מה המצב? חדש פה..

Trailb

New member
איזה שטויות, ממתי לא לשרת

הופך בנאדם לישראלי בדיוק כמו אחד שעשה צבא וטחן אבנים בגבול? אז זין סבבה? כי שום דוס שיושב בישיבה כל היום ועוד מקבל על זה כסף לא יהיה ישראלי כמו אחד שקרע תתחת שלו כדי להגן על אותו דוס.

Trailb

New member
מה אתה רוצה שאני ירשום בכותרת?

"יאללה, מי אתה שתחליט מי משרת את המדינה ומי מתעלק, הולך לשחק לי אותה נאור, אתה יכול להיות בקרבי אבל לא יכול להרוג ערבים, יאללה אתם בכלל קוראים מה כתבתם לפני שאתם לוחצים על "שלח"?" תגיד אתה עושה צחוק? כל אחד שהולך לצבא ולקרבי הולך להרוג ערבים? יש שירות אחר חוץ מהכיבוש. אנחנו צבא ההגנה לישראל בראש ובראשונה ולהרוג ערבים זה לא הגנה זה הסלמה. אז סבבה אני רוצה לשרת בעוקץ ולאתר מטעני חבלה והברחות סמים ולהגן על המדינה שלי ולא לצאת כמו מניאק ולכבוש שטחים של ערבים. "צבא זה אולי שיעור חיים בשבילך, זה לא אומר שזה שיעור חיים לכולם, ומי שלא עושה צבא ובוחר לתרום בדרכים אחרות, או אפילו לא לתרום, הוא ישראלי בדיוק כמוך, השיעורים שלו לחיים באים לידי ביטוי בדרכים אחרות, אולי אפילו טובות יותר מהשירות שאתה קיבלת. " הגבתי לך על זה בתגובה מתחת.

ehud Fatcore

New member
נראה לי,

הוא צריך לחכות עוד שנה. הוא יהיה סטלן והוא כבר לא ירצה לעשות קפיצות על הברחות סמים. הוא יתמוך בהברחות סמים על ידי עישון, שימוש, תהייה, עופפות ואהבה. דבר שני, הפעם זה מופנה אליך, פעם קודמת זה היה מופנה לאחרים שיצחקו עליך, כי אתה באמת בחור מצחיק.. אבל באמת, הפעם זה אליך. באמת אתה חושב שאם תלך לקרבי, אתה לא תפגע באחרים? או בכלל, אם תלך לצבא. אבל בעצם, כשאני חושב על זה, מה אכפת לי. אני מקווה שתמות בצבא, שתשרת את המטרה הזו. שתחייה חיים מלאים עד גיל 18, תדחוס אותם טוב טוב. תעשה כמה דברים, כמה שיותר. תעשה להקה, תתפרסם, תעשו ים סמים, תזדיין עם חברה של אימא שלך, תזדיין עם ים בנות מהשכבה, תגע לחברים שלך בבולבול. תתאהב, תעבוד, תחיה. תעשה ממש המון דברים. ותמות. כי אתה משעמם לי את הפיטמה והיא כבר לא מזדקרת ממך. יעני, האמתי שלא אכפת לי מההודעות שלך. אבל צריך שתבין שאתה מבזבז את הזמן שלך בלשמוע פאנק רוק ובכלל בחיים. תסתכל אל השמים, ותחתוך את הורידים. זה אותו הכיף כמו לבזבז שלוש שנים. או למות במהלכם. יצא לי חרוז:D:D:D:D

Trailb

New member
אז אתה שרמוטה פשוט ככה

כי אתה שם זין ומעדיף שאחרים ימותו (כאילו שכל מי שבצבא מת) ושאתה תשב בבית ותגרבץ. אני לא מאמין שיש עוד כאלה אנשים עם ראיה אגואיסטית ופרימיטיבית בעולם שלנו. וחאלאס כבר להתנשא מעליי, מה אתם כולה? חבורה של אנשים ששומעים פאנר אולי יותר זמן ממני אבל זה לא נותן לכם זכות להתנשא.

