מה המצב?

Bartal j

New member
מה המצב?

יש לי היום יום הולדת ואני בת 17 אז אני רוצה לשאול שאלה קטנה ידיד שלי אמר לי פעם שיום ההולדת שלך זה תאריך ממש חזק וגורלי בשבילך גם מבחינה מאגית ושהאנרגיות שלך ביום הזה יותר מתחזקות מכל יום אחר מה זה אומר בידיוק? זה נכון משום מה זה לא ממש נראה לי אבל אולי יש בזה איזה משהו הגיוני קטן לא?

Bartal j

New member
אה ושכחתי להוסיף משהו חשוב

שאני חולה על כולם בפורום הזה ושכולם פה אנשים טובים ובאמת מקסימים חח יש לי מצב רוח מאוד טוב מאוד היום טוב לא בכל יום את מזדקנת בשנה חחח ומי יודע גם אם היום הולדת לא קור לאנרגיה מאגית אולי זה קור לשיפור ההרגשה הכללית הטובה וגורםלך להיות חזק יותר באופן פסיכולוגי ..

ToryMaster

New member
המממ

ביום ההולדת שלי אני מרוקנת מאנרגיות מכל סוג שהוא.

Weirdi

New member
אהא

זה ככה אצל הרבה אנשים. ביום ההולדת שלי אני תמיד מרגישה רע, בדיכאון קל, לא רוצה לעשות שום דבר למרות שהחברים שלי בדרך כלל כופים את זה עלי. ידוע שאנשים עוברים התמוטטיות עצבים קלות ביומולדת [הייתי בכמה וכמה מסיבות שהחוגג\ת כלאו את עצמם בשירותים והתחילו לבכות בגלל כל מיני סיבות לא כל כך הגיוניות]. אני חושבת שאנשים מרגישים דברים הרבה יותר חזק ביום ההולדת שלהם- ורגשות קיצוניים מביאים להתמוטטות. אבל אפשר לנתב אותם לכיוונים שונים.

Sashoosh

New member
קודם כל מזל טובבבבבבב ../images/Emo24.gif

דבר שני אצלי זה דווקא נכון... ביומולדת שלי יש לי מרץ ואני קמה ב-6 בבוקר, אני מעירה את כולם וצוחקת כל היום, זה היום הכי שמח וטוב שיש לי ואני לא מבינה למה אנשים דכאוניים או עצובים ביומולדת שלהם...

Bartal j

New member
תודה מאמי..../images/Emo8.gif

כן באמת ביום ההולדת הרגשות יותר קיצוניים וחזקים לשמחה או לעצב אז בכללי יש לו השפעה מסויימת על האדם ..

האפור

New member
כן מזל טוב ושימחה טוב:)

אני שותף להרגשה שלך בימי הולדת.. אני בשבוע לפני מרגיש לאט לאט איך אני נהיה יותר אנרגתי ומאושר בדרך הזויה במקצת... אז המסקנה שהגענו אליה היא שחל שינוי ביום ההולדת של אנשים ברמה האנרגטית, חלק מנתבים אותה לאושר החלק השני הפוך... אני מניח שזה בבאמת פסיכולוגי, התת-מודע אחרי כל השנים שאומרים לו שזה ה-יום שלו בטוח עושה משהו בנידון...

אולי כי יש שני תאריכים..

יש את העברי ואת הלועזי לפי מה שהבנתי כולם עזבו את העברי ועברו ללועזי מאז שישו נולד, אולי הוא לא המשיח לכו על העברי תנסו..

למעלה