מה המצב, אנשים?

מה המצב, אנשים?

טוב, אז מה אני אספר לכם? אם שמתם לב, לא כתבתי פה די הרבה זמן, וזה בגלל שתי סיבות: הראשונה היא שהמחשב שלי מדי פעם פשוט נכבה שתי דקות אחרי שאני מדליק אותו, והסיבה השנייה- התגייסתי! הרבה זמן חשבתי על להשתמט, אבל היססתי עד שהיה מאוחר, אז החלטתי שאני אנסה להתגייס, ואז נראה...... היומיים הראשונים היו ממש קשים נפשית בשבילי, אבל אז נעשה קל יותר, הכרתי הרבה אנשים ונעשה די כיף..... אם לא השמש, שאני לא יודע איך היא לא הרגה אותי עדיין, בכלל היה סבבה...... אבל עכשיו אני יושב מדוכא, כי נפגשתי היום עם מלא חברים והבנתי שאני לא אראה אותם מינימום שבועיים (שבת הבאה אני סוגר בבסיס)...... טוב, נתגבר על זה...... אגב, זוכרים את החבר ההומופוב שלי, שפחדתי לספר לו? סיפרתי לו, והוא אמר שהוא אוהב אותי בדיוק כמו שאני, וזה לא משנה כלום ביחסים שלנו, אז זה שימח אותי..... עכשיו אני מרגיש ממש טוב עם זה שסיפרתי לו...... טוב, אני זז לישון, כי אני חייב לקום היום עוד איזה שעתיים...... אוף..... טוב, נראה אתכם עוד שבועיים......

נ.ב.

דנה, את מוזמנת להרים טלפון באחד מהימים (בלילה כמובן), כי לא יצא לנו להיפגש לפני הגיוס......

SarcaSeriouS

New member
שמח שהכל הסתדר בשבילך ובהצלחה בצבא!

כן, האמת שדיי נעלמת מהפורום. היי, גם אני השתמשתי בתירוץ הזה של הצבא... כשאתה תענה אני כבר לא אהיה אז מה אני בכלל כותב את ההודעה הזו? בקיצור, בהצלחה בטירונות. ושמח שהחבר שלך קיבל אותך כמו שאתה. דנה, את יכולה להרים אליו טלפון מדיי פעם, את יודעת... ! ד"ש לדנה!

PinkyRaSta

New member
אלי D:

שמחה שאתה מסתדר שמה וגם בנוגע לחבר ש'ך, אני אישית לא עושה כזה ביגי מ"לספר" והכול, אבל לומשנה. הוא הומופוב וקיבל? כנראה אתה ממש חשוב לו. חיחי עכשו הוא כבר לא המופוב? :O ותגיד, ניצן התגייס?

למעלה