מה הסגנון שלכם?

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה הסגנון שלכם?

בעקבות שאלה ששאלו אותי ואת אור ב"אירוח" שלנו לפני שבוע אני רוצה לשאול אתכם את אותה השאלה. איזה סוג משחק אתם אוהבים לראות? הגנות, יכולת אישית, דאנקים, מתפרצות, חסימות? ובכלל איזה סוג של שחקני משנה (כלומר, לא הסופרסטארים הכל יכולים) אתם מעדיפים? שחקנים אפורים שעושים הכל בשביל האחרים? סטופרים הגנתיים? מעופפים למינייהם? קלעי שלשות?

rapgamer4ever

New member
מממ... קצת קשה להגדיר

אני יכול להגיד שסוג ההיילייטס האהוב עלי הוא בלוקים. אני אוהב לראות הגנות ברמה גבוהה, בלי קשר לסקור. דאנקים זה נחמד אבל זה סימפטום של חולשת היריבה, כך שאני לא מת על זה במינונים גבוהים. אני יחסית מעדיף על פני דאנקים היילייטס של רכזים- מסירות גאוניות וקרוסאוברים. לא סתם כריס פול הוא השחקן שאני הכי נהנה לראות משחק. מבצעים של יכולת אישית זה בהחלט נחמד וגם הדברים שהכי זוכרים בסופו של דבר, אבל באופן כללי אני מעדיף לראות מאמץ קבוצתי (כל עוד זה לא משהו באמת מיוחד, ה-48 של לברון נגד דטרויט לדוגמה). השחקנים המשלימים שאני אוהב לראות הם דוקא לא אפורים, אלא כאלה שלפעמים עושים את ההבדל, במיוחד מבחינת מומנטום- כריס אנדרסן, אדי האוס וכאלה. ג'ייאר סמית' היה יכול להיות דוגמה טובה אם לא הייתי שונא אותו במקרה. השחקנים המשלימים שהייתי רוצה בקבוצה שלי הם ב-3 מלים: דמויי שיין באטייה.

עומר ו

New member
אני הכי אוהב לראות משחק יפה

כשאתה רואה התקפה שהולכת בצורה מושלמת, ומסתיימת בדאנק קל, זריקה פנויה וכו', זה הכי יפה, אבל אם מדברים על מהלכים אישיים אני הכי אוהב לראות בלוקים ויכולת אישית. אם הייתי צריך לבחור שחקן, הייתי בוחר את בן וואלאס של 2004, כזה תזמון לחסימות אתה לא יכול לקנות בחנות, וגם את אלונזו מורנינג, שפשוט הוכיח לכולם (אולי חוץ מלקרטר) שאי אפשר לקלוע עליו...

הגנות חזקות

אני אוהב משחקים של סקור נמוך שצריך להתאמץ כדי להשיג כל סל, משחק של חצי מגרש וקבוצתי, אוהב לראות ביגמנים אמיתיים שמשחקים בפנים ושיש להם משחק פוסט אפ רבגוני.

ThEgReEnKiNg

New member
אין סוג ספציפי.

אני נהנה גם ממשחקים וסדרות הגנתיות כמו דטרויט-ס"א מ2005 , שהייתה סדרה שממש אהבתי (חוץ מזהות המנצחת). אבל גם מאוד אהבתי את פיניקס השמחה של סטיב נאש. אני הכי מתלהב מגגות , יותר מדאנקים שלשות וכאלה , הכי מלהיב אותי זה איזה גג מטורף. השחקנים שאני הכי אוהב אבל זה דאנקרים , למשל אני ממש תופס מג'יימס וייט שהוא שחקן עלוב שסביר להניח שהרוב לא שמעו עליו , אבל הוא דאנקר ענק יותר טוב לדעתי מכל מי שמשחק היום בנ.ב.א.

yoavj1

New member
בעיקר דאנקים וחדירות

ובמיוחד אליי-אופים. אני פחות אוהב שחקנים שקמים ונופלים זריקות חצי מרחק/3 בלבד. בקשר לשחקני משנה - מן הסתם צריך כמה מכל סוג. אם השאלה מי אני מעדיף בקבוצה שלי, אז אני מניח שסטופר הגנתי. לראות אני מעדיף קלעי שלשות.