Dead Olmert

New member
השאלה היא מה אתה תעשה כבר בצבא

ואנלא אומר את זה מהתנשאות או משו

Trailb

New member
לא'דע בשבילי עצם השירות ביח'

קרבית זה תחושת סיפוק ענקית שאני מגן על אזרחי הארץ שאני גר בה ושומר על הגבולות (כמובן החוקיים) של המדינה שלי. זה נכון שקשה לשרת כבנאדם עם עקרונות שמאלניים וכנראה שאני גם יעשה הרבה בעיות אבל ביחד עם זה אני גם אגן על הארץ שבשבילי זה הכל. אז מה יקרה אם אני אתרום 3 שנים מהחיים שלי למען הגנה על הארץ? עצם זה שאני חיי פה זה זכות, וצריך גם לעשות משהו עצם הזכות הזאת וזה השירות הצבאי.

ronzed

New member
ככל שעושים יותר ויותר בצבא

מרגישים טוב יותר , אבל לא כמו שזה נשמע. מרגישים יותר טוב את היריקות לפנים, ואיך משתינים עליך. לאף אחד לא איכפת מה"תרומה", בצבא אתה כח אדם זול בשביל אנשים בדרגים יותר גבוהים שלא איכפת להם לא ממך, לא מהמדינה, ובטוח שלא מחיילים שמוחזקים בשבי. ואגב, הארץ לא צריכה צבא שיגן עליה מפני "אויב", היא צריכה בני אדם שיגנו עליה מפני חארות שמקדמים את האינטרסים שלהם. כאילו שמישהו רוצה באמת להיות ראש ממשלה או נשיא, אנשים סתם רוצים כמה בתים, משכורת שמנה, ולהרגיש שהביצים שלהם הכי גדולות. החיילים שבשבי יכולים להמתין עוד כמה שבועות אם הם עדיין בחיים, אם לא אז לא משנה. החיילים שחיים יכולים ללכת להרביץ לערבים, או לדוסים, אל לכל מי שלא משרת את האינטרס באותו הרגע. הכל על הזין.

ionuke5

New member
אז למה שזה יהיה על הזין שלך?

השינוי מתחיל בי. ואם פשוט תמשיך להגיד כמוהם זין על הארץ, על העולם, אני יעשה מה שטוב לי לא יקרה שום דבר טוב. אני בטוח שיש שרים וח"כ ואלופים בצבא שכן אכפת להם, ואני בטוח שהם מיעוט. הרי למה דרגים גבוהים כאלה צריכים לקבל כאלה משכורות שמנות וכאלה מכוניות מפוארות נהגים ומאבטחים?!?!? למה הכסף לא הולך למדינה?! כי הם מושחתים, אבל אני יכול להגיד לך שאם אני ילך לצבא יגן על המדינה, ויפגע אך ורק במי שמנסה לפגוע בי ובמדינה שלי קודם (גם אם אני אפר פקודות ואשב בכלא צבאי על זה), ועוד אנשים יעשו את זה אז יש טעם לצבא. ווואלה אם יקומו משם עוד אנשים שאומרים אני רוצה לשנות משהו במדינה הזאת, אז אולי הם יצליחו לגייס הרבה אנשים לטובתם ואולי הם יצליחו לשנות משהו. אבל פשוט כל האנשים האלה יגידו הכל על הזין, אז הכל רק ידרדר. ואני מסכים איתך שאנשים אוכלים תמדינה מבפנים, אבל מה זה יעזור לנו להשקיע את כל הכסף והכוח בשינוי מבפנים אם בסוף האויבים שלנו יגיעו מבחוץ ויפגעו בנו?

מספיק עם זה כבר

כל התאוריה היפה הזאת של אני אפגע רק במי שמנסה לפגוע בי במדינה אתה באמת חושב שזה הולך ככה בצבא? שלפני כל פעולה יגידו לך אוי הערבי הזה רע למדינה, הוא עשה את זה ואת זה והוא גם אנס את אמא שלך. באמת נראה לך? כל הכבוד שאתה מוכן לשבת בכלא צבאי בשביל העקרונות (פחחח) אבל כשאתה תתגייס עוד כמה שנים אתה תבין שזה לא ככה ואם תהיה ביחידה קרבית אתה תהרוג בדיוק את מי שאת מי שהמפקדים שלך אמרו לך להרוג. הכי הרבה שתגיע עם העקרונות זה אולי לא להתעלל בערבים במחסומים וגם זה לא בטוח אחרי 3 שנים של טחינה שכל אחד יראה לך כמו מחבל פוטנציאלי. ואל תגיד שאתה רוצה להיות בעוקץ, כי תאמין או לא גם בעוקץ זה בדיוק ככה וכשתיכנס לבתים בשטחים באמצע הלילה אתה לא בדיוק תבדוק איפה מתחילה ונגמרת הפעולה בלתי חוקית בעליל.

