בנט לא התחיל, עמית סגל אף צחק נראה שבישראל יש רק מפלגה אחת. כי אותו ליאור חורב שהגה את הסיסמא "ליכודניק אמיתי מצביע בנט" לא היה מקורי וב-2015 כתב את הסיסמא: "ליכודניק אמיתי מצביע כחלון" ועמית סגל הלך אחורה לתקופה שליברמן והאיחוד הלאומי שאז כלל את המפלגה של בני אלון ז"ל מולדת ואת תקומה שממנה צמחה הציונות הדתית של סמוטריץ' אז גם בני אלון ז"ל וליברמן כתבו ב-2003: "ליכודניק אמיתי מצביע האיחוד הלאומי". וגם בתוכנית אחרת כשבן כספית טען שהבחירות הן לא בין ימין לשמאל, עמית סגל צחק שהבחירות הם בין נתניהו לבין הליכוד שכל האופוזיציה זאת דרך הליכוד.
אגב גם הסרטון לא מקורי גם בבחירות המיוחדות ב-2001 בין אהוד ברק לאריק שרון ז"ל, בליכוד טענו, אגב בצדק, שבן גוריון ז"ל ורבין ז"ל, היו מצביעים לשרון ז"ל.
תסביר מהו הצדק שאתה מוצא בדברי הבל מהסוג הזה?אגב גם הסרטון לא מקורי גם בבחירות המיוחדות ב-2001 בין אהוד ברק לאריק שרון ז"ל, בליכוד טענו, אגב בצדק, שבן גוריון ז"ל ורבין ז"ל, היו מצביעים לשרון ז"ל.
ברק סטה מכל העקרונות של מפלגת העבודה ושל מפא"י ההיסטורית ושרון ז"ל התמודד על מצע מפא"יניקי למהדרין.תסביר מהו הצדק שאתה מוצא בדברי הבל מהסוג הזה?
כרגיל, אין קשר בין דבריך למציאות.ברק סטה מכל העקרונות של מפלגת העבודה ושל מפא"י ההיסטורית ושרון ז"ל התמודד על מצע מפא"יניקי למהדרין.
בחלומות שלכם
דווקא לפי הסקרים שאתה מאלה שנהנים להתבסס עליהם (על אף שאין להם כל רלוונטיות עניינית כיום) מליונים מאזרחי ישראל צפויים להצביע לראש הממשלה הנבחר-מכהן מר בנימין נתניהו הי"ובחלומות שלכם
אף אדם שפוי לא יצביע למחריב המדינה נתניהו ימ"ש
מעניין, הרב נוח לי. כשקריית שמונה בחרה ראש עיר שלא לרוחו של ביבי, אתם מענישים את העירדווקא לפי הסקרים שאתה מאלה שנהנים להתבסס עליהם (על אף שאין להם כל רלוונטיות עניינית כיום) מליונים מאזרחי ישראל צפויים להצביע לראש הממשלה הנבחר-מכהן מר בנימין נתניהו הי"ו. אז אולי צריך להחליף את העם כפי שיש המציעים ואולי נכון להגדיר מליונים מאזרחי ישראל כבלתי שפויים. אבל מה לעשות, הם עדיין בין המכריעים. כך שזולת שחרור קיטור בקללות ותיאורים האלה, הרבה תועלת אין בדבר.
נכון משתי סיבות:בחלומות שלכם
למפלגה הגדולה במדינה? וזו שמפריעה לחורבן ורצח ההמונים שאתה כ"כ אוהב?בחלומות שלכם
אבל זאת מפלגה ששליש מחברי הכנסת שלו או חסרי אחריות שלא מבדילים בין דלק למים או רוצים במודע מלחמת אחים/אזרחים.למפלגה הגדולה במדינה? וזו שמפריעה לחורבן ורצח ההמונים שאתה כ"כ אוהב?
אתה חי בהזיות
אני לא אוהב את חברי הכנסת שלך, מסיבות טובות בהרבהאבל זאת מפלגה ששליש מחברי הכנסת שלו או חסרי אחריות שלא מבדילים בין דלק למים או רוצים במודע מלחמת אחים/אזרחים.
אין לי חברי כנסת, המפלגה שהצבעתי לה לפני 3.5 שנים לא עברה את אחוז החסימה. ובמפלגה שאני מתכוון להצביע לה אני מכיר רק חלק קטן מהח"כים ומהמפלגה שבגלל אני מצביע לאיחוד מפלגות אני מכיר רק 4 ח"כים כולל היו"ר.אני לא אוהב את חברי הכנסת שלך, מסיבות טובות בהרבה
אלא שזה לא רלוונטי באותה מידה
לפידון מצוי. מתלבט בין שלל הנוכלים מעוררי הקבסאין לי חברי כנסת, המפלגה שהצבעתי לה לפני 3.5 שנים לא עברה את אחוז החסימה.
ככה זה עם לפידוניםובמפלגה שאני מתכוון להצביע לה אני מכיר רק חלק קטן מהח"כים ומהמפלגה שבגלל אני מצביע לאיחוד מפלגות אני מכיר רק 4 ח"כים כולל היו"ר.
אתה שוב מתלבלב ו/או נוקט בשיטת ההשלכה. יש בדיוק צד פוליטי אחד שמעונין במלחמת אחים. הוא מונהג ע"י לפיד וחבריו. למרבה הצער זה כולל את האיידול שלך מזה זמן מה.אבל זאת מפלגה ששליש מחברי הכנסת שלו או חסרי אחריות שלא מבדילים בין דלק למים או רוצים במודע מלחמת אחים/אזרחים.
בכל פעם שדודי אמסלם פותח את הפה הוא יורק על חצי עם. שלמה קרעי רוצה להשתלט על התקשורת שחצי עם רואה כהוגנת.אתה שוב מתלבלב ו/או נוקט בשיטת ההשלכה. יש בדיוק צד פוליטי אחד שמעונין במלחמת אחים. הוא מונהג ע"י לפיד וחבריו. למרבה הצער זה כולל את האיידול שלך מזה זמן מה.
שלמה קרעי יודע את זה? לא יודע מה אמסלם אמר (או מה זה קשור לענייננו).בכל פעם שדודי אמסלם פותח את הפה הוא יורק על חצי עם. שלמה קרעי רוצה להשתלט על התקשורת שחצי עם רואה כהוגנת.
כשנתחיל לטבוח אלה באלה, זה משנה מי התחיל?אתה שוב מתלבלב ו/או נוקט בשיטת ההשלכה. יש בדיוק צד פוליטי אחד שמעונין במלחמת אחים. הוא מונהג ע"י לפיד וחבריו. למרבה הצער זה כולל את האיידול שלך מזה זמן מה.
בהחלט.כשנתחיל לטבוח אלה באלה, זה משנה מי התחיל?
שאפו על המצאת כלל. הוא כמובן לא משנה את המציאות. עדיין יש בדיוק צד אחד שדוגל וחולם חלומות רטובים על מלחמת אחים. זה לא הצד שלי או של נתניהו. מציע הסתכלות ארוכה במראה. בהצלחה.הכלל אומר שמי שבשלטון אמור להרגיע, לכם יש את הכח. מלחמת אחים כנראה משרתת את האינטרס של נתניהו ובוחריו. אין על נתניהו כמו שהוא קורא ומרגיש את הבייס שלו. אולי זה מה שאתם רוצים. חרבו דרבו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.