מה המצב?

MoonSoFast

New member
מה המצב?

ראיתי מה כתובפה כל הפורום..... והחלטתילעשות סרייה של תמונות בנושא.....אני ודודי בלסר ואיתן אורבך....בוונדרקידס!
אזבא לכם גם? בפרפס וסיילנטס והכל? סתםם משעמם לי...רק שתדעו אני חדשה! תודה... הדיוות מדהימות!!!!!!

Dudi GirL

New member
חמוד ביותר...

אבל כווולם יודעות שדודי המאמי שלי!!!! חחחח מקווה שלא הפחדתי אותך? טוב ברור שלא... אנוואי הדוליז יצאו נורא יפות....! במיוחד אלה עם דודי!

ראש דשא

New member
הדס צודקת ביותר- (הוכחה אפילו)

חוק מס´ 210,934,798,246,290,835,623; אין לגנוב ממני את התואר של "מגדלת גראס על הראש" בתודה מראש ענברה

MoonSoFast

New member
ד"א מתוקות...

אני ראיתי את דודי ויש לי תמונה איתו!!!!! ודיברתי עם איתן אורבך אז נהההההה

Dudi GirL

New member
ד.א נשמה....

לי יש את הטלפון של דודי פגשתי אותו דיברתי איתו ויש לי חתימה! נה נה נה נה נה נה גם לך

MoonSoFast

New member
ועוד דבר.....

השיער שלי בתמונות שחור נכון? אני בלונדינית וצבעתי לשחור כי בלונד סאקס!

Dudi GirL

New member
מה שנכון נכון...

אגב זה ממש מפחיד! כל פעם שאני הולכת ל*ספרית שלי* היא אשכרה מנסה לצבוע לי את השיער לבלונדיני! היא ממש מופרעת! טוב סתם שיתפתי אותכן... ביי

ראש דשא

New member
כמה דברים (בלי להתערב או משהו-)

א. מה זה תחרות? מי ראה את דודי? מי הצתלם איתו? למי יש את החתימה שלו? ב. פשוט תגידי שיש לך שיער בלונדיני ואת שונאת את זה את לא צריכה ל"העביר" את זה ב"מסר סמוי"... לא משהו אישי פשוט אח שלי תמיד עושה את זה וזה כבר עולה לי על כל העצבים... וחוץ מזה, מה הקשר?

Mooa-Numi

New member
זה לא היה חכם...

להזכיר את דודי איתך ששתיים מהמעריצות הכי גדולות שלו פה (~דודי~). הלוואי והיה לי שיער שחור... לא אבל ממש שחור! לא חום כהה...): וענבר-מה הקשר לגראס שלך!? מיכל (The Menahelet!) נ.ב-ברוכה הבאה!

Dudi GirL

New member
טוב ונסיים את זה באווירה נעימה...

מה שנכון נכון שתיים ממעריצות הכי גדולות שלו דודי בכל מקרה ברוכה הבאה לפורום!

למעלה