מה המצב? חדש פה..

Trailb

New member
מה המצב? חדש פה..

מה המצב אנשים? אני חדש פה.. אני מחפש קצת שירים שהם פאנק ישראלי חוץ מיוזלס ולדעת איפה אפשר להשיג.. ועוד משו בתור אנשים ששומעים פאנק אתם גם חיים את הדרך חיים הזאת? נגיד צמחונות, מחאה וכל זה? בתור צמחוני זה ממש מעניין אותי. ואם אתם גם אנטי-ציוניים ונגד שירות בצה"ל? יום טוב

yuval2192

New member
וואלה כנס לפה..

קודם כל להקות ישראליות man alive brutal assualt סמרטוט כחול לבן הפוסי של לוסי ניקמת העוללים soon in here dead rabins smase 4$ זה כמה להקות ישראליות טובות שכדאי לך לשמוע.. ויש עוד הרבה.. בקשר לדרך חיים.. אני אישית טבעוני.. יש פה הרבה אנשים טבעוניים לא כולם אבל יש ויש .. אני מאמין שרוב האנשים פה זה אנשים שהפאנק זה הדרך חיים שלהם וזה מתבטא בכל מיני דרכים..

Dead Olmert

New member
כןכןכן

יש לך בנוסף לזה גם את נכי נאצה, מחלקת חניקות שוטרים, SxFxTxC, monkey son of a donkey, BEER 7 ואת סרטן השד אם אתה רוצה להקה משדברת על נושאים כמו טבעונות ושמאל וכו' אז ההכי טובה לדעתי זה נקמת עוללים [=

ionuke5

New member
אתה רואה סיבה לא לשרת בצה"ל?

לדעתי אם כולם מתגייסים ומגנים על המדינה הזאת קצת ומשקיעים בזה קצת זמן וכוח במקום לרבוץ בבית, אני לרואה סיבה לא לשרת. מה שכן להרוג חפים מפשע זה טיפשי לחלוטין. אפילו חשבתי על זה עכשיו, אבל אם אתה לא מתגייס אז אתה מפר את השוויון, כי למה שכולם ישקיעו את עצמם בצבא בשביל המדינה, ואתה פשוט תרבוץ בבית?

VeganFish

New member
גדול!

להיות כמו כולם זה פאנק! להרוג חפים מפשע גם כן! CHAOS AND DESTROY!‎ הרי בשביל זה יש צבא!

SmokeyStover

New member
מה תדפוק

להרוגד חפים מפשע זה לא פאנק ולא נעליים ורשמת כאוס אנד דה סטרוי אתה כנראה לא יודע מה זה צבא, הוא מושתת על סדר אבל בלי קשר לכל החרא שנאמר פה צבא זה חרא.

Trailb

New member
תשובה:

אני רוצה לשרת בצה"ל, ואפילו ביחידה מובחרת ולשרת את הארץ כי אני רואה את עצמי ציוני. הבעיה היחידה שלי שאני מתגייס ובהשבעה אני מתחייב למות למען המדינה אבל אני לא רואה את עצמי כאזרח של מדינת ישראל אלא של הארץ. וואלה מאסתי בשלטון המושחת שיש לנו במדינה הזאת ואני לא רוצה לחרף תחיים שלי בשבילו. אין בכלל שאלה לגבי הריגה של חפים מפשע ובד"כ ערבים חפים מפשע, אני אסרב פקודה כי זה פקודה בלתי חוקית. אני צריך עוד לחשוב מה אני הולך לעשות עם ההשבעה ויש לי מספיק זמן (קצת פחות משנתיים), אולי זה נראה שולי אבל בשבילי זה עיקרון של ממש. ולמי שלא הבין יש הבדל עצום בין ארץ למדינה..

ה סקרן

New member
באמת, צודק

אם כולם עושים אז אתה לא תעשה? מה אתה, פריק? לכו זדיינו כולכם, מפרי השוויונות

VeganFish

New member
אני רואה פה קינאה‎‎

למישהו כואב כאשר אנשים באמת חופשיים חיים את חייהם כרצונם ולא לפי רצון של פוליטיקאים, בעלי הון ושאר חולערות בעלי אינטרסים. נשיקות, בייייי‎‎

ionuke5

New member
למה שתקבל הגנה ולא תיתן?

