מה הכי מפחיד אתכם ?...

shira245

New member
מה הכי מפחיד אתכם ?...

אתמול במסיבת כיתה, התחלנו לדבר על החיים שאחרי התיכון. בביה"ס הכל ברור וקל(פחות או יותר)- אבאמא דואגים לנו, יש לנו מסגרת, אנחנו יודעים מהן החובות שלנו והכל *יחסית* פשוט יותר. כל השנה אמרו לנו איך נתגעגע לביה"ס ולרוב ביטלנו אותם ואמרנו נראה לכם!? אבל חודש אחרי, הרוב הודו שהם מתגעגעים. פתאום צריך למצוא עבודה ולהרוויח כסף בעצמנו, הגיוס כ"כ קרוב וההחלטות שנעשה, הבחירות שנבחר, המעשים שנעשה, תהייה להן השפעה. מה שנעשה עם החיים שלנו תלוי בנו, ואחרי 3 שנים שבכל פעם שהייתה לי בעיה יכלתי לפנות למחנך וידעתי מה אני צריכה לעשות ופתאום, אני חופשיה, וזה יכול להיות מפחיד.. אז אחד אמר שהוא פוחד שהוא בסוף ימצא את עצמו עובד באיזה עבודה משעממתת, מישהו אחר אמר שהוא פוחד להיות עני ומרושש ומישהי אמרה שהיא פוחדת להישאר לבד.. אז מה מפחיד אתכם?? מה הכי מבהיל אתכם?! נ.ב- סורי על החפירה:)

OoמיכלoO

New member
אל תדאגי יש לך צבא לבינתיים

שכמה שזאת מסגרת לא משהו להרבה אנשים זה עדיין מסגרת.... נותן עוד כמה שנים שלא צריך יותר מידי להחליט או לדאוג לעצמך...

בשנה הקרובה

אני הולכת לעשות שנת שירות ואני אגור עם עוד 5 אנשים שכל אחד מאיתנו מגיע ממקום אחר ואנחנו הולכים לגור במקום שאף אחד מאיתנו לא ממש מכיר [לא מבחינת אם היינו שם אלא מבחינת אנשים ומנטליות וכו'] וכל העניין הזה מפחיד אותי. הכי מפחיד אותי שאולי אני אסבול שם, שהכל ילך אחרת לגמרי ממה שאני רוצה שיהיה.

SuGaRBabe1

New member
אני מכירה מישהי שעושה שם גם

יש מצב שאת מכירה אותה? היא מתל אביב...

היא עושה עכשיו או שנה הבאה?

מהגרעין שלי [אלה שמתחילים ב14.8] אין אף אחד מת"א שעושה בבית שאן, יש את איילת שעושה בעפולה. אבל יש עוד גרעין של הצופים שיעשה בבית שאן אבל עוד לא נפגשנו איתם.

SuGaRBabe1

New member
אין לי מושג...

אני רק יודעת שהיא משבט החורש בתל אביב, ושהיא אמורה להתחיל בקרוב שנת שירות בבית שאן... אני לא ממש מכירה אותה אישית, זה יותר בעקיפין...

shira245

New member
../images/Emo2.gifבית שאן??

זה איזה 10 דקות מהמושב שלי. עיר האורות

shira245

New member
אין לך מושג כמה אני מבינה אותך!!

עוד 20 יום אני מתחילה את הש"ש ואתמול שאלו אותי ממה אני יותר "מפחדת" מהצבא או מהש"ש, לא היה לי ספק שמהש"ש.. מספיק שלא קיבלתי את מה שרציתי עד עכשיו, אם אני לא אסתדר מהאנשים? או אם אני בכלל לא אהנה מהתפקיד? בחברה אי אפשר לפרוש באמצע השנה.. ועוד לא התחלתי לדבר כמה הקורס מדריכים מבעית אותי.

איזה קורס?

לי יש מה14 עד ה21 9 ימים של סמינרים, 22-25 זה סמינר מרכזים שהלוואי אמן לא יהפכו אותי למרכזת- כל כך לא מתאים לי, ומה28-30 עוד סמינר, 31 יום אחרון בבית, 1.9 אני עוברת לבית שאן.

shira245

New member
קורס מדריכים של החלה"ט..

12 ימים בשטח(עד כמה שאני זוכרת מהחוברת, פחות או יותר) ,קורס עזרה ראשונה, קורס בתפנית וכל מיני.. אני אהיה מל"שית שז אומר שאני אעזור ביום לילדים עם פרוייקט תפנית ואחה"צ אדריך חוגי סיירות.. כל זה בחיפה.

אני גם אעשה תפנית

ואחה"צ שבט ומסגרות אחרות מקווה שיהיה לי רק תפנית, שבט ואתגרים וככה יהיה לי קצת שקט לעצמי מדי פעם ולא לחוץ בטירוף.

גם אני הולכת לשנת שירות!

אני אהיה במכינת אדרת, ליד בית שמש. אני מקווה שאני אהנה ואתרום.

shira245

New member
מכינה../images/Emo99.gif

הייתי כ"כ קרובה לעשות ש"ש במכינת בית ישראל בירושלים.אלוהים יודע למה אני לא..ועוד חברה ירושלמית שלי בסוף גם תהיה שם..
אדרת גם מכינה נהדרת.אני מכירה מישהו שהיה שם השנה

למעלה