מה הם עשו לך..

dance of life

New member
מה הם עשו לך..

אתה שם כבר שנתיים.. נכנסת כל כך מדהים, כזה תמים, כזה טוב.. ואיפה ניתן למצוא אנשים מדהימים כמוך בעולם הזה.. הלב שלך היה הרחב ברחבים והחיוך שלך היה מתמימים ביותר.. וכל כך אהבנו, וכל כך האמנו שתצא משם בשלום.. אבל הזמן עובר ואני עכשיו מבינה מה הם עשו לך.. לקחו לך את התמימות, את טוב הלב.. הרסו אותך.. אני עולה לבמת התיאטרון ומשחקת את המציאות שלך.. איך איבדת 10 חברים בגלל המדינה ועכשיו איבדת את עצמך. וכל יום שעובר הלב שלי נשבר מחדש רק מהמחשבה על המציאות שבה אתה חי... וכששאלתי אותך אם גם אתה עושה מה ששאר החיילים עושים, אם גם לך הרשע התגבר על הלב, ענית לי "את מכירה אותי.. אני בורח" ולא האמנתי כמה שהלב יכול להשבר רק מדאגה למישהו.. רק מפחד שיקרה לך משהו.. הם הרסו אותך..וכמו שאמרת "המדינה הזאת מנצלת את הטובים בבניה 3 שנים ואז זורקת אותם לעפר" ואני לא מאמינה שאתה אחד מהם.. שאתה עוד קורבן, שאתה מת מבפנים כשם שכל חבריך מתים מבחוץ... ואני כבר לא יכולה לשמור עליך כי אתה לא נותן לי.. מעולם לא נתת בעצם. ואני מתפללת אהוב, מתפללת יום-יום לשלומך.. מחכה שיזרקו אותך משם... שיעיפו אותך כבר ואז תוכל לחיות!!!!! איך אתה חי שם?!?! איך אתה רואה כאלה זוועות ואתה עוד נושם?? הבטחת לי שלעולם לא תעשה דברים כאלה ואתה כן!!! אתה מכה סתם, סתם כי בא לך ואתה זועם על האנשים הלא נכונים, ואתה הורג, והנשק הוא החבר הטוב ביותר שלך.. ויותר משכואב לי עליך, כואב לי עליהם.. חוסר אונים.. חוסר אונים זה כל מה שהם מכירים.. ולמה..? כי המדינה הזאת הפכה אנשים מדהימים כמוך למפלצות!!!!!! ואיך אני שופטת אותך בכלל.. אחרי מה שעברת.. אחרי מה שראית.. אחרי כל החברים שאיבדת בשטחים ובלבנון ובעזה ובשכם.. ובכל מקום.. ואחרי שנפצעת והם לא טיפלו בך ואחרי הכל הכל הכל.. איך אני מעזה.. אבל מי מקנה לנו את הזכות לקפח את חייו של אחר..? לעולם לא אבין... רק אמשיך להתפלל שישמור עליך האל.. שישמור ולא יקח אותך!!! יש לך אחיות קטנות לטפל בהם.. יש לך את ההורים שלך שכל כך דואגים. ואם שרדת את כל מה ששרדת עד עכשיו, תשרוד עוד שנה.. עוד שנה אחת, אולי טיפה פחות..וכמו שאתה תמיד אומר "לחופש אין מחיר אבל יש לו תאריך..." ואני מחכה.. לתאריך הזה שישחרר אותך מהכלא הזה!! מהחיים הארורים האלה במוצב המטומטם הזה... שרק ישמור עליך האלוהים... רק תבטיח לי.. שלא תעשה את זה יותר, תבטיח לי.. בבקשה.. שלך תמיד..

למעלה