מה הסיכוי ש...?

askbp

New member
יש סיכוי לעונות חדשות של מירוץ למיליון ?

יש סיכוי לעונות חדשות של מירוץ למיליון בקיץ הקרוב? הכוונה לעונות שלא שדרו ב ערוץ כמו עונה 7 ומעלה ?

שאלה..

יש סיכוי שaxn יביאו את סטארגייט אטלאנטיס? עכשיו אלה עונות 7-8 והם הכי יפותתתתתת ואם יביאו גם את הסדרת בת זה יהיה גדולללל מישו בכלל קנה את זה בארץ??אם זה של יס אני עובר חחחחח ד.א איזה סדרה ענקית סטארגייט? בהתחלה היא נראתה כמו דלת תקציב אבל עכשיו זאתי הסדרה הכי טובה שראיתי וראיתי דקסטר אוז נמלטים אבודים צוות לעיניין רחובות ניו-יורק רומא וכו'

drkfir

New member
מה הסיכוי שהם חוזרים?

VIP,ווקר,ניקיטה ,A TEAM והיה עוד אחת לא זוכר את השם אלה באמת סדרות טובות רק לידע כללי אני הרבה זמן לא צפיתי ב AXN בגלל רצף סדרות לא מעניינות ובעבר גם היה מידי יום שישי בערב סרטי אקשן טובים איפה כל זה?!? בבקשה תחזירו! הטלוויזיה של היום מתה שמישהו יציל אותה!!

doom23

New member
נו באמת ?

מה ההבדל בין העונות רק רצים בין מדינות מספיק עם הסדרות האלה

כרגע....

לא ידוע אם אטלנטיס תשודר בערוץ. אולי בעתיד המאוד רחוק (אחרי הכל, הערוץ משלם על סדרות כמו פאנקד ופימפ מי קאר אז אין לו כסף לסדרות נחוטות כמו סטארגייט אטלנטיס). מה שמוזר בסטארגייט SG1 זה שהפילוט שלה בכלל שודר ב- HBO (בגלל זה העירום בפרק הראשון). אולי בגלל זה היא נראתה כמו דלת תקציב? לא יודע, מה שאני כן יודע זה שהיא סדרת המדע בדיוני הטובה ביותר (והארוכה ביותר לא?) שיש.

bilco

New member
ב- Showtime, לא ב-HBO

וזה לא רק הפיילוט, זה כל חמש העונות הראשונות. לגבי האורך- היא אכן סדרת המד"ב האמריקאית הארוכה ביותר, אבל מבחינה עולמית, "דוקטור הו" יותר ארוכה (26 עונות רצופות לסדרה המקורית+ ארבע עונות לסדרה המחודשת, והיד עוד נטויה).

d1f2

Active member
אלה סדרות אקסטרים

עושים את הדברים המטורפים. כמו אפקט הפחד רק בצורה מתונה הרבה יותר. אבל פאנק'ד בכלל לא קשור. זאת תוכנית מתיחות כמו פיספוסים. :|

Witchcrafts

New member
מה הסיכוי ש...?

ולא, לא תמיד התשובה היא "אותו הסיכוי שהלוגו של AXN יהיה ורוד".

זינה, זינה , זינה ../images/Emo13.gif

שלום לכל חברי פורום ערוץ AXN. אני זינאית גאה, פתחתי עצומה להחזרת הסדרה לערוץ (http://www.atzuma.co.il/petition/wino/2/) אני סבורה כי רבים מכם צפו בעבר בסדרה, ואני סבורה כי רבים מכם גם התאהבו בה. אז בבקשה, עזרו לנו להחזיר את זינה!

למעלה