מה הכי נורא

שי ז.

New member
?

תינוקת בת 8 חודשים לא בוחרת לעשות עגעילים אלא ההורים שלה. ילד בן 5 לא קונה את הצעצועים שלו אלא ההורים קונים. ילדה בת 8 לא תעשה גוונים אם אימא שלה לא תיקח אותה למספרה לעשות אותם. ילד בן 15 לא יכול לעשות קעקוע בלי חתימת ההורים. יש דברים נוראים שילדים עושים ולהורה אין יכולת למנוע אותם אבל הדברים הנ"ל הם נטו בשליטת ההורים.

KallaGLP

New member
כפי שאמרתי, תודה על המחמאה.

כן, אני אמא נוראית כי אני לא מתנגדת לקנות לבן שלי רובה צעצוע. ולא, אין לי שום נקיפות מצפון בעניין.

שי ז.

New member
רובה צעצוע זה לא משהו שהייתי קונה אבל לא

רואה בזה סוף העולם. לחורר תינוקת, לקעקע ילד או לעשות גוונים לילדה בת 8 זה חמור הרבה יותר (לגבי התינוקת בגלל הכאב המיותר ולגבי השאר כי זה להרוס להם את הילדות).

אמאדובה

New member
קשה להחליט ../images/Emo5.gif

הילד בן ה-5 הכי פחות נורא בעיניי (כמו שנאמר כאן, זה טבעי לגיל הזה עד כמה שנרצה או לא. אני לא קונה משחקי מלחמה כמו רובי צעצוע, אבל יש מקדחת צעצוע שמשמשת כרובה בשעת הדחק
) נראה לי שהילדה בת ה-8 הכי נורא בעיניי כי זה מסמל את היעלמה של הילדות כפי שאנחנו מכירים אותה.

ע ל ו מ ה

New member
תינוקת עם עגילים ../images/Emo122.gif

אכן, כי לא שאלו אותה (וזה גם נראה כל-כך... ברוטלי). ואפילו לא מחמיא, על הראש הקטן והשיער הקצר... הזדעזעתי לגלות שאחייניתי בת החודשיים!! נוקבה ויש לה עגילים
.

Jen74

New member
השאלה מאוד כללית

לגבי הילדה בת ה- 8 בכל אופן. אם הכוונה לילדה בת 8 שבאופן קבוע שמה לק וההורים מרשים לה, זה לא בסדר לדעתי. אם מדובר על התגנדרות במסגרת משחק או פורים, אז זה ממש לא נורא. אני מסכימה שלעשות עגילים לתינוקת זה משהו שמטריד אותי . כפי שציינו לפניי, תינוקת לא ממש יכולה להחליט בעניין ולא ממש שואלים לדעתה. ינער בן 15 אמנם יכול להחליט אבל הוא לא כל כך מבין את ההשלכות של מעשיו בגיל כזה וזה נורא בעייניי באותה מידה כמו עגלים לתינוקת. אני לא אוהבת לראות ילדים משחקים במשחקי מחלחמה אבל כנראה שאין ברירה וילדים תמיד ישחקו במשחק אלים כזה או אחר.

avishag8

New member
חדשה כאן..

לדעתי הכי פחות נורא זה ילד בן 5 עם רובה צעצוע והכי נורא תינוקת בת 8 חודשים עם עגילים , כי לא שאלו אותה..

meroi

New member
לגבי ילדה עם עגילים

למי שעגילים לתינוקת מזעזעים אותו נקודה למחשבה ומה לגבי ילד שבגיל 8 ימים מלים אותו בלי לשאול כמובן את דעתו בעניין??? וכן, גם אני עשיתי ברית מילה לבן (לא בעצמי כמובן) ואני לא בטוחה שזה היה הדבר הנכון לעשות שני המקרים הם נורמות חברתיות, משום מה, על ברית מילה אנשים לא מרימים גבה ולא מזדעזעים, וזה הרבה יותר כואב לתינוק מעגילים באוזניים נראה לי שהנחתתי פה פצצה...לא נורא, יהיה מעניין

ע ל ו מ ה

New member
מסכימה אתך

מזעזע לא פחות. וכן, גם שני בני נימולו. אכן, בעיקר מהסיבות החברתיות - שלא יהיו חריגים. ועכשיו כשהצפת את הנושא ואני חושבת למה התינוקת עם העגילים זיעזעה אותי לא פחות... נדמה לי שגם פה יש צד חברתי. לפחות במקומות בהם אני מסתובבת, לא מקובל לעשות עגילים לתינוקת קטנטנה. אז האחיינית שלי, לא רק שסבלה את הסבל הפיזי, אלא שהיא גם חריגה...
.

ואני שואל למה אתם בעמוד הראשי עם תמונה של

ארבעה ילדים שנראים פלסטינאים? כאשר השרשור הזה בכלל לא מדבר על מה שהם מפרסמים?

meroi

New member
יש לך רעיון אחר איך למשוך רייטינג?

סתם, בצחוק, לא אני שמתי את זה אבל זו שיטה נפוצה בתשקורת

פלגיה

New member
אני לא אחראית על הפרסום בדף הראשי

אני אחראית על השאלה בפורום הזה, ואליו לא צירפתי אף תמונה. תלונות אפשר להעלות בפורום משוב.

black scar1

New member
הגעתי מהעמוד הראשי

הכי נורא זה הדוגמא של הילד בן 15, מהסיבה הפשוטה שקעקועים בניגוד לכל השאר הם דבר בלתי הפיך, וילד בן 15 לא מספיק מבוגר בשביל החליט החלטה בלתי הפיכה. כל השאר לא כאלה נוראים. בקשר לילדה בת 8- עם לק אין לי בעיה- כי בגיל הזה זה בעיקר משחק בשבילם. הגוונים זה קצת בעייתי- וכניראה הבעייה היא יותר של ההורים (כי גוונים על ילדה בת 8 מגיע מהכיוון של ההורים לא של הילדה). העגילים לא סוף העולם, אם כי לדעתי הם לא נחוצים ואני אישית לא הייתי עושה. עם הרובה אין לי שום בעיה, ואין לי ספק שילד בן 5 יודע שלירות ברובה זה רק משחק. וגם אם לא, בכל מקרה לילד בן 5 לא אמור להיות גישה למשהו מסוכן. עד שהוא יהיה מספיק גדול בשביל שיהיה לו גישה לרובה אמיתי, אני בטוחה שהוא ידע את ההבדל בין רובה צעצוע לרובה אמיתי. ולכל מי שנגד הרובה, באמת מעניין אותי לדעת למה אתם נגד זה? מה אתם חושבים שיכול לקרות מזה? אתם באמת חושבים שילד יגדל יותר אלים ויותר לוחמני אם הוא משחק עם רובה בגיל 5? אני אישית לא רואה קשר.

meroi

New member
גם בצבא מתאמנים קודם על "יבש"

זה לגבי רובה צעצוע

aureliano1

New member
ילדים לא "מתאמנים" - הם משחקים

ברגע שבו יתחילו לאמן ילדים איך לטהר חדרים בעזרת רימונים, לבצע מארבים ומעצרים אז זו תהיה בעיה. ילדים שמתרוצצים עם רובים וצועקים "בום בום" - זה דבר שלא פוגע באף אדם.

פלגיה

New member
ממש ככה

היו פעם "ילדי ה-RPG" שנשאו מטולי רקטות וכלי נשק. זאת בעיה. אבל סתם ככה לשחק בדמוי נשק לא נראה לי בעייתי לאף אחד. להיפך. יכול להיות שבכך הם ממצים את מלאי האגרסיות שלהם ליתר חייהם.

למעלה