מה המצב חברים?

ממש 2ו2ה

New member
אהלן!!

ממצב? אך בצילומים? האם היום לך צילומים עם טלי שרון? ואך זה בכלל בצילומים?

היו לי צילומים איתה.

בסדרה אנחנו אוייבים וממש שונאים אחד את השני. אבל אני מת עליה היא מקסימה. גם שחקנית מאוד מוכשרת וגם מאוד מצחיקה אותי.

היי גיא../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif

בהצלחה
~love u~

Shaaachar

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo41.gifגיאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

מה קורההההההההה?
תדע לך שזה ממש נחמד שאתם כותבים לנו כאן בפורום, ואני שמח להודיע לך שאתה השחקן הראשון שכותב וגם מגיב להודעה שלו
אז מה קורה?
יצא לי לראות אותך קצת ב"האישה האחרת" ואתה משחק ממש טוב! אולי תספר לנו קצת על הדמות שלך בסידרה, איך קוראים לה ואם אתה מתחבר אליה?
ובקיצור מה התפקיד שלה?
זה יהיה נחמד! חיחי אז בקיצור ברוך הבא לפורום, ובכלל לעולם הטלנובלות

הלוווווווו

לדמות שלי קוראים בני קייזרמן ואם להודות באמת אז הוא פשוט מגעילן אמיתי.היות והוא מנהל את ערוץ שוס - יש לו המון כוח בידיים. כוח שהרבה פעמים הוא מנצל לרעה. הוא מאוהב בעצמו עד הגג ובטוח שהוא גאון. כמו כן הוא מעריץ שרוף של ג'ורג' מייקל. (?????) קשה לי להגיד שאני מתחבר לדמות אבל היא מאוד מצחיקה אותי בחוסר הרגישות שלה ובהתנהלות הפלצנית שלה. אז מאוד כייף לי לשחק אותו! מקווה שהוא גם יצחיק אתכם.

נראה לך שהם כותבים כי בא להם ?

זה יחסי ציבור של הסידרה. אמרו להם לעשות את זה. וברור שהם יגידו רק דברים טובים על הסידרה ועל השחקנים האחרים. נראה לי ש"הוט" באמת נואשים.

אם מה שאתה טוען נכון. אז כל הכבוד

לך שאתה מתעניין בצופים ושאתה לא מרים את האף כמו רוב השחקנים

לדיאנה

לידיעתך שחקנים הם אנשים כאלה שעושים את מה שהם אוהבים לעשות. העבודה שלנו זה הדבר הכי נעים שקורה לנו . זה לא רק מקור פרנסה עבורנו אלא מיצוי עצמי ותוכן בחיים. כשאנחנו מספרים שאנחנו אוהבים את הסדרה זה לא בגלל שהוט "אמרו" לנו . כי הוט רק סיפקו לנו סיבה נוספת להנות מהמקצוע הזה. שחקן מובטל הוא אדם אומלל ושחקן עובד ויוצר נהנה מכל רגע. לכן זה פשוט לא נכון וציני מצידך לחשוב שמכריחים אותנו ליחצן את הסדרה. מעט הנערות והנערים שמתכתבים פה בפורום הם לא הקהל הגדול שצריך לפרסם עבורו את הטלנובלה. כל משפט שנכתב פה בא מאהבה למקצוע וכבוד לעבודה שלנו. ובעיקר כי אנחנו חשים את האהבה הגדולה והציפייה של החברה' מהפורום כלפינו וכלפי הטלנובלה.

לא טענתי שמכריחים אותכם. רק מעודדים

ולא התכוונתי שאומרים לכם לכתוב כאן שאתם אוהבים את הטלנובלה או לא אלא שתיכנסו כדי שזה ימצא חן בעיני הצופים ושזה יכול ליחצן את הטלנובלה. עובדה שכן חשוב לכם הקהל באינטרנט כי אני נתקלת במלא יחצנות לטלנובלה הזאת באינטרנט. ויש כאן לא מעט נערים ונערות יותר נכון ילדים שהם הקהל העיקרי של הטלנובלות. כמו שאמרתי לגיא, אם אתה באמת נכנס לכאן מרצונך החופשי ולראות את תגובות הצופים כלפיכם אז כל הכבוד לך. כי רוב המפורסמים מרימים את האף ואין הרבה מהם כיום שמשתתפים עם הצופים ונכנסים לפורומים בזמנם החופשי ומרצונם החופשי.

כמו שהוא אמר...../images/Emo4.gif../images/Emo185.gif

הוא ייחצן את הטלנובלה בפורום הרישמי שלה
לא קצת דפוק
במילא אנחנו הולכים לראות את הסדרה... דווקא פה הוא ייחצן
וכשגיא הלך טענת שזו יחצנות, כשהוא חזר פתאום כל הכבוד לא שהוא לא מרים את האף וכותב פה מרצוני החופשי. זה מה שנקרא "צביעות"
(בקטנה
, אבל עדין.
)

למעלה