולה על שלו. הוא צריך שהיא תעריץ אותו, תמחה כף לכל הגיג שיוצא מפיו..כמעט תיפול לרגליו...טוב נו נסחפתי:)גברברונים. לא לכעוס עלי..

למעלה