not from here

New member
זה אהוד פאטקור. ככה שאם יש תלונות

אז תבואו אלי, לא לבחור היפייפה שהיוזר הזה שלו. אז ככה, יונייק. תבין משהו, העקרונות שלך, כל האידולוגיה הזו. אין בה כלום. אתה צריך להבין. שאתה ורק אתה קיים בעולם הזה. ואם תחיה בדרך שאתה רוצה אז יהיה לך בן זונה. אתה לא צריך לעשות צבא. אתה לא צריך לעשות בצפר. אתה לא צריך לחיות. פשוט תיהיה, פשוש, וכולם יהיו גם. ואם אתה תיהיה סבבה איתם, הם יהיו סבבה איתך. ואם תאהב את העולם, העולם יאהב אותך. זה באמת הכי פשוט בעולם. בצבא אתה לא תשנה בכלום. את הממשלה אתה לא הולך לשנות. גם את העולם אתה לא תשנה. אבל אתה לא צריך. זה פשוט הנקודת מבט שלך. תסתכל שונה והעולם ישתנה. והדביל השני, בואנה אתה פשוט דביל. אין לי באמת מה לאמר לך. למי אכפת מי מת ומי חי. אני בטוח שלא לך. אם באמת היה אכפת לך מהעולם אז היית טס לאפריקה לעזור שם. או תורם את רוב הכסף שלך לאנשהו שבאמת מגיע למקומות האלה. ועוצר טרמפים לכל מי שצריך טרמפ. ומביא אוכל לכל מי שצריך לאכול. כי ככה עוזרים. צבא. זה גדול. אתה לא עוזר לאף אחד חוץ מלנשמה השטופת מוח שלך שבוחרת לחשוב שצבא זה חשוב. עכשיו, תחכה לעולם האמיתי שבאמת חיים שם, ולא לתיכון הזה שכולם בחלומות הארוכים שלהם על העולם הגדול, תחכה לצבא. תסיים את הצבא, ותתבכיין שיש לך מילואים כל שנה שאני כל שנה טס לחול. תחשוב על זה. בזמן שתיהיה במילואים. שאני בחול. מדליק ג'וינט. בןןןןןןןןןן זונה אחושרמוטה.

ionuke5

New member
אז זהו לא צריך אכפתלי להיות מכלום?

רק מעצמי ככה? וזין על הכל? אז אין לכם מה להגיד מול כל מיני אוליגרכים וקפיטליסטים שהורגים אנשים רק בשביל כסף, כי הם עושים אותו דבר... ואגב אני לא רוצה להיות בעוקץ אני רוצה להיות באיזה יחידה בנח"ל ואם יצא לי בכלל להגיע לגל"צ דרך הנח"ל אבל תכלס אני חושב שאני יפגע במישהו אבל אני צריך לראות, אבל התכוונתי בקטע של אם מישהו יירה לכיוון רק אז אני יעשה משהו נגדו, ולא ישים זין על המפקד ואני די בטוח שהוא לא יגיד לי גם אחרת. תתפלאו לא כולם סתם מניאקים כמו שאתם חושבים, יש אנשים טובים ואם לא אז צריך לשנות אותם, לפחות לנסות או משהו, בלעע, אני מצטער באמת שלפעמיטם מה שאני אומר נשמע מפגר אבל יש לי גם בעיות להתנסח

ionuke5

New member
אם זה אני אז לא

ולא כולם הורגים בצבא בשביל כסף, וצריך לדאוג שלא

BPOS

New member
אם זה אתה אז אתה הורג מפחד

אם זה המפקדים שלך אז הם הורגים בשביל כסף.. והרבה כסף.. ואם תסרב פקודה אז מה אכפת לו שתשב בכלא הוא עדיין יקבל את הכסף שלו.. כל הגאוות יחידה זה בולשיט מניפולטיבי לאנשים שאפשר לעשות עליהם מניפולציות בדיוק כמוך..

ionuke5

New member
מזה מפחד?!

אני אתן למישהו להרוג אותי, וזה לוא דווקא להרוג אותי אולי זה להשליך טילים על תושבים תמימים. ואני בכלל חושב שלא צריך ישר לירות ולהרוג אלא אולי למנוע ממנו לעשות את זה לקחת אותו בשבי או משהו. ומפקדים לוא דווקא הורגים בשביל כסף, וגם לוא דווקא הורגים (למרות שהורגים יותר מדי לדעתי), הם נותנים פקודה גם כדי להגן על המדינה, חלקם, חלק קטן מהם, החלק הגדול באמת עושה הכל כי זה העבודה שלו ולא מתייחס ברצינות יותר מדי לקטע של מלחמה ולחשיבות חיי אדם

BPOS

New member
לקחת בשבי?

ואז מה? להרביץ לו עד זוב דם או שיגיד משהו שימכור את החברי מהפכה שלו? ואז מה? לזרוק אותו לעוד כלא בארץ ולאסוף אותם כמו זבובים עד שיחטפו חייל ולסחור בו ובשאר שבויים כמוהו בשביל חייל קרבי כמוך?

למעלה