תשובות
מה גורם לסוסים שאת מכירה למעוד על רגליים אחריות? - מעידה ברגליים אחוריות תבוא מכאב, צליעה, לעיתים קרובות מבעיה באגן או מעלה הרגל, ועוד. חוסר איזון יכול להיות לא מעט דברים, מתחיל בשרירים שלא מפותחים שווה יותר מהנורמאלי ועד לבעיה בצד אחד, פנימית או חיצונית. איך בדיוק את מתארת כשילה אצל סוס ש"סובל מחוסר איזון בצד הגוף", בשונה, מכשילה אצל סוס שלא סובל מזה? - זה לא עניין תיאור הכשילה, אלא מציאת הגורם, יכול להיות שתראה מעידה בצד אחד יותר אבל באופן כללי יותר, מלבד אסימטריה נורמאלית, יהיה שוני. ואגב רגליים אחוריות, תמצא הרבה פעמים שגובה האגן אינו שווה או שחוליות בגב לא יושבות במקומן. מי שראה פעם טיפול כירופרקטי לסוסים יבין על מה אני מדברת. לנוכח הערותיך על כאב בפה שיוצר מחנק העליתי בעבר מס' תמונות והסברים שמבהירים כיצד בזמן כאב אחיזת הראש מן הקודקוד ועד המצב שבו הלשון נלחצת אחורה ישנם מצבים בהם הלשון נלחצת אחורה ומפעילה את הסגירה על קנה הנשימה. אני מניחה שהעובדה שההדגמה הזו מבוססת על מחקרו של הוטרינר קוק חשובה לאור הזלזול שאתה מפגין. את יודעת, זה פורום, כוונת השימוש בו היא החלפת רעיונות, ואת הרי לא היית רוצה פורום פרטי שלך? - אני שמחה שאתה מודע לסיבה שהפורום קיים עבורה. החלפת רעיונות שונים אפשרית כאשר יש תחושה נעימה לא מזלזלת. אשמח לקרוא בפורום כזה.