סגן שר הבריאות יואב קיש: "קבינט הקורונה אינו מתכנס עקב התפתחויות סודיות".
רק עכשיו רואה את השרשור הזה והתשובה כבר ידועה כמדומני, אבל הצחיקו אותי (כרגיל) אנשי התשקורת הישראליים. היה להם נורא חשוב לציין שמשרד הבטחון הודיע שזה לא עניין בטחוני. מתוך כך הם למדו שסגן השר קיש כביכול שיקר. כמובן שהוא לא עשה זאת (כפי שכל מי שקצת עוקב אחרי האיש יכול היה לשער לכתחילה), אלא שהניחוש של הערוצים (בעיקר 12, כרגיל) שמדובר בעניין בטחוני או שאם זה לא בטחוני אז קיש שיקר, הוא כמובן היה המחורטט.סגן שר הבריאות יואב קיש: "קבינט הקורונה אינו מתכנס עקב התפתחויות סודיות".
אולי הניחו שמי שקרוי על שם פשטידה הונגרית לא יכול לשקר.רק עכשיו רואה את השרשור הזה והתשובה כבר ידועה כמדומני, אבל הצחיקו אותי (כרגיל) אנשי התשקורת הישראליים. היה להם נורא חשוב לציין שמשרד הבטחון הודיע שזה לא עניין בטחוני. מתוך כך הם למדו שסגן השר קיש כביכול שיקר. כמובן שהוא לא עשה זאת (כפי שכל מי שקצת עוקב אחרי האיש יכול היה לשער לכתחילה), אלא שהניחוש של הערוצים (בעיקר 12, כרגיל) שמדובר בעניין בטחוני או שאם זה לא בטחוני אז קיש שיקר, הוא כמובן היה המחורטט.
יבוא יום ואבין מדוע אנשים רציניים עוד צופים בערוצי ההבל האלה.
נראה לי שרצוי שתקרא שוב את דברי.אולי הניחו שמי שקרוי על שם פשטידה הונגרית לא יכול לשקר.
גם הומור צריך להסביר?נראה לי שרצוי שתקרא שוב את דברי.
רק אם הוא לא מצחיק.גם הומור צריך להסביר?
לא, הומור לא מסבירים אף פעם.רק אם הוא לא מצחיק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.