מה המצב חברים?

mary17

New member
כן שירה יש להם מחשב בחדר ה"מנוחה"

יש להם גם ספה וטלויזיה שרואים דרכה איזה סצנה מצלמים שרון אלכסנדר הראה לנו פעם בבלוגים קטעים מהפרקים האחרונים
אי נוסטלגיה

היי גיא../images/Emo13.gifערב טוב../images/Emo9.gif

תמיד רציתי להגיד את זה
חחחח
חחח איזה חמוד אתה שאתה כותבבבב
פיספסתי אותך הפעם
אבל לא נורא...מקווה שתכתוב עוד
לאב יו
נטלי

קצת מידע על גיא../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

השחקן גיא לואל התחיל את דרכו בתיאטרון צה`ל. בוגר בית צבי 1996. שיחק עם `צעירי הבימה` בהצגות: `מנדרגולה`, `מלכוד 22`, `משחקי אימפרוביזציה`. השתתף בהצגות הבאות: `משחקים בדלת ממול` של תיאטרון `הבימה`, `כובע מלא גשם` ו`הבחורים שלנו` של תיאטרון הספריה, `סקפינו` ו`מבזק חדשות` של בית ליסין. בטלויזיה שיחק בסדרות `האשה האחרת` וב`טיפול נמרץ`. לאחרונה כיכב בסרט הסטודנטים זוכה פרס וולגין `כאב השיניים של הרצל`. וגם שיחק ב'חוכמת הבייגלה' בתור גולן

mary17

New member
היי גיא ערב טוב../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

ברוך הבא לפורום!! איך בצילומים??

Hollaback21

New member
היי גיא לואל ../images/Emo150.gif

שיחקת מדהים בחוכמת הבייגלה מצפה לראות אותך ב"טלנובלה בע"מ". איך זה לשחק עם יעל בר זוהר? עופר שכטר? ועוד שאלה - שמעתי ששיר הפתיחה יהיה הכי מדליק שיכול להיות. הנרי ומעיין (ניקה) . . . בהצלחה כולם מדברים עליכם! מקווה שזה יהיה הוט!

n u n i 3

New member
גיא..

רציתי להגיד לך שמ-א-ו-ד אהבתי את המשחק שלך בחוכמת הבייגלה, ובכלל את הסרט עצמו...אני יכולה לראות אותו בלי סוף..סרט מעולה מחכה כבר לטלנובלה, מקווה שיהיה טוב :)

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifבפעם הבאה...

להודעה שאת רוצה להגיב, פשוט כשאת מסיימת לקרוא אותה תלחצי על "הוספת תגובה" ותגיבי, על ה"וספת הודעה" לוחצים רק אם את רוצה לפתוח נושא חדש

Talia2005

New member
היי ושבוע טוב גיא

לצערי אני גם פעם ראשונה בפורום.אבל מאוד שמחתי להשתתף בו.יצא לי כבר לשמוע על "טלנובלה בע"מ" ובמיוחד שאתה משתתף שם.אני מתה לראות את ה"טלנובלה" הזאת אך לא יודעת אם אצליח,כי "למזלי " הערוץ "הוט 3" הפסיק לעבוד,אבל אני חייבת למצוא פתרון דחוף-----נשאר רק שבוע.אני מניחה שזה יהיה תפקיד קומי כרגיל----אתה הרי מצליח בזה.אבל מאוד אהבתי אותך ב"אישה אחרת" עם נאיביות שלך.ובכלל יש בך קסם מיוחד ,אפילו לא אצליח לתאר את זה.אני מאחלת לך הצלחה רבה רבה ועוד יכולה להגיד אתה בכלל לא השתנת. אני מקווה שיצא לי עוד להשתתף בפורום הזה

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

נירא לי שהוא כבר לא יראה את זה.. לאדעת אולי כן... אבל אני אומרת שכדאי לך לשלוח לו מסר
בטח הוא מאוד ישמח

מתוקה.....

תודה על הפירגון. תפתרי את בעית הערוצים כי אני מאוד מעונין לשמוע את חוות דעתך. רק טוב גיא

מתוקה.....

תודה על הפירגון. תפתרי את בעית הערוצים כי אני מאוד מעונין לשמוע את חוות דעתך. רק טוב גיא

למעלה