DDN

New member
שואוטיים

שחקני המשנה החביבים עליי בתחילת שנות ה90 היו ביירון סקוט בלייקרס - שחקן סביר שהפך למסיים נהדר הודות למג'יק. ג'רום קרסי שהיה בפורטלנד - היה מסיים נהדר. דן מארלי מפיניקס - דווקא בכיוון השני - שלשות. אני אוהב קצב מהיר עם הרבה נקודות. בשביל מה צריך הגנה?

pardoe

New member
קלעי שלשות

שיודעים לקחת אחריות ברגעים המכריעים

Oxycodone

New member
משחק קבוצתי והגנתי

ומשחק חכם....בשילוב עם יכולת אישית, אבל לא סטאר שמשתלט על קבוצה שלמה. אז מי הקבוצה הכי טובה בעשור הזה לדעתכם מהאלופות ? תראו את הקליפ היפה הזה http://www.youtube.com/watch?v=Z-dOXTh-DUo גם משחק התקפי מטורף כמו של פיניקס וגולדן סטייט שניצחה את דאלאס אני אוהב.

ThEgReEnKiNg

New member
מתגעגע לפיסטונס של אז

קבוצה אדירה , אני הכי מתגעגע לבן וואלאס שהיה פשוט שחקן אדיר באותה תקופה , פשוט תופעה. חבל שרוברט הורי הבן זו** לא נתן להם לקחת את האליפות השנייה.

נראלי אתה בעיקר אוהב את דטרויט ואת האנדרדוג

אני אישית גם בהרבה משחקים שלא מעורבת בהם אף קבוצה שאני ממש אוהב מעדיף את הקבוצה החלשה, זה כיף....

אין על בלוקים...

ונראה לי שכל מי ששיחק אפילו רק קצת כדורסל יסכים שזה הדבר הכי גדול שאפשר לעשות במשחק, לפחות בהנחה שהוא (כמוני) לא מסוגל להטביע. מעבר לזה, אני מת על חדירות מהירות - לא משנה אם בסוף יש אסיסט, לי אפ או דאנק.

אני אוהב קודם כל לראות משחק קבוצתי

מבחינת שחקני משנה אני אוהב שחקני משנה עם קליעה טובה, וגם שלא יבלטו אבל יתנו בשביל הקבוצה הכל. מבחינת היילייטס אהובים, אני בעיקר אוהב לראות אסיסטים, הדבר הכי יפה בכדורסל

Orenseg

New member
כדורסל חכם, התקפי וקבוצתי

עם עדיפות למשחק מהיר. לא אוהב בדרך כלל את הסקוררים האנוכיים שלוקחים על עצמם את כל המשחק. בתור שחקני משנה אני מעדיף את הglue-guys, שעושים הכל למען הקבוצה ויודעים איך לסייע לה להשיג את הW.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חייב לציין שאני ממש נהנה מהתשובות שלכם

נחמד לראות שלא כולם מחפשים רק את ההילייטס ואת הכוכבים הגדולים ושלכל אחד יש דעה שונה בעניין הזה.

חכם חזק ונכון

כאשר מרגישים שיש טביעת יד של מאמן ולא מאלתרים בכל התקפה (או נותנים את הכדור לסופרסטאר שיעשה משהו) שחוקי למסור למישהו בעמדה טובה יותר משלך ומשחק עובר דרך שלושה שחקנים לפחות(שאחד מהם ממוקם בפנים בפוסט). אהבתי לראות את מסירות העין עקומה של קיד בשיאו(פול קרוב אבל מבחינת ראיית המשחק עדיין לא שם) שחקן משלים שהייתי רוצה בקבוצתי - נדב הנפלד נחשב?

OrEl74

Well-known member
מנהל
ואיי תודה

אהה הכולרת שלך לא מתייחסת אלי באופן אישי טוב אז לא חשוב

כדורסל חכם

ניצול של נקודות חולשה בהגנת היריב, ללכת לאיש החם, הנעת כדור עד שמוצאים שחקן חופשי (נדיר לצערי בNBA). יש משהו בשלשה שצוללת עמוק ברשת שפשוט מרגש אותי. קשה לי לומר שזה קבוצות מאומנות היטב, אלא יותר העובדה שיש בעל בית על המגרש שיודע לעשות את כל הדברים הנ"ל. שחקנים כמו נאש. יש עוד כמה, אבל לדעתי במסירה הנכונה לשחקן הנכון ברגע הנכון אין כמו נאש. אני לא מת על האחד על אחד, או אחד על חמש, והזריקה הקשה. שחקנים אפורים? שחקנים של אנרגיות שנותנים הכל על המגרש, ולא מנסים לעשות משהו שהם לא יודעים. AB, ורג'או וגם ג'ון פקסון נניח בזמנו.

ynvgi

New member
איזה סוג משחק? משחק בו הלייקרס מנצחים

חחחח.... ובכל אופן - משחק זורם. בין אם בהגנה או בהתקפה, שתהיה תחושה שהשחקנים יודעים מה הם עושים ולא מאלתרים, ואז האילתורים מגיעים בצורה הכי טובה ויפה. שיהיה משחק קשוח אבל הוגן.

למעלה