מה המצב?

nכמ

New member
מה המצב?

מה קורה חמודים? נעים מאוד, אני יואל, אני בן 18 ואני דו-מיני. זה נראה אחלה פורום, ומקווה להשתלב פה
בהמשך ייתכן שגם יבוא לפה תותח מירושלים
הוא המאהב הסודי שלי

nכמ

New member
למה אתם לא מגיבים?!?!? ../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif

אולי כי שבת ו10 בבוקר עכשיו...

אבל זה רק פרט שולי... אני יגיב לך למרות שגמני לא מפה... אני בולי בת 15 מאילת ולמרות שאין לי ממש זכות אני יגיד לך ברוך הבא ותהנה :) זהו

nכמ

New member
נו אז מה הטעם שאת מגיבה לי?

חחחחח מה הטעם שאת מגיבה אם את לא כותבת בפורום הזה? טוב לא משנה... תודה שהגבת.. ואני מצפה גם לקבל תגובותו של resputin בקרוב כולל קבלת פנים חמה, ואני גם רוצה לקבל שוקו ועוגיות על הבוקר..

resputin

New member
כמו שאתם רואים, קצת ניקיתי כאן.

אחרי שהובהר ע"י אבי שזה לא המקום לשיחות פרטיות וכל ההודעות שם.. נענו, אחת על השניה, לכל הנמענים- פשוט מחקתי אותם. nכמ, ברוך הבא לפורום "גאווה צעירה", ויויאן של סמי, למקרה ולא נאמר גם לך -ברוכה הבאה גם כן לפורום, מקווה שתהנו כאן ותהפכו לבני בית. רק להבא, nכמ, בבקשה, בלי סצנות טרגדיה אם לא עונים לך אחרי עשר דקות ובעיקר בשבת בבוקר (כי אני אישית, ער עשרים דקות)- אנחנו רק אנשים, ואנשים אוהבים לישון.

nכמ

New member
תודה על הקבלת פנים...

אני קצת התאכזבתי כי ציפיתי לקבל שוקו ועוגיות. שמח לקחת חלק פעיל בפורום הזה

ברוך הבא!

אבל אני באמת חושב שאתה חייב ללכת לפסיכולוג... יש לך בעיות.... ואני לא בא במטרה להעליב, אני באמת חושב ככה.... גם פה, כשאתה שולח הודעות של "אף אחד לא אוהב אותי", וגם בפורום אחר בקטע של האדום.... שמע, זה לא הכי נורמלי שבעולם.... נראה לי יש לך איזה קטע שכולם חייבים לאהוב אותך ולהעריך אותך.... ואגב, אני באמת מעריך אותך, פשוט אתה כל הזמן מגזים....

resputin

New member
../images/Emo41.gif הודעות נמחקו כאן ../images/Emo41.gif

להבא, לבקשות למחיקת הודעות נא לשלוח מסר ולא להשאיר הודעה על דפי הפורום.

Midnight18

New member
הוצאת חשק להגיב לך

עם כל ההשתלחות הזו בכותבי הפורום. פסיכולוג מומלץ בחום,

nכמ

New member
איך אתם מצפים שאני אגיב?

כשאף אחד לא ענה להודעות שלי?

TwelveEyes

New member
אז עברו 40 דקות בלי שהגיבו לך...

הייתכן שזה משום שלא כולנו יושבים מול המחשב 24/7 וקופצים לענות על כל הודעה חדשה? תירגע קצת, ילד, זה סה"כ פורום.

TwelveEyes

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif תצטרף למועדון ../images/Emo8.gif

(מסתבר שרק אני לא רואה את ההומור בהודעה שלי
)

nכמ

New member
תפסיקו לצחוק עליי!!!

וזה בכלל לא היה מצחיק הניסיון שלך להשפיל אותי.. בסוף זה יהיה לא נעים. הבנת?!?!?

TwelveEyes

New member
אני מבינה שלא שמת לב...

שכבר מזמן הוצאת ממשוואת השיחה כאן? אל תיכנס לדרמות.

למעלה