למה שתחיה במדינה ותקבל בטחון וזכויות, אבל לא תעשה כלום למען המדינה, לא תשלם מיסים, לא תשרת בצבא, פשוט תנצל את מה שמגיע לך ולא תיתן לאף אחד כלום. מה הם חיים חופשיים?

ionuke5

New member
אז זין עליך

למה שתקבל את כל זה? למה שלא תיקח אחריות? למה שתהיה חרא אל העולם ולא תעשה מה שאתה צריך לעשות?

ה סקרן

New member
כי אתה לא תגיד לי

מה אני צריך לעשות. אתה מוזמן להקשיב למי שסביבך, שאומר לך מה אתה "צריך" לעשות זה לא אומר שגם אני אעשה את זה. זה שמישהו הראה לך שזאת הדרך להיות ילד סבבה לא אומר שזאת הדרך הנכונה

VeganFish

New member
אכן אכן שטיפת מח טובה עברת.

א. זין על המוסג הזה "מדינה". ב. מי ואיך בידיוק מגן עליי כאשר בעצמו יוצר סכנה לסביבה? ג. אם אתה באמת רוצה לשרת את ה"חברה" לא צריך להתגייס, להיות עוד פקיד בקיריה ושכספי המיסים שאני משלם ילכו על עוד ג`ובניק בלאי. אתה יכול לעשות שרות לאומי, לעבוד בבית חולים או להיתנדב לפעולה ירוקה‎‎ שזה הכי בן זונה. יש מלא אפשרויות אלטרנטיביות.

Trailb

New member
VeganFish כנס שניה

א. באמת, אם איך שהמדינה שלנו נראית באמת צריך לשרוף את כל הממונים עליה ולהתחיל "לבנות" אותה מחדש. ב. אי אפשר להגן בלי לפגוע במישהו, זה חוק קבוע והגיוני. קח לדוגמא צמחוניים; אני צמחוני ומשתתף בחרם על היצרנים ומנסה לשמור על זכויות בעלי החיים. מצד אחד וואלה אנחנו שומרים על הזכויות שלהם ומצילים עוד תרנגולת אחת ביום אבל מצד שני ככה יש יותר תרנגולות בלול והגדלנו את הדוחק שלהם. וזה בא לידי ביטוי בכל דבר בחיים. ג. לדעתי ג'ובניק הוא לא חייל אלא בנאדם שמתעלק על המדינה אבל בוא נעזוב את זה, אין שירות קהילתי יותר טוב מלגרום לקהילה ביטחון כלומר לשרת ביחידה קרבית. שירות לאומי בסופו של דבר משרת חלק מאוד מסויים בקהילה לעומת הקניה של תחושת ביטחון. הדבר היחיד שבאמת יכול לגרום לי לסרב זה להרוג ערבים חפים מפשע, להרוס להם ת'בית או להגן על מתנחלים. אלה דברים שבאמת נוגדים את כל הערכים שלי ואין סיכוי שיגידו לי לעשות את זה ואני יעשה אותם. צבא זה חתיכת שיעור לחיים שלדעתי אסור לפספס כל עוד אתה ישראלי, מילא היית שוויצרי.

itaikuskus

New member
יאללה אני לא מאמין שיש עוד אנשים כאלה

והם עוד באים לפה.. "כנס שניה", מה זה פה, טוקבקים? "ג. לדעתי ג'ובניק הוא לא חייל אלא בנאדם שמתעלק על המדינה" יאללה, מי אתה שתחליט מי משרת את המדינה ומי מתעלק, הולך לשחק לי אותה נאור, אתה יכול להיות בקרבי אבל לא יכול להרוג ערבים, יאללה אתם בכלל קוראים מה כתבתם לפני שאתם לוחצים על "שלח"? יש שרשורים שלא מענינים את הביצה, ואתה מנסה להשאר בחוץ, אבל יש גבול לכמה חרא אפשר לאכול. צבא זה אולי שיעור חיים בשבילך, זה לא אומר שזה שיעור חיים לכולם, ומי שלא עושה צבא ובוחר לתרום בדרכים אחרות, או אפילו לא לתרום, הוא ישראלי בדיוק כמוך, השיעורים שלו לחיים באים לידי ביטוי בדרכים אחרות, אולי אפילו טובות יותר מהשירות שאתה קיבלת.

למעלה